Bende GLDTRF beklıyorum ama maalesef ortalamam 48 40 sankı akıntıya karsı duruyormusum gıbı gelıyo ama bakalım bılanco mevsımı yaklasıyor
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bir çok gösterge tavana vurdu. Ekonomik veri olarak çok çok olumlu diyebileceğimiz bir veri yok ortada. düşüş gecikti bence bende altının düşmesini sözde fırsat bildim. nasip.ANKARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende GLDTRF beklıyorum ama maalesef ortalamam 48 40 sankı akıntıya karsı duruyormusum gıbı gelıyo ama bakalım bılanco mevsımı yaklasıyorPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
alyağcı arkadaş sabredemedi kayboldu herhalde. 0,38 lerdeyken soruyordu ben olsam satmam diyordum. 0,60 lardan döndü umarım değerlendirmiş ve sabretmeyi bilmiştir.
Yeni senetlerim var. Pazartesi yazacağım.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Sn. Yorumcu, forumda yazmak da yazamamak da kişinin kendi isteğine bağlıdır. Yalnız forumda açılan her topik ve topiklerde yazılan mesajlar gerek yasalara karşı sorumluluğumuz gerekse Keyborsa'daki bilgi birikimi açısından önemlidir. Bu sebeple topiğin silinmesi söz konusu olamaz. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Saygılar...YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu topiğin silinmesini istiyorum. Yazar arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Yorum
-
uzun bir aradan sonra yazabilme fırsatı doğdu bana. borsa için 30.000 lerdeyken elveda demiştim. Bir kaç sayfalık yazı gitmiş sanırım. Neyse önemli değil. en son yazımda 35.000 üstü üç kapanış yaparsa 38.000-39.000 aralığına gelir oradan döner diye yazmıştım. ancak ekonomik verilerin iyi gelmesi nedeniyle endeks rekora doymadı....
Herneyse bu benim için hatadır. çünkü 1,80 lerden 5.70 lere çıkmış garan gibi senetler var. Bu çıkışta ilgilenemedim ve yanıldım. Her kime zararım dokunmuşsa gerçekten özür dilerim. Herkese bol kazançlar. Yaptığım bu hata nedeniyle hiç bir şekilde forumda yazmayacağım. uzaktan seyredeceğim. Çünkü sitede gerçek kalitede insanlar var. hoşçakalın...Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum