Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben gaçıveren gali, bıcımık uyvecem, sabıla emmimin oğlu Irmızan da gelivecek de vıdı vıdı hatcenin otunu çüpünü toplevecez gali tarladan
hadi eyi geceler geerde galanğlara
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
topige nisbi olarak katılımın az olması(son 2 gündür durumun degiştigini müşahade ettim)sebebi izleyenlerin ekran bilgilerinin(nasıl takip edilir)bilgisinin olmaması,ekranlarının olmaması,aman ani bir yön degişikligi olur yada aman hoca yeni bir ersu söyler sebebiyle burası ve muhtemeldirki güvendikleri bir kaç ismin daha oldugu başka sayfaları takip etmekliğinden hissedeki hareketleri yakalayamaması ve yahut daha agresif hareketli bir senede bakarken takip etmesi gereken hisseyi kaçırmasındandır..benim için en azından bir kısım şartlar geçerli..therefore takip yapılması durumu güme gidiyor..ve ayrıca burayı takip edenlerin toplam mesaj sayısına bakın(ben bakmadım)muhtemeldirki 100 ün altıdır,burası her ne kadar sanal bir ortamda olsa genede insanların bir manada sosyalleştikleri bir yerdir ve öncesi olmayan,pek yazmamış birisinin lap diye ortalıga çıkıp döktürmesi zordur-dogru şeyler söyleyecek bile olsa-topluluga kabul korkusu-insanlar dışlanma endişesi yerine sesleri çıkmadan bir kenarda oturarak sadece izlemeyi tercih ederler..araya saplamalar yapmak için ancak benim gibi kaşar olmaklık gerekir..
bir dahaki yazı dizimiz halil reçber ve topigimizle ilgili akıl yürütmelerde hatalı mantık örgüleri üzerine..
Ben gaçıveren gali, bıcımık uyvecem, sabıla emmimin oğlu Irmızan da gelivecek de vıdı vıdı hatcenin otunu çüpünü toplevecez gali tarladan
hadi eyi geceler geerde galanğlara
sen de hemen de kül yutarmıssın gali, bıcımık olsun yutmaacanı sanırdım. boş atış karavana
sabıla erkenivecek gelive de gali bıcımık işin genarından da tuttuve emi keten helva naylona ot atılıvecek yaw, dirkenin sapı elindemi galivecek ülen be dela
burada şive macur,ama bazen laz yapıyosunuz,hatta laz kafam gibi bişeyde söylediniz..
[quote=MESUTC;63440]nur Hanım siz Boyneri nasıl0.47 den maliyet yaptınız anlamadım, mesajı yazdığım gün bir hayli miktarda ve uzun zaman 0.45-0.46 işlem gördü hisse.
Unutmamak gerekir ki 2 kademe arasında % 4.44 lük bir fark az değildir bence zaten bu tarz hisselerde (Ersu da durum farklı) 1 kademe bile hemen kalkmaz 16.03.2009 tarihinde 0.44-0.45 kademelerinde işlemlerin %80 i gerçekleşirken 1 gün sonra 0.44-0.45-0.46 da işlemlerin % 90 ı geröekleşti bugün ise
bugün yine 49 yerine koydum.
Bu bir delilik derseniz ben çılgın bir borsacıyım.
Kağıt değiştirmek zorunda kalıyorum.
çünkü yorgan kısa demiştim ya
Şu aralar saat 16 dan sonra hisseye atak geliyor.
Bende asena misali dönüp duruyorum.
Banviti kaç kez alıp sattım.
ama aşağıdan ama üstten.
Ben adam olmam hocam
Eskiden bu borsa böyle değildi.
% 3.........%5 ben uyurken nasıl trede yaparım.
Sizin ve mehmet Ayhan hocamızın ve keyborsadaki tüm değerli hocaların
şahsım adına son derece faydanız olduğunu söylemeliyim.
Sizin çok özel bir güzelliğiniz daha var :081:ki elimdeki hisseyi biliyor
ve bilgi aktarıyorsunuz(Ms.Özderi)
İyi ki varsınız.:081:
sn nur Hanım sizin söylediklerinizin doğruluğunu tartışmak değil amacım, kaldıki alım-satım yaptığınız işlemleri yazmak zorunda da değilsiniz. Amacım, 2 kademe yukarıdan almaklığınızdaki nedeni anlamaktı, seans anında ki psikolojik faktörü deşelemek kendimce çıkarımlarda bulunmaktı sormamdaki kastım.
Düşünceleriniz için teşekkürler.
Saygılar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum