Dileyen 24.600'ü önümüzdeki üç gün için stoploss olarak kullanabilir. Yeni stratejim 23.300 de alım yönünde olabilir tabi haberlerin gelişine göre aşağı yönlü olabilir. eğer 23.300 ü aşağı geçmeyip burdan hızla %20 gibi endeks pirim yaparsa teknik açıdan dip görülmüştür endekste... Bunu önümüzdeki 1 ay içerisinde görmemiz muhtemel.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
birim para elimizde kalmadı.
anelt 1,27 maliyetten 99 birim para ile alındı.
garan 2,24 maliyetten 93 birim para ile alındı.
kchlol 2,32 maliyetten 93 birim para ile alındı.
akenr 5,50 maliyetten 93 birim para ile alındı.
izocm 9,20 maliyetten 50 birim para ile alındı.
Toplamda 428 birim para var.
2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
286 birim para nakit var
Toplamda 435 birim para var.
garan 2,24 ten satıldı... 93 birim para elimize geçti.
kchol 2,38 den satıldı... 95 birim para elimize geçti. %2,5 kar...
akenerji 5,80 den satıldı... 98 birim para elimize geçti. %5,45 kar.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
çok zamanım yok arkadaşlar. inşallah pazar gününden itibaren zamanım olacak. o zamana kadar kıt kanaat gidiyoruz. Yarnı çok önemli bir direncimiz var o direnç geçilirse iyi. heryerde söylenen şu. nakite geçebildiğiniz kadar geçin. vardır bir bildikleri.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
BİR süre nakitte kalmak yararlı olacaktır.
2 ocaktan 5 şubata kadar geçen 33 gün içinde
400 birim para olmuş 435 birim para. şubat sonuna kadar bu birim parayı 445 yapmamız gerek. fazla da bir şey yok. rahat rahat internete gireyim ondan sonra zaten gerisi gelir. son zamanlarda piyasayı izleme vaktimiz olmadı. olduğu kadar diyip yola devam edeceğiz. hedefler nasılsa belli.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
286 birim para nakit var
Toplamda 435 birim para var.
Döndüm artık yazarım inşallah bol bol. kısa vade için yukarı hızlı bir kırma olmuş gibi dursa da gelen ekonomik verilere göre bunun tuzak olduğunu düşünüyorum. 27,800 lere kadar bir çıkış görülebilir. bu da %5'lik kazanç demek. %5 kazanmak için tuzağa düşmeme taraftarıyımı.
ekonomik duruma göre değişmek kaydıyla elimizde bulunan izocm ve anelt satılabilir. ilerleyen zamanlarda. Dow'a göre daha çok prim yapmışız. Düşerkende daha sert düşeriz.
26.100 ilk destek
25.400 ikinci destek.
23.300 üçüncü destek
endekse girişim bugün itibariyle 23.500 gibi duruyor ancak koşullar ve haberler bu desteği yukarı veya aşağı çekebilir. Nakitte beklemek şuan için bence en mantıklısı. endekse bağlı kağıtlardan ziyade şuan için endeks ile bağımsız kağıtlara yönelmek daha iyi. Kalın sağlıcakla.
Elimde kalan senetlerle yola devam. Nakitimizi riske atmayacağız.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Pes etmek yok....YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
-
-
Gün boyu görmedim kendisini... Belki ugramistir bir ara... Bilgim yok sahsen...herroes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yorumcuyu aramıştım...en son yazılan yazı dün yazılmış...o yüzden neden kimse yok manasında yazdım
Yorum

Yorum