Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

niçin garan?para çıkışı var,mal dagıtılıyor.bugünki performansıda kötüydü,her kademede bir sürü satışta lot vardı..

neden garan?
    her şey olacağına varır..

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      niçin garan?para çıkışı var,mal dagıtılıyor.bugünki performansıda kötüydü,her kademede bir sürü satışta lot vardı..

neden garan?
      BEN ALDIM BİLE. ŞİMDİ VAKTİM YOK ANCAK
      ANELT 1,23 TEN
      GARAN 2,26 DAN
      KCHOL 2,34 TEN ALINDI. DAHA SONRA ORTALAMA MALİYETLERİ YAZARIM. BAKALIM NE OLACAK.
      İSTERSEN YETERİNCE PRİM YAPMIŞ AKBANK AL. GARANI UCUZDAN ALMAYA ÇALIŞIYOR OLMASINLAR. PARA ÇIKIŞI OLMASI MI ÖNEMLİ YOKSA YABANCILARIN GARANI TOPLAMASI MI?
      27.600-27.800 LERE KADAR GİTMEMİZ GEREK. YURT DIŞINDAN ÇOK OLUMSUZ BİR VERİ GELMEZSE VE ŞU EKONOMİK PAKET ÇIKARSA İYİ OLACAK.
      OTOLARLA İLGİLİ BİRŞEYLER DAHA ÇIKARSA ENDEKSİ DE ARKALARINA ALARAK GÜZEL PRİMLER YAPABİLİRLER. ANCAK RİSKLİ BİR SEKTÖR OLDUĞU İÇİN ŞUANDA BEN SENETLERİMİ SEÇTİM VE ALDIM.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• hiram
        Bağımlı
        • 27 Kasım 2008
        • 783

yaw yorumcu hocam şu luks kadıfe nın teknıgıne bır bakarmısın takası falan nasıl bır yorum yaparsan sevınırım 1,77 malıyetle duruyo elımızde tesekkurler

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yaw yorumcu hocam şu luks kadıfe nın teknıgıne bır bakarmısın takası falan nasıl bır yorum yaparsan sevınırım 1,77 malıyetle duruyo elımızde tesekkurler
          luks kadifenin bende devri geçti zamanında aldım sattım. 1,79 a kadar yolu var demiştim. %30 aşağısındaydı o zaman. şimdi hayli şişmiştir.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

iki gün içinde 26.200'ü geçip burayı hacimle yukarılara taşımamız lazım. Ya da bir rüzgar lazım. geri dönüş yapma ihtimalimiz var.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

2 ocakta başladık. 400 birim parayla. amaç aylık %5 yıllık %80 e denk geliyor. seneye 2 ocakta 720 birim paramızın olması gerek. 600 den aşağı olursa yokum ben bu işte..
              birim para elimizde kalmadı.
              anelt 1,24 maliyetten 93 birim para ile alındı.
              garan 2,24 maliyetten 93 birim para ile alındı.
              kchlol 2,32 maliyetten 93 birim para ile alındı.
              akenr 5,50 maliyetten 93 birim para ile alındı.
              izocm 9,20 maliyetten 50 birim para ile alındı.
              Toplamda 422 birim para var.
              Last edited by YORUMCU; 28 Ocak 2009, 12:40. Sebep: EKSİK DÜZELTME

Yorum

• hiram
                Bağımlı
                • 27 Kasım 2008
                • 783

123 ten aneı yazdık tahtaya bolkaazanç dılegıyle luks te oldugu gıbı buda ben sattıktan sonra yukselmesın adamlar benım sattmam için dusuyorlarmıs luks u sattım 10 dak sonra yuzde 5 belkı aksam tavan olur 187

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

123 ten aneı yazdık tahtaya bolkaazanç dılegıyle luks te oldugu gıbı buda ben sattıktan sonra yukselmesın adamlar benım sattmam için dusuyorlarmıs luks u sattım 10 dak sonra yuzde 5 belkı aksam tavan olur 187
                  hiram satım kararını vermeden önce takas incelemesi yapmanız gerekir. zamanında alıp zamanında satmak en iyisidir.

Yorum

• hiram
                    Bağımlı
                    • 27 Kasım 2008
                    • 783

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hiram satım kararını vermeden önce takas incelemesi yapmanız gerekir. zamanında alıp zamanında satmak en iyisidir.
                    sen yardımcı olursun artık hocam

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

MİLLET ŞİMDİ KLASİK OLARAK u30 hisseleriyle uğraşıyor. Para garanti diye. Daha sonrasında endeks tıkanınca bu hisselere dönerler.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

Yarın ve sonraki iki gün içinde mutlaka endeks 26.800'ü geçmeli hacimide arkasına alarak. Yoksa endeks bozulmaya başlar. Şimdilik hala alımdayız. Senetleri zamanında almışız üç aşağı beş yukarı sadece uygun fiyattan alamadık. Daha uygun fiyatlardan alsaydık daha iyi olurdu. Bu sırada ansgr ilgimi çekti. 1 liraya uzanabilir.

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

eski senedimiz tire yi aç kurt gibi yatırım finansman aylardır topluyor. 8,60 dan bu yana her aşağı düştüğünde az az alıyor. Bununda bir limiti vardır elbet. herşeye rağmen bu senetten umutluyum. artık sattık stoploss uyguladık ama bu senet er ya da geç gidecek. bazı göstergeler uygun hale geldikten sonra bakarız duruma göre tekrar dönerim o senede. kaçırmasak bari.
                          aefes kaşla göz arasında kaçtı gitti. 9,80'i fırsat bilmedik. bizde aç gözlülük yapıp 9,60 ları bekliyorduk.

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

luksk 1,62'nin altı stoploss olabilir hiram. bir kaç gün içinde 1,75 i geçerse iyi olur. sattın ama şimdi teknik açıdan baktım.

Yorum

• herroes
                              Yeni üye
                              • 14 Ocak 2009
                              • 7

sn yorumcu!!!sizi kaç zamandır seszice izliyorum.başarılı tespitlerinizden dolayı kutluyorum.iyi çalışmalar

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

herroes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn yorumcu!!!sizi kaç zamandır seszice izliyorum.başarılı tespitlerinizden dolayı kutluyorum.iyi çalışmalar
                                Teşekkürler herroes dostum. Başarılı tespit diyebilmek için daha zaman gerek. Hedefimiz var bu hedef gerçekleşirse tamam diyebilirim ancak. Bu siteye geldim geleli daha iki portföy oluşturdum. 2 ocakta başladık işe sonuçta. Daha yeniyiz. Zaman ne getirirse o olacaktır. nasip diyelim. Şuan tatilde olmam sebebiyle her zaman internet bulamıyorum. Keşke sessiz takipçilerden olmasanız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information