bu topiğin silinmesini istiyorum. Artık yazmayacağım için boş yere kalabalık yapmasın.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sayın Yorumcu,
Niye bu kadar alıngansınız. Forum yöneticisinin (simurg) yazdıkları benim de pek hoşuma gitmedi, yersiz ve gereksiz açıklama olmuş. Tıpkı Ankara Başkent Gaz Dağıtım Müdürünün söylediği sözlere benzemiş. ancak pireye kızıp, yorgan yakmaya gerek yok.
Biz bu başlığın devam etmesini istiyoruz.
Saygılarımla.
Yorum
-
Nokta !
Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,
yoksa degersiz olan hep sen olursun...Last edited by Penguen; 05 Ocak 2009, 21:52.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Kendi aranızda polemik yaratıp terbiye sınırını aşmayın.Yazısını yazmak isteyen yazar buna engel var mı yok.Engellenen var mı o da yok. Kısaca ortada fol yok yumurta yok. Sn. kartalwhite , yaptığınız teşbihe bakarak sizin hem dil hem edeb(iyat) eğitimine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.Bu forumdan uzak kaldığınız süre içerisinde kendinizi geliştirin....kartalwhite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Yorumcu,
Niye bu kadar alıngansınız. Forum yöneticisinin (simurg) yazdıkları benim de pek hoşuma gitmedi, yersiz ve gereksiz açıklama olmuş. Tıpkı Ankara Başkent Gaz Dağıtım Müdürünün söylediği sözlere benzemiş. ancak pireye kızıp, yorgan yakmaya gerek yok.
Biz bu başlığın devam etmesini istiyoruz.
Saygılarımla.
Yorum
-
nedir?
arada özel atışmalar geçipte silinmedi ise yada özel mesaj yoluyla ters şeyler yazılmadı ise bu alınganlık niyedir.her sosyal ilişkiler ortamında kurallar elbette vardır bu hatırlatılmamalımıydı yani?hiç kimsenin kıymet-i harbiyesi kendinden menkul olamaz,bu kıymet hak edilerek alınır,ve hak edilip,güvenilene kadarda elbette gözlenir,önceden uyarılır,dikkat edilir.
bunu hep yazarım,alim olmaktansa arif olmak daha yegdir..
bu tepki gerçekten çok manasız kaçmış..her şey olacağına varır..
Yorum
-
DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞMEDİ. SENETLERDE GİDİYOR YAVAŞ YAVAŞ.celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yorumcu !!!daha düne kadar yazacagınızı bbiz ky lere yardımcı olacagınızı soylediniz...görüyorum ki fikirleriniz gene değişmiş...kolay gelsin size!!!Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
TRKCM 0,98 OLDU.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon haliyle;
trkcm 0,92den 112 birim paramızı yatırdık
krdmd 0,58 den 112 birim paramazı yatırdık.
dohol 1,03 den 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
tspor 7,30 dan yatırdık 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
toplamda alış maliyetlerinden hesaplarsak 424 birim paramız oluyor. 400 Tl ile
2 Ocak 2009 da bu işe başladık...
Bakalım bir ay sonra ne olacak. Aylık %5 kafi benim için. Ancak hedef aylık %15...
KRDMD 0,58 HALA 0,62 YE KADAR ÇIKMIŞTI AMA YUKARIYA TAŞIYAMADILAR DEVAM.
DOHOL 1,11 LERDE
TSPOR 7,30 LARDA... AKŞAM DEĞERLENDİRİRİZ SATIŞ YERİ GELİNCE SATARIZ. ERKEN SATIŞLAR YAPABİLİRİZ. ANCAK AYLIK %5 KAFİ ANCAK HEDEFİM AYLIK %15 ARTIRMAK YARISINI ZATEN ÇIKARTTIK. AKŞAM HESAPLAMALARI YAPARIZ.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Son haliyle;
trkcm 0,92den 112 birim paramızı yatırdık
krdmd 0,58 den 112 birim paramazı yatırdık.
dohol 1,03 den 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
tspor 7,30 dan yatırdık 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
toplamda alış maliyetlerinden hesaplarsak 424 birim paramız oluyor. 400 Tl ile
2 Ocak 2009 da bu işe başladık...
Bakalım bir ay sonra ne olacak. Aylık %5 kafi benim için. Ancak hedef aylık %15...
trkcm'dan 0,98 ile çıktık %6,5 ile çıktık 112 birim paramız 119 lira oldu.
119 liramız cebimizde dursun biraz. ileride lazım olacak. diğerleri senette.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Tbr
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Teşekkürler sayın mesutc.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTbr

Her ay yapacağım bu sistemi. birim para olarak bir ayda ve bir yılda nereye kadar gideceğimizi bulmaya çalışacağım. aylık %5 kafi gelecek. yılda %80'e tekabül edecek. yılda %50'nin altına düşerse senet yazmayacağım bir daha. ama %50'nin altına düşmeyecek. Allah izin verirse ve ömrümüz yeterse tabi.
yalnız topiği sürekli takip eden olursa birşeyler daha net anlaşılacak.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Topiği takip etmesine ediyoruz sizi de takdir ediyoruz ama önce elimizdeki yüksek fiyata alınmış hisseleri satıp nakite dönmemiz ve önerileriniz doğrultusunda hareket etmemiz daha mantıklı olmaz mı ?Bu arada önerilerinizden biz para kazanamadık amaYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler sayın mesutc.
Her ay yapacağım bu sistemi. birim para olarak bir ayda ve bir yılda nereye kadar gideceğimizi bulmaya çalışacağım. aylık %5 kafi gelecek. yılda %80'e tekabül edecek. yılda %50'nin altına düşerse senet yazmayacağım bir daha. ama %50'nin altına düşmeyecek. Allah izin verirse ve ömrümüz yeterse tabi.
yalnız topiği sürekli takip eden olursa birşeyler daha net anlaşılacak.
Yorum
-
krdmd'yi 0,61 den satış listesine koydum olursa olur olmazsa yarına kalır.
dohol'u 1,16 dan satış listesine koydum olursa olur olmazsa yarına kalır.
tspor gülünç durumda zaten. ama belketse bile gidecek. zararına satabiliriz. satacağım zaman yazarım zaten.
4. senet olarak sattığımız trkcm dan gelen 119 birim para cebimizde dursun. 10-15 gün duruma göre senede bulaşmayabiliriz. Nakitte kalırız.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Ben 400 birimi esas aldım. 2 ocakta başladığını söledim şuan 439 lira olmuş durumda. alacağım zaman alıyorum ya da aldığım zaman aldım diye yazdım. 1 kuruş yukarı almak size pahalıya patlamaz. ben en kötü ihtimalde 400 Birim paranın 600 lira olacağını ima ediyorum 365 günde. sizinde olsun 550 lira.... ama %5 aylıktan hesaplarsak %80'e denk geliyor. buda 400 birim paranın 720 birim olabileceğini gösterir. Takdir sizindir sonuçta. takip eder ona göre kararınızı verirsiniz. Benim yazdıklarımı alın diyemem. Sadece ben kendi portföyümü bu şekilde takip ediyorum. İsteyen alır isteyen almaz karar herkesin kendine aittir. Gunguruk teşekkürler. aşağıda satış yerlerini yazdım. yani bu tutarlardan satışa verdim demek oluyor olursa zaten oldu sattım yazarım.gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTopiği takip etmesine ediyoruz sizi de takdir ediyoruz ama önce elimizdeki yüksek fiyata alınmış hisseleri satıp nakite dönmemiz ve önerileriniz doğrultusunda hareket etmemiz daha mantıklı olmaz mı ?Bu arada önerilerinizden biz para kazanamadık ama
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum