endeks mutlaka 26.800'ü geçmeli ve üstünde kapatmalı. bir kaç tane iyi haber şu piyasada iyi iş görürdü doğrusu. 27.800 satışı düşüneceğimiz ilk yer. Ondan sonra bakacağız icabına.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
birim para elimizde kalmadı.
anelt 1,27 maliyetten 99 birim para ile alındı.
garan 2,24 maliyetten 93 birim para ile alındı.
kchlol 2,32 maliyetten 93 birim para ile alındı.
akenr 5,50 maliyetten 93 birim para ile alındı.
izocm 9,20 maliyetten 50 birim para ile alındı.
Toplamda 428 birim para var.
-
kchol 2,40 satışa koyduk.
garan 2,28 satışa koyduk.
endeks yarın daha çok terso olur. Satabilirsek ne mutlu bize.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
ANELT 1,33 TEN SATILDI. %7,25 KAR.... 93 BİRİM PARA 99 BİRİM PARA OLARAK ELİMİZE GEÇTİ. 1,27 DEN YERİNE KONULDU.[/QUOTE]
sn yorumcu sen tatıldeyken luks ve ayen aldım ıkısındede zarardayım dedıgın gıbı anelt yazdırdık tahtaya 1,23 ama satmayacam zaraları bıraz anelt telafı etcem tesekkurller bugun işlerde çok pek vaktım olmadı sımdı gırdım nete
Yorum
-
sn yorumcu sen tatıldeyken luks ve ayen aldım ıkısındede zarardayım dedıgın gıbı anelt yazdırdık tahtaya 1,23 ama satmayacam zaraları bıraz anelt telafı etcem tesekkurller bugun işlerde çok pek vaktım olmadı sımdı gırdım nete[/QUOTE]hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANELT 1,33 TEN SATILDI. %7,25 KAR.... 93 BİRİM PARA 99 BİRİM PARA OLARAK ELİMİZE GEÇTİ. 1,27 DEN YERİNE KONULDU.
trade fırsatlarını kaçırma ama. bak 1,35 lere kadar çıktı sonra geri geldi. Bu senetlere birden tavan tavan yaptırmazlar. yükselince fırsat bilip satacaksın ondan sonra düşükten yerine koyacaksın. arada ben 250 TL yi cebe indirdim. indirdim ama ordan gelen para ile daha çok sayıda anelt aldım. işlem hacmi arttı da..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
sn yorumcu sen tatıldeyken luks ve ayen aldım ıkısındede zarardayım dedıgın gıbı anelt yazdırdık tahtaya 1,23 ama satmayacam zaraları bıraz anelt telafı etcem tesekkurller bugun işlerde çok pek vaktım olmadı sımdı gırdım nete[/QUOTE]hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANELT 1,33 TEN SATILDI. %7,25 KAR.... 93 BİRİM PARA 99 BİRİM PARA OLARAK ELİMİZE GEÇTİ. 1,27 DEN YERİNE KONULDU.
akenerjide lisdede unutma... bak o da arttı. ancak ben biraz yüksekten maliyetlendiğim için satmadım. 6,10 liralar görülür diyorlar yarınki toplantı için. ben 5,85 ten satışa koydum akşam bir kere daha inceleyeceğim ancak.
endeks geri dönecek gibi duruyor hiram dikkatli ol.
söylediklerimizden çıkmaz her %10 artışı satış fırsatı olarak kullanabilirsin.
ilk destek 23.800 demiştim. ordan yukarı geldi halen daha gözümde 21.000 ler var. imf anlaşması gelmeyecek gibi kötü haberler geliyor. avrupa kötü. ekonomik paket dediler daha birşeyini görmedik. bunlar tez elden gelirse 27.800 leri deneyecekler ama bunlar hakkında bir yorum bir söylenti yok.
biri imf alındı bitti demişti daha alınmadı demiştim. Alınmadı daha imf beklentisi alınmaya başlamıştıki ara verildi görüşmelere. Bir an önce iyi bir haber düşürmeleri gerek. Çünkü hisse ve endeks teknikleri çıkış için çok uygun ancak iyi haberlerle desteklenmediği sürece büyük düşüşler görmek içinde uygun.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
trade fırsatlarını kaçırma ama. bak 1,35 lere kadar çıktı sonra geri geldi. Bu senetlere birden tavan tavan yaptırmazlar. yükselince fırsat bilip satacaksın ondan sonra düşükten yerine koyacaksın. arada ben 250 TL yi cebe indirdim. indirdim ama ordan gelen para ile daha çok sayıda anelt aldım. işlem hacmi arttı da..[/QUOTE]
haklısın gardaşım trade yı kacırdık tesekkurler akenerjı için
Yorum
-
yksgrherroes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam yksgr hakkında bir yorum alsam olurmu acaba???şimdiden saolun
çok kısa vadede yönü aşağı gibi yarın 6,20'nin altına düşmesi yönünü aşağı çevirmiş olması demek. 6,20 destek ve direnç seviyesi olarak işlev görüyor.
direnç ise 7,20 seviyesinde. Ancak bence yönü aşağı olur.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
1 lira şeker için direnç seviyesi 0,92 geçilmeli. geri dönmek üzere çok kısa vade için.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumcu gardaşım skerpılıc ve banvıt e bır bakalnılırsın tesekkurlerPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
1,35'i aşağı gelmediği sürece 1,55 ler muhtemel görünüyor. ancak 1,35 çok önemli banvit için.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
garan 2,29
kchol 2,38
akenr 5,95 yarınki yönetim kurulundan iyi birşeyler çıkarsa daha gidebilir ama şükretmeyi bilmek gerek.
garan ve kchol'ü elimizden çıkarırsak iyi olacak. Gerekirse yarın maliyetten çıkarırırm elimden. olumlu haberler gelmediği sürece endeks düzelmez... imf rafa kalkıyor gibi. Bakalım ne olacak. Bir kere terso oldum endekste ikincisi gelmez inşallah. Buna da sabah saatlerinde futureler ve parite karar verecek.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum