Kapanış değerlerini aldım. sonuçta en düşüğünden alma en yükseğinden satma yeteneğine sahip değiliz.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
listeyi kopyala yapıştır yapıp. karşılarına %kaç arttıklarını yazın.
sonra en hızlı artan 5 hisseyi bulun.
sonra en geç harekete geçen 5 hisseyi bulun.
sonra en hızlı artan ve en geç harekete geçen hisselerden aynı sektörde bulunan 2 hisse den fazla senet bulunmasın.
en hızlı hareket edenlerden %15 i görünce çıktığımızı düşünüp hareket en geç harekete geçip hızlı yükselenlere geçtiğimizi düşüneceğiz.
Bunu yaparsanız buçıkışta karınız yüzde kaç bunu hesaplayın.
endekste alım verdiğimiz zaman o hisseleri alıp satacağız.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Bana yardımcı olmak isteyen yapsın çünkü ben endeksin nereden döneceğini tam olarak bulmaya gidiyorum. bunlarla şuan için uğraşamam. eğer para kazanacaksak tek başıma çalışmakla kazancım az olur.
Madem beraber çalışacağız alın size iş. Paramızı sağlama bağlamaya çalışacağız.
Hadi size kolay gelsin.
görüşmek dileğiyle.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
.................20 kasım...............7ocak
aefes...........11,20..................11,10...... ......- ancak tekniğe %95 uyumlu
akbnk............3,58..................4,90....... ......%51
aksgrt............1,85..................2,90...... ......%56
asyab............1,07..................1,25....... .....%16
bagfs.............52,50................60,5....... .....%15
dohol.............1,06.................1,15....... ......%8
dyhol..............0,64................0,76....... ......%18
enkai.............3,60................5,40........ ......%50
eregli.............3,08................4,36....... ........%41
garan............1,79................2,68......... ......49
halkb............3,24................4,48......... ......38
ıscrt.............3,06................4,20........ .......37
isgyo............0,58...............0,79.......... .......36
kchol............2,08................2,74......... ......31
krdmd...........0,40................0,58.......... .....45
petkm..........3,74.................4,26.......... .....14
sahol..........2,70..................3,53......... ......30
sise............0,89..................1,14........ ......28
skbnk.........0,89..................1,13.......... .....27
tavhl..........2,90..................3,34......... .....15
tcell...........7,30.................9,05......... ......24
tebnk.........0,64.................0,84........... ....31
thyao........4,88.................6,00............ ....23
tekfn..........3,00................3,20........... ....6
toasa........1,00................1,27............. ....27
tskb...........0,81...............0,90............ ....11
ttkom.........3,00..............3,74.............. ...24
tuprs.......11,70...............16,90............. ...44
vakbn.......1,04................1,31.............. ..26
ykbnk..........1,73.............2,10.............. ..21
Tek başıma çalışacaksam bu siteye gerek yok arkadaşlar
Hadi ben yüzdelik artışları buldum.
ilk beş hisse senedini siz seçin.
sonra en geç harekete başlayan 5 hisse senedini siz seçin.
Seçimde sadece bunlar yeterli değil daha nedenlerini araştıracağız. Takaslara bakacağız grafikleri inceleyeceğiz. ve gelecekte hangi hisse senetlerini alacağız onu bulacağız. Bakın bir buçuk ayda %50 kazanma ihtimalimizi sağlamlaştıracağız. Bana az gelir diyorsanız elinizi taşın altına koymayın. Bundan önce yaptıklarınızı yapmaya devam edin.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Bu sitede ortak çalışma yapamayacağım anlaşıldı. Herkes hazır bilgi bekliyor sanırım.
Ben burda doğru sonuçlara ulaşmak için gerekli ip uçlarını verdim artık bana gerek yok isteyen araştırır bulur isteyen yazar.
topik ismi sistematik borsa adı üzerinde hazır sistem mevcut ve biz bunu geliştirecektik. Ancak bunu yazarak vakit kaybı olarak görmeye başladım. Kimse taşın altına elini koymuyor. Hazır bilgilerle siz devam edin yolunuza.
benden bu kadar.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Mustafa Kemal bu ülkeyi kurtarmak için tek başına çalışmadı. ona destek olanlar olmasaydı asla başarılı olamazdı.
Hoşçakalın.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
sn yorumcu
ilk bes hisse
tuprs.......11,70...............16,90............. ...44
Yorum
-
iki kişi çalıcağız bu da yeter. Başlangıç olarak.
şimdi benim listem şöyle
akbank
aksg
endaki
ereğli
garan
krdmd
tupras
ancak krdmd de harekete geç kalmış yani diğerleriyle yarı yolda veda edip krdmd eğer prim yapmamışsa ona geçiş ön görülebilir.
sektör olarak bakarsak
akbank.
garan
ikisinden birini tercih etmemiz gerek
enkai eregli ikisi bir biriyle alakalı sektörler ikisinden birini tercih etmemiz gerek
her durumda aksig ve tupraş alınacak.
geriye iki senet kalıyor. teknik olarak incelemesini ben yapacağım.
enkai mi yoksa ereğili mi 3. senet
akbank mı garan mi 4. senet.
bunların takas incelemesini de yapmak gerek... tekniğine desteğine direncine zamanı gelince zaten ben bakacağım. bu senetleri alıp 3-4 hafta bekleyeceğiz sonra veda edip. krdmd ye geçiş yapacağız eğer bu anki hareketler gibi olursa. dohol geç harekete başlıyor az kazandırıyor ama diğerleri hareketlerini tamamladığı için bu senedi sonraki varyasyonda kullnacağı.
kchol tam dönüş yerinde alınırsa 3 gün sonra büyük bir prim yaparsa %20 gibi satılabilir. 1 haftada hareketini tamamlayan petkim var.....
tcell destek direnç ile yukarı iyi gidiyor. bir buçuk ayda 4-5 defa al sat yapılabilir.
ancak ana senetlerimiz.
aksig
ve
tuprs olacak. iki senet
diğer ikisini biz saptayacağız. yani riski yayacağız. hızlı düşüşler ön plana çıkacak. Diğer senetleri seçerken hangisi daha çok düşmüşse onlara yöneleceğiz.... hızlı düşen hızlı tepki verir kuralı gereği.
Bu bize güzel bir gösterge olacak.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
2 ocakta
400 birim ile başladık
443 birim paramız cebimizde hedef aylık %5 yıllık %80 e tekabül ediyor. bu da birim paramızın 720 birim olabileceğini gösterir. 600 den aşağı olursa bir daha yazmayacağımı söyledim. arka sayfaları okumuşsanız zaten görmüşsünüzdür.
Şimdi beklemekteyiz. Bekleyeceğiz öyle bir zaman gelecek ki her hisseden %30-40 kazanma potansiyelimiz olunca yine 4'e bölüp paramızı hisseye bağlayacağız.
alt sayfalarda 3 tane hisse ismi yazmıştım.
orjinali 275. mesajda. endekste bir miktar daha yükseliş olsa bile nakitte kalmak şuan en sağlıklısı.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
İmkb geçen hafta 28500 25800 aralığında üç aşağı beş yukarı belirttiğim rakamlara yakın hareket etti . bu hafta borsada mal taşıyan dostlarım için çok önemli .imf balonu bu hafta sona erecek ,ayrıca merkez bankasının olası faiz indirimide bu hafta yapılacak . merkezden 0.50 ila 0.75 puan arası faiz indirimi bekliyorum . bu karar öncesi bankacılık hisselerinde yukarı yönlü bir hareket yaşayabiliriz .ancak tüm beklentilerin bitiyor olması ve özelliklede önümüzdeki dönemin çok sancılı olacağını düşündüğümüzde bu haftanın kısa vadeli görüp göreceğimiz son iyi hafta olacağını sanıyorum .
bilançolar gelmiye başladıkça şirketlerin panik içerisinde olduklarını görüyoruz . üretime ara vermeler işçi çıkartmalar devam edecek şu ana kadar bizi teyet geçen krizin omuz darbelerini hissetmeye başlıyoruz. önümüzdeki dönemde bunun etkisini hissedilir bir şekilde göreceğiz. ortamın o kadar müsait olmasına rağmen haftayı bile %2 lik - de kapatınca ve satışların gücünü görünce ,nakitte pozisyona devam etmekle ne kadar isabetli bir pozisyonda olduğumuz bir kez daha kanıtlandı . bu pozisyonumuzu mart sonu nisan yarısına kadar nefsimize hakim olarak korumak zorundayız . sonrası ise aylardır beklediğimiz yavaş yavaş depoyu fulleme zamnı olacaktır.
önümüzdeki 3 aylık dönem bugünden iyi olmayacaktır . paramız kadar sağlığımızıda düşünerek bu sürede borsadan uzak durulmalıdır .
haftanız iyi şansınız bol seveniniz çok olsun . alıntı mesaj
Görüşlerine değer verdiğim bir arkadaş böyle yazmış. ben bu kadar iyimser değilim son iyimser hafta olacağını söylemiş. Ben faiz indiriminin sadece düşüşü yavaşlatacağına inanıyorum.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
20 kasım 7 ocak arası bu kadar artmışlar... bir buçuk ay gibi bir dönemde ve biz bu an için pusuya yatıp bekleyeceğiz. Yine söylüyorum. bir miktar yükseliş daha olacak olsa da biz bekleyeceğiz.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk bes hisse
tuprs.......11,70...............16,90............. ...44Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
YORUMCU hocam iyi akşamlar, valla 35 nci sayfadan sanırım imkb 30 senerlerini ve 20 kasım-07 ocak arası fiyatları vermişsiniz ve ben sisteminizi hem anlamaya çalışıp hem de yüzdeleri bulmaya çalışıyordum, tabi exeli tam kullanamadığım için eski usul çarpma bölme ile tek tek yapmaya çalışırken diğer sayfalarda bunları da yazdığınızı ve "Bu sitede ortak çalışma yapamayacağım anlaşıldı. Herkes hazır bilgi bekliyor sanırım.
Ben burda doğru sonuçlara ulaşmak için gerekli ip uçlarını verdim artık bana gerek yok isteyen araştırır bulur isteyen yazar.
topik ismi sistematik borsa adı üzerinde hazır sistem mevcut ve biz bunu geliştirecektik. Ancak bunu yazarak vakit kaybı olarak görmeye başladım. Kimse taşın altına elini koymuyor. Hazır bilgilerle siz devam edin yolunuza.
benden bu kadar." notunuzu gördüm inanın ve lütfen öyle düşünmeyin en azından hiram dostum daha hızlı çalışmış ve sizin istediğiniz cevapları yazmış inanın ben de uğraşmaktaydım ama siteye akşam girdim ve sizi okuyarak ilerliyordum bu arada sisteminizi çok beğendim hem riski az hem de çok etkileyici bunun yanısıra sizin dostça ve dürüstçe çalışma şeklinizi de öğreterek bizimle birşeyleri gerçekten paylaşıyor olmanızdan da bir insan olarak yani iyiliğe kendini adamış bir insan olarak af buyrun kendimi övmüş olmak istemezdim ama böyle gurur duydum onur duydum değerli hocam size teşekkürü borç biliyorum hayırlı akşamlar siz sonuçları da yazmışsınız ama bundan sonra istediğiniz işlemleri yapacağımızdan emin olmanızı isterim...
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
Yorum