M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • jelly
    Tecrübeli
    • 19 Şubat 2009
    • 0

valla ben o yuzden sizden duydum yenisini indirmedim bile, hissede falanda degilim aynen bu piyasada yazdigim andan itibaren hareketimi belli ettim vaka birkac arkadasi burda okuyorum sistemleri falan iyi kurmuslar hosuma gidiyorda ben aldim pozisyonunmu degistirene kadar ekleye ekleye gidiyorum taaki donene kadar sonrada hisse onu calisiyorum, izlenimlerim sanki orta ve kucuk olcekli hisseleri supurucem hocam imkb 30da tek hissede kalacam gerisi 10 hisse orta ve kucuk olcek olacak

Yorum

• tractact
      TOBOma
      • 19 Kasım 2007
      • 560

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Allah derim
      O trendi hiç bir hissede beklemeyin artık, likidite bolluğu bitti, ama pnsut verim alınabilinecek fiyatlarda. tatilde inceleriz bakar çekeriz grafiğini
      evet o zamanki primler olmaz tabi kolay kolay (sizin ersu heriç )

sütte şöyle bir 3.30 var gibi gördüm ben

Yorum

• jelly
        Tecrübeli
        • 19 Şubat 2009
        • 0

aldigim izlenimler imkb 30 da % 50 kazana kadar 2ye katlayacaz hocam, bu hafta sonu ve haftaya birkac arkadasim ziyaret edecekler bakalim bu taban olusturmayi nasil senaryoluyor kurumlar bernanke degistirdi planlari, bilgimi aktaririm.

Yorum

• jelly
          Tecrübeli
          • 19 Şubat 2009
          • 0

siteyi sohbet alanina cevirmiyeyim , mesut bey iyi hafta sonu bolca dinlenin hocam siteyede pazartesi sabahi girin ihtiyactir yoksa yorgun dusersiniz. gorusmek uzere herkese iyi geceler

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            dostum sizde boyle onumuzdeki 3-5 ayda patlayacak kimbilir ne arastirmalar vardir haberlerden kesin birseyler cikarmissinizdir asil en onemlisi onlar onalri yildizli takipe alalim
            Yazarlıktan kaçtıkça kurtulamadım...Hergün trade kv yazınca yazdığım hisselerin sorumluluğu üstüme biniyor, portföyümde olmamasına rağmen onları da takip etmek zorunda kalıyorum, bu durumda çok yoruluyorum. günde bir hisse ile sınırlayayım dedim, atak yapacak hisseyi görünce de dayanamayıp belki biri daha nasiplenir diyerek yazıyorum, derken takip edilecek hisse sayısı tonla ifade edilecek sayıya ulaşıyor.

Bu kez uzun vadeli projeksiyon çizemiyorum, kendimle başbaşa kalıp ne haberleri okuyabiliyorum ne de tasarım yapabiliyorum :ka24:
            OV UV perspektifinden bakarak şu ara hisse inceliyemedim, ama ona da zaman ayırmam gerektiğini uv projeksiyonlara kafa yormam gerektiğini düşünüyorum. Çnümüzdeki hafta sonuna o konuya zaman ayıralım dostum, bana 1 hafta süre verirsiniz Bu hafta günlükseans içi daha az hisse yazarsam iş yükümü de doğal olarak azaltmış olurum sanıyorum

Aslında örneğin Talabaninin Türkiye ziyaretini, Obamanın ilk ziyaretini Türkiyeye yapacak olmasının analizini yorumunu kendimize özgü bulmak için çaba göstermeliyiz, sadece gazete yazarlarının yorumlarına zihnimi teslim etmek hiç hoşuma giden bir durum olmadı hiç bir zaman
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              evet o zamanki primler olmaz tabi kolay kolay (sizin ersu heriç )

sütte şöyle bir 3.30 var gibi gördüm ben
              Siz bu işin prisiniz üstadım, elbette birlikte fikri paylaşımlar hepimizi çoğaltır, ama siz o seviyeyi analiz etmişseniz benim de analiz edince varacağım üç aşağı beş yukarı - + % 5 hata payı, piyasa koşulları, ile tahmin edeceğim kademenin farklı olacağını sanmıyorum sizin analizlerinizin tutarlılığını biliyorum
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Ahh ketenhelva ahhh
                hem psikoloji okuduğunu ve cümlelerinde psikolojiye vakıf olduğunu hissettiriyorsun, hem de Gaetrinin küçük adımlar ilkesini seans anında pas geçiyor, ipek şal olup uçuyorsun

Yorum

• tractact
                  TOBOma
                  • 19 Kasım 2007
                  • 560

Siz bu işin prisiniz üstadım, elbette birlikte fikri paylaşımlar hepimizi çoğaltır, ama siz o seviyeyi analiz etmişseniz benim de analiz edince varacağım üç aşağı beş yukarı - + % 5 hata payı, piyasa koşulları, ile tahmin edeceğim kademenin farklı olacağını sanmıyorum sizin analizlerinizin tutarlılığını biliyorum

teşekkür ederim ama vaktiniz olursa analizinizi merakla bekliyorum :10_1_129v:

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

Yazarlıktan kaçtıkça kurtulamadım...Hergün trade kv yazınca yazdığım hisselerin sorumluluğu üstüme biniyor, portföyümde olmamasına rağmen onları da takip etmek zorunda kalıyorum, bu durumda çok yoruluyorum. günde bir hisse ile sınırlayayım dedim, atak yapacak hisseyi görünce de dayanamayıp belki biri daha nasiplenir diyerek yazıyorum, derken takip edilecek hisse sayısı tonla ifade edilecek sayıya ulaşıyor.

Bu kez uzun vadeli projeksiyon çizemiyorum, kendimle başbaşa kalıp ne haberleri okuyabiliyorum ne de tasarım yapabiliyorum :ka24:
                    OV UV perspektifinden bakarak şu ara hisse inceliyemedim, ama ona da zaman ayırmam gerektiğini uv projeksiyonlara kafa yormam gerektiğini düşünüyorum. Çnümüzdeki hafta sonuna o konuya zaman ayıralım dostum, bana 1 hafta süre verirsiniz Bu hafta günlükseans içi daha az hisse yazarsam iş yükümü de doğal olarak azaltmış olurum sanıyorum

Aslında örneğin Talabaninin Türkiye ziyaretini, Obamanın ilk ziyaretini Türkiyeye yapacak olmasının analizini yorumunu kendimize özgü bulmak için çaba göstermeliyiz, sadece gazete yazarlarının yorumlarına zihnimi teslim etmek hiç hoşuma giden bir durum olmadı hiç bir zaman
                    mesut beyden beklenen başka ne olabilirdiki

aşırı sorumluluk duygunuzla çok ağır çalışıyorsunuz.bunu sürekli götüremeyip bazı şeylerden feragat etmek durumunda kalıyorsunuz.hep aynı tempoda çalışmak zamanla sıkıcı oluyor.

size önerim;

madem bu yaptığımız şey trade; fiat aralıkları da veriliyor..ya da belli bir % veriliyor,NEDENN siz bunu sürekli takip ediyorsunuz? yada trade gerçekleştiği andan sonra kayıtlarınızdan silmeyip hala o hisse ile ilgili sorulara yanıt verme sorumluluğu hissediyorsunuz?
                    trade gerçekleştiğinde sizin sorumluluğunuz bitmeli..
                    bunun devamında olacak şey sizi içinden çıkılmaz duruma getirebilir..imkb de 300 kusur hisse var..zamanla hepsi sıraya girer
                    korkum; sizi tanıdığım kadarı ile,zamanla çocuğunuz,işiniz,sosyal hayatınız,aile düzeniniz sekmelere uğradığında( ki tüm bunları borsadan arka plana atıyorsunuz.sorumluluk yüzünden.) ben bu işi bırakıyorum yorgunum demeniz.
                    o yüzden ağır ağır ama sürekli burada ,aramızda olmanızı istiyorum.
                    trade bittiğinde sorumluluk bitmeli..cayycayycayy
                    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

bende eger hayatı tanıyorsam sn yagmur dogru söylüyor..fazla sorumluluk alıyorsunuz,düşüncem mutmain gitmeyecegidir..

hocam küçük adımlar ilke-teorisinin burhaus skinner in oldugu şayiası dolanmakta ortalıkta..
                      her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bende eger hayatı tanıyorsam sn yagmur dogru söylüyor..fazla sorumluluk alıyorsunuz,düşüncem mutmain gitmeyecegidir..
                        Sıkı çalışmaya alışkındır bedenim, meltemleri rüzgar sanıp şal ipek olamaya kalkmayız daha
                        Buluruz çaresini, yağmur Hanım haklı elbette, dediği gibi ısrarla yazıyorum öncelikli hedef %3-5 karı en kısa sürede elde etmeye dönük sistemim ve kimse yanılmasın diye de imza kısmına yazdım.
                        Zaten minimum % 5 getiri kazandırmayan sadece şu ana dek vakko oldu, onu inceliyordum ben de akşamdan beri, sistemde mi hata yoksa grafik yorumumda mı diye. minimum %3 getiriyi seans içinde verdi elbette ama diğerlerine uymadı vakko.
                        Laf aramızda ben onu zaten keten yansın diye yazdıydıım
                        Ama bugün banvte çok üzüldüm, 3-5 gün getiri kaybı olur 1.53-1.45 bandında seyreder derken hamsi misali kaçtı elden, bu iki oldu, kozaa birincisi idi.

Borsa aslında bu elbette, tüm hisselerdeki hareketi yakalamak mümkün değil, göz göre göre gitmesi sıkıcı oldu sadece 3 güne tamah ettik keten gibi 3 gün daha savrulalım meltemlerde deduk laz kafasu

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

muhterem hocam ciddi önerimdir.görüyorumki gözünüze güzel gelen hisseyi yazmak gayreti içindesiniz,birini kaçıran ötekini yakalasın niyeti ile,peki yazın ama illa takibe devam etmeyin hiç olmazsa,bir süre sonra şevkiniz biter,tatsız gelmeye başlar ve vazgeçersiniz.illa yazacaksanız yazın ama peşini bırakın,beş-on hisseyi takib edin..bünye belki dayanır ama zihin yorulur..

eger isterseniz şu irdeleyelimin basit açıklamasına ve halil emmi ile ilginiz durumuna gelebilirim,bu konudaki fikir yürütmeniz sonucu fikrinizin eldeki verilere uymadıgını hatta tam tersi çıkarım yapmanızın mantıklı olacagını belirtmiştim..

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

muhterem hocam ciddi önerimdir.görüyorumki gözünüze güzel gelen hisseyi yazmak gayreti içindesiniz,birini kaçıran ötekini yakalasın niyeti ile,peki yazın ama illa takibe devam etmeyin hiç olmazsa,bir süre sonra şevkiniz biter,tatsız gelmeye başlar ve vazgeçersiniz.illa yazacaksanız yazın ama peşini bırakın,beş-on hisseyi takib edin..bünye belki dayanır ama zihin yorulur..

eger isterseniz şu irdeleyelimin basit açıklamasına ve halil emmi ile ilginiz durumuna gelebilirim,bu konudaki fikir yürütmeniz sonucu fikrinizin eldeki verilere uymadıgını hatta tam tersi çıkarım yapmanızın mantıklı olacagını belirtmiştim..
                            ok dur

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

tırapizon of külderen köyümü,artvin borçkamı..

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

tırapizon of külderen köyümü,artvin borçkamı..
                                sen de hemen de kül yutarmıssın gali, bıcımık olsun yutmaacanı sanırdım. boş atış karavana

sabıla erkenivecek gelive de gali bıcımık işin genarından da tuttuve emi keten helva naylona ot atılıvecek yaw, dirkenin sapı elindemi galivecek ülen be dela

Yorum

Working...
                                X

Debug Information