M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Ben gaçıveren gali, bıcımık uyvecem, sabıla emmimin oğlu Irmızan da gelivecek de vıdı vıdı hatcenin otunu çüpünü toplevecez gali tarladan
    hadi eyi geceler geerde galanğlara
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

topige nisbi olarak katılımın az olması(son 2 gündür durumun degiştigini müşahade ettim)sebebi izleyenlerin ekran bilgilerinin(nasıl takip edilir)bilgisinin olmaması,ekranlarının olmaması,aman ani bir yön degişikligi olur yada aman hoca yeni bir ersu söyler sebebiyle burası ve muhtemeldirki güvendikleri bir kaç ismin daha oldugu başka sayfaları takip etmekliğinden hissedeki hareketleri yakalayamaması ve yahut daha agresif hareketli bir senede bakarken takip etmesi gereken hisseyi kaçırmasındandır..benim için en azından bir kısım şartlar geçerli..therefore takip yapılması durumu güme gidiyor..ve ayrıca burayı takip edenlerin toplam mesaj sayısına bakın(ben bakmadım)muhtemeldirki 100 ün altıdır,burası her ne kadar sanal bir ortamda olsa genede insanların bir manada sosyalleştikleri bir yerdir ve öncesi olmayan,pek yazmamış birisinin lap diye ortalıga çıkıp döktürmesi zordur-dogru şeyler söyleyecek bile olsa-topluluga kabul korkusu-insanlar dışlanma endişesi yerine sesleri çıkmadan bir kenarda oturarak sadece izlemeyi tercih ederler..araya saplamalar yapmak için ancak benim gibi kaşar olmaklık gerekir..

bir dahaki yazı dizimiz halil reçber ve topigimizle ilgili akıl yürütmelerde hatalı mantık örgüleri üzerine..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben gaçıveren gali, bıcımık uyvecem, sabıla emmimin oğlu Irmızan da gelivecek de vıdı vıdı hatcenin otunu çüpünü toplevecez gali tarladan
        hadi eyi geceler geerde galanğlara
        iyi geceler,iyi istirahatler mesut hocam..

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sen de hemen de kül yutarmıssın gali, bıcımık olsun yutmaacanı sanırdım. boş atış karavana

sabıla erkenivecek gelive de gali bıcımık işin genarından da tuttuve emi keten helva naylona ot atılıvecek yaw, dirkenin sapı elindemi galivecek ülen be dela

burada şive macur,ama bazen laz yapıyosunuz,hatta laz kafam gibi bişeyde söylediniz..

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

korku filmi seyretcem şimdi.izleyen arkadaşlardan tavsiye varmıdır bu konuda?

Yorum

• muzoder
              Aktif
              • 23 Şubat 2009
              • 255

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              korku filmi seyretcem şimdi.izleyen arkadaşlardan tavsiye varmıdır bu konuda?
              TEPENİN GÖZLERİ - KORKU KAPANI TAVSİYELERİM..

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

ya muzo korku kapanı bilmiyorum yada hatırlamıyorum,ama tepe gözü kötüydü be,et-kan bolca..

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

çok eski karanlıklar prensi-the prince of darkness diye bişey vardı,yada sigourney wieverin yaratıkları gibi filan..

Yorum

• muzoder
                    Aktif
                    • 23 Şubat 2009
                    • 255

Ya Ben Böyle Kesmeli Bicmeli DOGRAMALİ Fİlmleri Cok Seviyorum:36_1_13::36_1_15::36_1_18:

Yorum

• muzoder
                      Aktif
                      • 23 Şubat 2009
                      • 255

Ketenhelva Sana Bi Kactane Korku Filmi Yazayim Güzellerden.. Korku/gerilim Katogorisinden

-sinirda (4 Yildizi Hak Eder )
                      -otel 2
                      -kadavra
                      Sn Ketenhelva Birde Filmleri Internetten Mi Izliyorsunuz ?

Yorum

• muzoder
                        Aktif
                        • 23 Şubat 2009
                        • 255

Neyse Topikte Kimse Kalmamis Hadi Bana Iyi Gecelr..

Yorum

• nur
                          Tecrübeli
                          • 03 Mayıs 2008
                          • 620

[quote=MESUTC;63440]nur Hanım siz Boyneri nasıl0.47 den maliyet yaptınız anlamadım, mesajı yazdığım gün bir hayli miktarda ve uzun zaman 0.45-0.46 işlem gördü hisse.
                          Unutmamak gerekir ki 2 kademe arasında % 4.44 lük bir fark az değildir bence zaten bu tarz hisselerde (Ersu da durum farklı) 1 kademe bile hemen kalkmaz 16.03.2009 tarihinde 0.44-0.45 kademelerinde işlemlerin %80 i gerçekleşirken 1 gün sonra 0.44-0.45-0.46 da işlemlerin % 90 ı geröekleşti bugün ise

0,50 188300 0 %5,10
                          0,49 1193309 504149 % 45,99
                          0,48 291493 409866 % 19,00

Hocam
                          ne dediysem doğrudur.

Çarşamba akşamı hareket başlayınca aktiften aldım(47)
                          perşembe banvite aktiften 1.50 aldım.(boyner sattım 46 aktif)

bugün yine 49 yerine koydum.
                          Bu bir delilik derseniz ben çılgın bir borsacıyım.
                          Kağıt değiştirmek zorunda kalıyorum.
                          çünkü yorgan kısa demiştim ya

Şu aralar saat 16 dan sonra hisseye atak geliyor.
                          Bende asena misali dönüp duruyorum.

Banviti kaç kez alıp sattım.
                          ama aşağıdan ama üstten.
                          Ben adam olmam hocam
                          Eskiden bu borsa böyle değildi.
                          % 3.........%5 ben uyurken nasıl trede yaparım.

Sizin ve mehmet Ayhan hocamızın ve keyborsadaki tüm değerli hocaların
                          şahsım adına son derece faydanız olduğunu söylemeliyim.

Sizin çok özel bir güzelliğiniz daha var :081:ki elimdeki hisseyi biliyor
                          ve bilgi aktarıyorsunuz(Ms.Özderi)
                          İyi ki varsınız.:081:

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

sn nur Hanım sizin söylediklerinizin doğruluğunu tartışmak değil amacım, kaldıki alım-satım yaptığınız işlemleri yazmak zorunda da değilsiniz. Amacım, 2 kademe yukarıdan almaklığınızdaki nedeni anlamaktı, seans anında ki psikolojik faktörü deşelemek kendimce çıkarımlarda bulunmaktı sormamdaki kastım.
                            Düşünceleriniz için teşekkürler.
                            Saygılar
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
                              Demirbaş
                              • 23 Temmuz 2008
                              • 1850

ortagım merhabalar

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ortagım merhabalar
                                Ooo merhaba ortağum huşağum, üstadum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information