M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

mesut hocam bana korku filmi önermiş,sağolsun..hocam ilk yazdıklarına eyvallahda,vakko film olmakla kalmıyor,seyirci olması gereken kitleyi bizzat filmin içine sokup,3. sınıf,filmde öldürülmesi mutlak,kan revan içinde anlık bir karede görünecek figüran olarak kullanma yoluna gidiyor,yönetmeni kötü hocam..:037:
    her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bu gece gündüz insan gece hırt modunda oldugumdan,gecenin bir vakti delimidir neden yatmayıp yazıyor demeyin..
      halil recber konusunda;burada geçen senetlerden bazıları bir iki gün sonra şahıs tarafındanda belirtilmektedir önermesinden hareketle,bu topikten benim yada mesut hocanın halil emmiye tel çekip patlat bi senette adını zikredeyim topikte demesinden ziyade halil emminin buraya tel edip patlat bir senette zikredeyim topigimde demesi daha mantıklıdır(sırf önermeye uygun mantık örgüsü açısındandır söylediğim).fakat durum ne o nede budur kanaatimce,borsamızda toplam 300küsür senet vardır,bunlardan 100 tanesi göçük altındakilerdir,100 taneyide her an grizu patlaması eşliğinde göçecek olanlar diye ayırırsanız,elinizde dönüp dolaşıp bakacagınız 100 senet kalır.bakılacak donelerde aynı oldugundan tarafların aynı sonuca ulaşmasıda kaçınılmaz olur elbet.bakarsınoluşan fiyat trendine-artıyor,bakarsın kademelere-hep daha yukarı fiyatlarda kademe oluşumu gözlenmekte,bakarsın derinlige-satımlar yüklü bile olsa karşılanıp iç ediliyor,bakarsın para girişi var ve artmakta,bakarsın grafigine-fincanın kulpu,üzümün çöpü,armutun sapı,aşagı yönlü takozun üst çizgisinin kırılması var...ee daha ne olsun bunu halil emmimde görür mesut hocamda,o zaman seçilecek senetlerin benzeşmesi yada aynı olmasıda kaçınılmazdır elbet..
      pekii o halde şu soru sorulabilir,niye birisi daha öncede,birisi daha sonra yazıyor?bunun cevabı,yukarda yazdıgım ve yazmadıgım bir sürü faktörü biliyor görünmeme ragmen benim hala vakkoda etek giyen keten(gerçi etegi çıkarıp kısalmış pantolona dönüp onuda yazlık kapri diye yutturmaya kalkmaktayım ya,neyse konu dışı),mesutc nin ise hoca olmasında yatan nedenlerle benzeştir.yani demekliğim o ki,hep söyleye geldiğim gibi ekran okumayı bileceksin,algılatılmak istenenin arkasındaki dinamikleri bilip,bu dinamiklerin ne yapmak istediğinin farkında olacaksın,bunların ışıgı altında çok çabuk karar alma yetisine sahip olacaksın ve bunları uygulamada hızlı olacaksın..bu konulardaki ufak nüanslar aradaki zaman farkını yaratıyor olabilir..

cem yılmaz gibisin bunları nasıl bu saatte buldun anlasam

sen borsayı felsefeyi psikolojiyi bırak bence ...devlet tiyatrolarına cem yılmaz a rakip ol..
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        haydaa keten günaydınnn

benim gibi rüyanda mı gördün de geldin)

hayırlara vesile olsun...sabah niyetine inşallah...

sabahın ayazında bir dostu görmek sevindirdi beni...ama nasıl toparladın yazdın bunca sözü yaww uyku sersemliğinle..benim afyonum patlayana kadar 1 paket cigara 5 fincan kave içmem gerekiyor da
        vayy yagmur..dedim ya gündüz insan gece hırt modundayım bugün..belki genel gidişat üzerine komploda yapacam toparlarsam..çok sigara içme.zyban diye bi ilaç var,asıl antidepresan,yan etki olarak cıgara bıraktırıcı.bir dene istersen..

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

vayy yagmur..dedim ya gündüz insan gece hırt modundayım bugün..belki genel gidişat üzerine komploda yapacam toparlarsam..çok sigara içme.zyban diye bi ilaç var,asıl antidepresan,yan etki olarak cıgara bıraktırıcı.bir dene istersen..

antidepresan lıkmıyım sence

onları seans başlarken yutuyorum..tatilde gerenk yohtur
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

cem yılmaz gibisin bunları nasıl bu saatte buldun anlasam

sen borsayı felsefeyi psikolojiyi bırak bence ...devlet tiyatrolarına cem yılmaz a rakip ol..

eşe dosta yapıyoz elbet sert,agır abi olmadıgımız vakitler..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

antidepresan lıkmıyım sence

onları seans başlarken yutuyorum..tatilde gerenk yohtur
              hayır antidepresan olarak önermiyorum,cıgara bıraktırıcı olarak öneriyorum,belki işe yarar..

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

sen ne arıyon burda bu vakitte allasen..

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

vakkocular hadi bu akşam zede yemegine..sn yagmur birpaket az içmiş oldunuz,ne güzel..sırf siz istatistik tutacak degilsiniz ya..:037:

bir paket az içmiş olmamın istatistiğini nereden tuttunuz anlamadım.hala onu düşünüyorum..ben nerde açık verdim diye

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

cıgara dedin aklıma getirdin bak.yakcam bi tane balkonda şimcik..

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

sen ne arıyon burda bu vakitte allasen..

sen ne arıyosun esasbu saatte..ben senin uyku saatlerinin istatistiğini tutuyorum dedim ya

hafta sonu değişen bişi varmı acaba dedim amaa ...seans zamanı neyse hafta sonu da aynı imiş..

dağdan gelip bağdakini kovalamaca derler bu yaptığına bi kere...ben daha eve gitmedim ki buralardayım..bakıyorum ersu gibi bi hisse yazmışlarda ben mi göremedim acaba diye

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

bir paket az içmiş olmamın istatistiğini nereden tuttunuz anlamadım.hala onu düşünüyorum..ben nerde açık verdim diye

göze göz dişe diş istatistige istatistik..demiştinki''1. seans bi paket,2. seans 1 paket,seans sonrası grafiklere bakarken bi paket daha''bi paket az içtiyi yazdıgım gün sabahtan görünmedin topikte,o sebeple..:037:

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

sen daha eve gitmedinki!!nöbet işindemisin..

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

göze göz dişe diş istatistige istatistik..demiştinki''1. seans bi paket,2. seans 1 paket,seans sonrası grafiklere bakarken bi paket daha''bi paket az içtiyi yazdıgım gün sabahtan görünmedin topikte,o sebeple..:037:

uyudum o seans..banvit tavuğu nası kaçtı sanıyosun..sonra da sinirimden aradaki farkı fazlasıyla tamamladım cigaradahala kızıyorum kendime o tavuk nası kaçar diye çoook koydu yaw:040:

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

uyudum o seans..banvit tavuğu nası kaçtı sanıyosun..sonra da sinirimden aradaki farkı fazlasıyla tamamladım cigaradahala kızıyorum kendime o tavuk nası kaçar diye çoook koydu yaw:040:
                              sen yukarda yazdıgın konusunda ciddimisin?o kadar taktınmı kafana yani manasında soruyorum..

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

sen yukarda yazdıgın konusunda ciddimisin?o kadar taktınmı kafana yani manasında soruyorum..

evet taktım ama seans bitti..tavuk da bitti...

uçan kaçan hep olur..başka uçan buluruz..her daim fırsat var.o kadar takıntılı olsam şimdiye burda olmamam gerekirdi..neler gördük neler geçirdik bu alemde

Yorum

Working...
                                X

Debug Information