***DGATE*** Datagate Bilgisayar Malzemeleri Tic. A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Fujitsu Siemens Computers Sistemleri Ltd. Sti. ile masaustu bilgisayar, sunucu ve tasinabilir bilgisayarlar ile bunlarin cevre birimlerine iliskin urunlerin distributorlugu konusundaki gorusmeler olumlu olarak sonuclanmis ve sozlesme imzalanmistir. ***DGATE*** (20/03/2009 - 13:50:16)
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tekfen Holding A.S.: Basinda cikan haberler 19.03.2009 ve 20.03.2009 tarihli bazi yayin organlarinda cikan haberlerde bagli ortakliklarimizdan Tekfen Insaat ve Tesisat A.S.'nin, Unit Investment NV ile bu sirketin Yusufeli ve Erzincan'da kurulacak hidroelektrik projelerinin taahhut isleri icin gorusmelerde bulunduguna dair haberler cikmistir. Haberde bahsi gecen projeler taahhut grubumuzun faaliyet konusu geregi takip ettigi ve gorusmelerini surdurdugu projelerin icinde yer almakta olup, gorusmeler henuz sonuclanmamistir. Nihai anlasma imzalandiktan sonra dogal olarak SPK'nin Seri:VIII No:54 sayili Tebligi cercevesinde gerekli aciklamalar yapilacaktir.
Anel Telekomunikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.: 13.01.2009 tarihli ozel durum aciklamamizda duyurdugumuz "Tumu Elektrikli Gemi (TEG) Projesi'ne verilecek teklif ilgili olarak, T.C. Milli Savunma Bakanligi Savunma Sanayi Mustesarligi'ndan 02.03.2009 tarihinde ek sure talep etmis oldugumuzu ayni tarihli ozel durum aciklamamizda bildirmistik. T.C. Milli Savunma Bakanligi Savunma Sanayi Mustesarligi'ndan gelen yazi dogrultusunda verilecek teklif ile ilgili 27 Nisan 2009, saat 16.00'a kadar ek sure verilmesi uygun gorulmustur. Teklif hazirlama calismalari devam etmekte olup, gelismeler kamuoyu ile paylasilacaktir.
Datagate Bilgisayar Malzemeleri Tic. A.S.: Sirketimiz Fujitsu Siemens Computers Sistemleri Ltd. Sti. ile masaustu bilgisayar, sunucu ve tasinabilir bilgisayarlar ile bunlarin cevre birimlerine iliskin urunlerin distributorlugu konusundaki gorusmeler olumlu olarak sonuclanmis ve sozlesme imzalanmistir.
Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayi A.S.: Avrupa Birligi Komisyonunun Turkiye'den islenmis kanatli eti ihracatina onay verdigini ogrenmis bulunuyoruz. Bu onay ile sirketimizin Avrupa Birligi'ne ihracat yolu acilmis bulunmaktadir.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Günün Özeti :
İMKB 100 Endeksi günü +70 puanlık artışla 24,038 seviyesinden kapattı. İşlem Hacmi 888 milyon olarak gerçekleşti .
Haberler:
İki aylık bütçe açığı bir yıla bedel
Bütçe açığı Şubat'ta yüzde 824 artışla 7.4 milyar liraya çıktı. İlk iki aydaki bütçe açığı 10.4 milyar lira oldu. Yıl sonu açık hedefine iki ayda ulaşıldı.
Bütçedeki bozulma sürecek
Bütçe açığında yıl sonu hedefine iki ayda ulaşıldı. Bütçedeki bozulmanın süreceğini belirten uzmanlara göre önlem alınmazsa faiz dışı açık verilecek.
Tarım kredilerinde vade uzadı
Ziraat Bankası'ndan kullanılan işletme kredilerinde vade 24 aya, yatırım kredilerinde 7 yıla çıktı.
Elektrik Nisan'da ucuzluyor
Elektrik fiyatlarında 1 Nisan'dan itibaren sanayide yüzde 1.66, konutta yüzde 1.58 oranında indirim yapılacak.
AB'den zordaki ülkelere 50 milyar Euro
Avrupa Birliği, ekonomik kriz içindeki üyelerine destek olmak amacıyla ayrılan acil yardım fonunu iki katına çıkardı.
Unakıtan: İşsizlik büyük sorun olmaya başladı
Maliye Bakanı Unakıtan, 4. önlem paketine yenilerinin ilave edileceğini belirterek, "İşsizlik, bizde de maalesef büyük problem olmaya başladı. İşsizliğe çözüm bulacak yeni önlemlerimiz olacak'' dedi.
Kart faizi indi, Merkez Bankası uyardı
Kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami akdi faiz oranı TL için yüzde 4.39'dan yüzde 3.96'ya düşürüldü. MB, kısa vadeli kredi gereksinimi için kredi kartı yerine tüketici kredisi kullanılması konusunda uyardı.
TİSK: Sanayiciyi tehdit değil teşvik edin
"İşçi çıkaranlar bedelini ödeyecek" diyen Erdoğan'a işverenlerden tepki geldi. TİSK Başkanı Kutadgobilik, "Sanayiciyi tehdit değil teşvik edin" dedi.
AB’ye beyaz et ihracatı başlıyor
Türkiye’nin AB ülkelerine ihracat için 2003 yılından bu yana sürdürdüğü yoğun çalışmalar sonuç verdi.
164 bin taşıt hurdaya ayrılmayı bekliyor
Türkiye'de ekonomik ve teknik ömrünü tamamlamış 1979 model ve altındaki kamyon, tanker, çekici ve otobüs cinsi 164 bin 124 motorlu taşıt gelecek yıl Haziran ayına kadar kademeli olarak trafikten çekilecek.
ABD'den oto yan sanayiye kurtarma paketi
ABD, otomobil yan sanayisi için 5 milyar dolarlık kurtarma paketi hazırladı.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Sütü geç farkettik belki haftaya içeriz biraz ha
Piliç kardeşler üstadın dediği gibi; içtikleri çaylar sanırım dillerini yaktı arkalarına bile bakmadan koşarak kaçtılar
Boynr : 0.49 (kapanışı tekniğe uydu demişsiniz, 0.52 hedef)
Sngyo : 1.62 (tamammı devammı?
)
Sktas : 2.60 (nefesi yetermi hocam ?)
Bu arada PRKTE sorucam, nasıl görünüyor hocam oralardan ?
Yorum
-
saygıdeğer hocalarım yapmış ve yapacağınız tüm hisse yorum ve önerileriniz için çoooook teşekkürler.mesut hocam sanmayınki yazdıklarınız okunmuyor.ben yaklaşık 1 yıldır takipçinizim.ama seans anında işim gereği ekran başında olamıyorum .ama akşamları tüm yazdıklarınız değerlendiriliyor.saygılar efendim.iyi tatiler
Yorum
-
entemena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSütü geç farkettik belki haftaya içeriz biraz ha
Piliç kardeşler üstadın dediği gibi; içtikleri çaylar sanırım dillerini yaktı arkalarına bile bakmadan koşarak kaçtılar
Boynr : 0.49 (kapanışı tekniğe uydu demişsiniz, 0.52 hedef)
Sngyo : 1.62 (tamammı devammı?
)
Sktas : 2.60 (nefesi yetermi hocam ?)
Bu arada PRKTE sorucam, nasıl görünüyor hocam oralardan ?
:a88:
Espriniz çok güzeldi, kırılırkene gülmekten 4 hisse sorusu karşışında kırım kongo kenesi gibi kırılıp apışıverdim (apışıvermek; şaşkınlıktan donakalmak )
prkte takipte değüldür malesefine, boyner hedefi yazmıştım yazmıştı ortağum, 10 sayfa gerisinde, sngyo ve trend takibine aldığımız hisselerin veda zamanından önce mutlaka yazarız, yazarım, şimdi yazmamamın bir nedeni var.
Kalitesi yüksek esprilerinizin devamını diler, 4 hisse birden sorarak kırım kongo kenesine döndürmeye son vermenizi istirham ederüz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam
Ben sadece ekranda işlem hacmi olunca boyner gidici galiba dedim.
İkincisi üçgündür elimde47 maliyetli vardı dün sattım ya gider artık gibisine.
Yoksa ne haddim teknik v.s.
Mehmet hocamız da sabah gündeme alınca topu sizeattım.
Sizin görüşünüzü almak için.
svg.nur Hanım siz Boyneri nasıl0.47 den maliyet yaptınız anlamadım, mesajı yazdığım gün bir hayli miktarda ve uzun zaman 0.45-0.46 işlem gördü hisse.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboyner temel açıdan pahalı ersu spekülatif bir hisse fazla beklentiye girmemeli, yeteri karı görünce realize etmekte fayda var...
Unutmamak gerekir ki 2 kademe arasında % 4.44 lük bir fark az değildir bence zaten bu tarz hisselerde (Ersu da durum farklı) 1 kademe bile hemen kalkmaz 16.03.2009 tarihinde 0.44-0.45 kademelerinde işlemlerin %80 i gerçekleşirken 1 gün sonra 0.44-0.45-0.46 da işlemlerin % 90 ı geröekleşti bugün ise
0,50 188300 0 %5,10
0,49 1193309 504149 % 45,99
0,48 291493 409866 % 19,00
0,47 980915 0 %26,58
0,46 56776 65824 % 3,32Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesut dostum nasilsiniz, yogun geciyor izliyorum forum, masaallah nefis oluyor site, inanin yani parmak isirtir. herkes nefis is cikartiyor. inanin ozledim soyle bir iki beyin firtinasi yapsak yakinlarda, ileriye yonelik muthis planlar cikiyor, herkese iyi bir hafta sonu dilerim saglicakla kalin
Yorum
-
Ooo jelly dostum hoşgeldin
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Tamam msn yi kendiim çüzemedim, yarın pc ciye baktıracağım benim yabancı dilim Almanca fakat bir hata yapıp ABD den pc getirttik, ingilizce ve ABD ye dönük tasarım, çok zorlanıyorum yarım yamalak kurs ingilizcesi ile de bu iş yürümüyor be dostum,jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut dostum nasilsiniz, yogun geciyor izliyorum forum, masaallah nefis oluyor site, inanin yani parmak isirtir. herkes nefis is cikartiyor. inanin ozledim soyle bir iki beyin firtinasi yapsak yakinlarda, ileriye yonelik muthis planlar cikiyor, herkese iyi bir hafta sonu dilerim saglicakla kalin
Ama msn konusunda çok sitem alıyorum yarın tez elden düzelttireceğimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İnanın çok yararlı oluyor :081:jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar fazla yazmiyorum sessizce izliyorum ara sira genel anlamda fikirleri yonlendirmeden ortada insanlara kararlarini birakacak sekilde geciyorum bir iki satirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Allah derimtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPNSUT bu işlem hacimleri en son 2 sene önce gerçekleşmiş ve ardından güzel bir yükseliş gelmiş... Mesut Hocam ne dersin?
O trendi hiç bir hissede beklemeyin artık, likidite bolluğu bitti, ama pnsut verim alınabilinecek fiyatlarda. tatilde inceleriz bakar çekeriz grafiğini
hafta başında olmalı yanılmıyorsam 2.35 civarındaydı sanırım fiyatı ben burada potansiyelinin olduğunu yazmıştım, takibimde, ortağımın da takibinde takibimizde sizinle ayrıca.
Last edited by MESUTC; 20 Mart 2009, 23:12.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum