Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben 400 birimi esas aldım. 2 ocakta başladığını söledim şuan 439 lira olmuş durumda. alacağım zaman alıyorum ya da aldığım zaman aldım diye yazdım. 1 kuruş yukarı almak size pahalıya patlamaz. ben en kötü ihtimalde 400 Birim paranın 600 lira olacağını ima ediyorum 365 günde. sizinde olsun 550 lira.... ama %5 aylıktan hesaplarsak %80'e denk geliyor. buda 400 birim paranın 720 birim olabileceğini gösterir. Takdir sizindir sonuçta. takip eder ona göre kararınızı verirsiniz. Benim yazdıklarımı alın diyemem. Sadece ben kendi portföyümü bu şekilde takip ediyorum. İsteyen alır isteyen almaz karar herkesin kendine aittir. Gunguruk teşekkürler. aşağıda satış yerlerini yazdım. yani bu tutarlardan satışa verdim demek oluyor olursa zaten oldu sattım yazarım.
Biraz fazla bekleyebilirsiniz. Endekste muhtemel bir düşüş bekliyorum. Ancak zamanı gelince alacaklarımızla bunu aradaki zamanı zaten telafi ederiz. şuanda kazandığımız paralar bizi 2 ay götürüyor. 2 ayda %10 yeter zaten :-)
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Biraz fazla bekleyebilirsiniz. Endekste muhtemel bir düşüş bekliyorum. Ancak zamanı gelince alacaklarımızla bunu aradaki zamanı zaten telafi ederiz. şuanda kazandığımız paralar bizi 2 ay götürüyor. 2 ayda %10 yeter zaten :-)
endekste benim beklediğimden öte bir gidiş olmadı aslında 29.000-30.000 seviyeleri diyorum ama bakalım. Bazı iyi haberler iyi göstergeler gelirse biraz uzayabilir. Zaman veremem ama ben perşembe sabah seansında en geç nakitte kalacağım bir süreliğine.
Son haliyle;
trkcm 0,92den 112 birim paramızı yatırdık
krdmd 0,58 den 112 birim paramazı yatırdık.
dohol 1,03 den 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
tspor 7,30 dan yatırdık 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
toplamda alış maliyetlerinden hesaplarsak 424 birim paramız oluyor. 400 Tl ile
2 Ocak 2009 da bu işe başladık...
Bakalım bir ay sonra ne olacak. Aylık %5 kafi benim için. Ancak hedef aylık %15...
trkcm'dan 0,98 ile çıktık %6,5 ile çıktık 112 birim paramız 119 lira oldu.
119 liramız cebimizde dursun biraz. ileride lazım olacak. diğerleri senette.
tspor hariç verimli bir gün oldu.
herkese iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyle
dohol 1,11 oldu.
trkcm satıldı 0,98 den
krdmd 0,60 oldu
yarın için dohol 1,17 den satışta
krdmd 0,63 den satışta korktum biraz 0,65 leri gözüm kesmedi.
tspor 8 lira hedef var ama bir kaç güne kadar netlik kazanır bakarız. maliyetine ya da daha altına çıkabiliriz. çarşamba perşembe iki günümüz var daha.
kalın selametle.
senetlerin bugünkü artışları.
dohol %4,67
trkcm %4.26
krdmd %7,14 ben 0,58 den önermiştim. aşağısını fırsat bilip alan biz alamadık diyen aradaki kaybı çıkarabilirdi.
tspor -%0,68
fena bir gün değil. Allah'a çok şükürler olsun.
Yarın görüşmek üzere. Tsporun artmamış olması elimizde bulunan 119 birim paranın oraya transfer olması demek değil. Tsporun grafiği bozulmaya başladı. perşembe netlik kazanır zaten. duruma göre yarın için uygun olsun diye 7,60 dan satışa koyulabilir ama önce bir incelemem gerek.
Bana katlanan herkesten allah razı olsun.
Kalın selametle.
trkcm 0,92den 112 birim paramızı yatırdık
krdmd 0,58 den 112 birim paramazı yatırdık.
dohol 1,03 den 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
tspor 7,30 dan yatırdık 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
toplamda alış maliyetlerinden hesaplarsak 424 birim paramız oluyor. 400 Tl ile
2 Ocak 2009 da bu işe başladık...
Bakalım bir ay sonra ne olacak. Aylık %5 kafi benim için. Ancak hedef aylık %15...
trkcm'dan 0,98 ile çıktık %6,5 ile çıktık 112 birim paramız 119 lira oldu.
119 liramız cebimizde dursun biraz. ileride lazım olacak. diğerleri senette.
bugünkü fiyatlarla portföyümüzün değeri.
krdmd 112 birim paradan....115,8 de
dohol 100 birim paradan....107,7 de
tspor 100 birim paradan.....100 de anca değerini korudu. nasip
.......................cepte de 119 birim vardı
........................TOPLAM.442,5 BİRİM PARAMIZ OLDU. yani %10'un üzerindeyiz. 2 ocaktan bu yana....
400 birimden başlamıştık.
barış teşekkürler. Önemli olan teşhisler değil. Birilerine yardımcı olabilmek amacıyla buradayım. Yaptığım zor değil kesinlikle. Sadece nakitte beklemeyi öğrenmek gerek. Bunu bir kaç gün içinde göreceksiniz. Ve çok faydası dokunacak.
endeks bir aksilik olmazsa 28.900 den biraz aşağı dönebilir. Eğer dönmez ve olumlu haberler gelmeye devam ederse bu sınırıda hacimle aşarsak bir %10 daha koparmak mümkün. Ama ihtiyatlılık gereği. Düşüşlerde ya da düşüş ihtimalinin güçlenmesi durumunda nakitte kalmayı yeğleyeceğiz. zaten perşembe günü büyük oranda nakitte olacağımızı söyledik. Yarın için satış yerlerini yazdım. Satınca sattım diyeceğim. Yazılı satış yerlerini aşağı çekmemiz mümkün olabilir. Sürekli takip yani.
evet zaten biz ky ler nakitte bekemeyi bilmediğimizden hep kaybediyoruz!!!
Onun için bu topiği açtım zaten. Borsa iyiyken alacaksın. Kötüleşmeye başlayınca satacaksın ve bekleyeceksin. iki kuruş kazanırız sonra ki günlerde bunu kaybederiz. Büyük paralar kaybetmeye niyetim yok. 2 ocak-6ocak arası sermayemiz. %10 arttı.
442 birime çıktık... makul karımız aylık ortalama %5. ancak hedefimiz aylık %15 bir %5 daha kazanırsak ocak ayı hedefimiz gerçekleşmiş olacak. yılda da bu kazanç toplayınca %80 lere dayanıyor. Hesapları inceleyen inceler ve ona göre bizi değerlendirir. Göreceksiniz. 2010 aralık ayı sonunda sermayemiz 720 birime ulaşacak. en kötü ihtimalde %50 dedik yani 600 birimden aşağı olursa bir daha yazı yazmayacağım.
Barış inşallah başarılı olacağız. Tabi sizler olmadan buraya yazmamın bir anlamı yok.
Bu sırada bursa'nın neresindensin.
Yorum