ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kalabalıklaşmasının ve göze batmaya başlamanızın yani popülaritenizin artmasının;karakter yapınızla ilgili olarak,belki sizin şimdilik mütevazı görünen tavırlarınızı bozması(olumsuzluk kastetmiyorum,sadece şu anki tavırlarınız öyle ama ilerde nasıl olur henüz bilmedigimden).yada ve daha agırlıklı olarak insanların izlemesi sonucu,size ''kısmen'' uymaları sebebi ile bu günki gibi suçlamalara maruz kalacagınız hasebinden rahatınızın kaçması ve eleştiri dozunun bazen haksız ve acımasız hatta yakışıksız olabilme olasılıgına verebilecek oldugunuz reaksiyonlar dolayısı ile olumsuzum..
kolay gelsin,yanılmayı umarım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Kişiliğimi bozmaz inşallah ancak bozacağını düşünüyorum. insan başarırsa birşeyi maalesef kendini kaf dağında görmeye başlar. Burda fazla kişi toplanmaya başlarsa onunla ilgili projelerim var. bana şimdilik 20 tane sağlam borsacı lazım. araştırmacı ruhu olsun yeter. Belli bir strateji oluşturmak gerek herşeyden önce bunu da tek başıma yapmam imkansız. 20 kişiyi bulayım projemi faaliyete geçireceğim zaten.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkalabalıklaşmasının ve göze batmaya başlamanızın yani popülaritenizin artmasının;karakter yapınızla ilgili olarak,belki sizin şimdilik mütevazı görünen tavırlarınızı bozması(olumsuzluk kastetmiyorum,sadece şu anki tavırlarınız öyle ama ilerde nasıl olur henüz bilmedigimden).yada ve daha agırlıklı olarak insanların izlemesi sonucu,size ''kısmen'' uymaları sebebi ile bu günki gibi suçlamalara maruz kalacagınız hasebinden rahatınızın kaçması ve eleştiri dozunun bazen haksız ve acımasız hatta yakışıksız olabilme olasılıgına verebilecek oldugunuz reaksiyonlar dolayısı ile olumsuzum..
kolay gelsin,yanılmayı umarım..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Topiği tamamen okumayan gelmesin arkadaş o zaman. özellikle imza kısmını okusun bana yeter. orda anlayacağını anlar zaten. onları okuyan biride topiği takip eden biride beni suçlayamaz.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkalabalıklaşmasının ve göze batmaya başlamanızın yani popülaritenizin artmasının;karakter yapınızla ilgili olarak,belki sizin şimdilik mütevazı görünen tavırlarınızı bozması(olumsuzluk kastetmiyorum,sadece şu anki tavırlarınız öyle ama ilerde nasıl olur henüz bilmedigimden).yada ve daha agırlıklı olarak insanların izlemesi sonucu,size ''kısmen'' uymaları sebebi ile bu günki gibi suçlamalara maruz kalacagınız hasebinden rahatınızın kaçması ve eleştiri dozunun bazen haksız ve acımasız hatta yakışıksız olabilme olasılıgına verebilecek oldugunuz reaksiyonlar dolayısı ile olumsuzum..
kolay gelsin,yanılmayı umarım..
Bugün bir arkadaş suçladı ama mesajları okumadı geçmiş mesajları okumadı. Bana senet hakkında bir bilgi sormadı. Bu nedenle gocunmam. Sağlam nedenlere dayandırsın.....
portföyü izlesin orda hata varsa söylesin. yanlış anlaşılmasın diye oldukça eksik yazdım ve araştırmaya açık sonuçta.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
yanıldıgınızı düşünmekteyim..aşagıda isminiz görünüyor,buradamısınız,yada senkron bir türlü tutmuyormu..her şey olacağına varır..
Yorum
-
eger ismin yani nick,takılı kalması gibi bir durum yoksa;sanırım bilg. başında ve konuyu takip için sayfa açık olarak ama başka işlere daldıgınızdan sayfayı unutmuş bulunuyorsunuz.belkide uyuya kaldınız.efendim size kolay gelsin.muhtemel soracak oldugunuz sorularınıza yarın cevap veririm diye düşünerek yatay derin düşünme eylemine geçmeyi planlıyorum.sizde geç ve uykusuz kalmayın tavsiyesi ile iyi geceler diliyorum..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
.ayrıca mesajı tam silme fonksiyonuda yok sanırım..Last edited by ketenhelva; 09 Ocak 2009, 16:32.her şey olacağına varır..
Yorum
-
Bu nedemek bazan yazmıyorsun değil mi ketenhelvaketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanırım 3 yıl önce(yazdıgım şey uygun olmadıgı için sildim)civarı ile başladınız işe..ayrıca mesajı tam silme fonksiyonuda yok sanırım..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Nakite geçmek için fırsat olabilir arkadaşlar. Dikkatli olun.
alyağcı yüzün gülecek inşallah.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir kaç gündür bakmadım alyağa senede bile bakmadım doğru dürüst endekse ve haberlere baktım sadece. alyağ normal bir fiyasa olsa 0,37 de zıplardı. haber filan var mı acaba. 0,37 aşağı kırmadığı sürece iyi gibi yarın bir daha sor.
ancak biraz duracak gibi buralarda. 0,3x dediğim yerde 7 olması gerekti o an hatırlayamadığım için yazmamıştım bugün görmüş ve 0,39 a gitmiş ordan. Seyrelle yoğun satışlar gelirse ortaklar tarafından satışlar gelirse sat derim. Ben olsam satmazdım. Zarar olursa olur. 0,37 altını görünceye kadar iyi.
0,43'ü görmüş. yanlış hatırlamıyorsam 0,44 te satılabilir demiş olmalıyım. ilk satış için. fortis bugün göz doldurdu sabah alımıyla.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
***ALYAG*** ALTINYAG KOMBINALARI A.S.`NDEN GELEN YAZI:YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNakite geçmek için fırsat olabilir arkadaşlar. Dikkatli olun.
alyağcı yüzün gülecek inşallah.
KASIM 2008 AYINDA KAMUYA ACIKLANAN SATIS KONTRATLARI KAPSAMINDA YAPILAN
IHRACATLARIN GERCEKLESME DURUMU ASAGIDA BELIRTILMISTIR. SIRKETIMIZIN, 31 ARALIK
2008 TARIHI ITIBARIYLE GERCEKLESEN AMBALAJLI RAFINE YEMEKLIK YAG IHRACATI
9.961.880 USD`A ULASMISTIR. ARALIK 2008 AYINDA DUNYA FIYATLARINDA MEYDANA GELEN
DUSUSLER NEDENIYLE FIYATI REVIZE EDILEREK KESINLESEN 4.800.000 USD`LIK IHRACAT
SEVKIYATI BIR AY ICERISINDE YAPILACAKTIR. OCAK/SUBAT 2009 ICERISINDE
GERCEKLESECEK IHRACAT MIKTARI ILE IHRACATIMIZ 14.762.000 USD SEVIYESINE
ULASACAK OLUP, DIGER SIPARISLERDEKI FIYATLAR DUNYA FIYATLARINDAKI GELISMELERE
GORE AYLIK OLARAK REVIZE EDILECEKTIR. ***ALYAG***|
Yorum
-
ne demek istedigimi açıklarım akşam.ama sizde bazan yazmıyorsun degilmi yi açıklayın,bende anlamadım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
TAVANLAMIŞ HABERİM YOK .EKRAN BAŞIDA DEĞİLDİM.:037:YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNakite geçmek için fırsat olabilir arkadaşlar. Dikkatli olun.
alyağcı yüzün gülecek inşallah.
Yorum
-
bana yazmaya çalışmıştım.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne demek istedigimi açıklarım akşam.ama sizde bazan yazmıyorsun degilmi yi açıklayın,bende anlamadım..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum