M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimki pöti kare,kloş kesim.ucu fırfırlı
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

ben yemekten vazgeçtim.sattım 43 ten..
      geçmişolsun arkadaşlar.iyi akşamlar cümleten..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• boncuk
        Aktif
        • 12 Şubat 2009
        • 224

iyi tatiller arkadaşlar

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

tüm katkıda bulunanlara ama mesut ve mehmetayhan hocalarıma hasseten teşekkür ediyorum,destekleri ve zevkli bir seans olmasına yardım ettikleri için..
          her şey olacağına varır..

Yorum

• nur
            Tecrübeli
            • 03 Mayıs 2008
            • 620

iyi akşamlar.
            Emeği geçen herkese sonsuz tşk.ler.
            Banvit düzeltme yapma zahmetinde bulunmadı.
            alacağı olsun.:040:
            satmasam sürünürdü.
            Yeni ufuklara yelken açmak umuduyla hafta sonunuz mutlu olsun.
            svg.

Yorum

• sabr06
              Aktif
              • 10 Aralık 2008
              • 208

iyi tatiller

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

iyi tatiiller
                gerçekten üzüldüm bugün lfn alım yaptığınız hisselerde hele spekülatif grubundaysa bu hisse beklemeden alım yaptığınız anda yazın ki teknik destek vermekte geç kalmayalım
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• BORSAMATİK
                  Katılımcı
                  • 16 Şubat 2009
                  • 103

İyi akşamlar arkadaşlar... Olur mesut hocam sıkma canını spegin ne yapacagınıda siz bilemezsiniz...Sanki biz kendi başımıza daha az mı hata yapıyoruz..Arkadaşlarda arada olabilecek bu tür kazalar için ..Emniyet kemerlerini takacaklar..Zaten olgunlukla karşıladılar ..Onlarada teşekkürler..Böyle devam...Tadımız çok güzel...

Yorum

• atalayilkay
                    Katılımcı
                    • 19 Mart 2009
                    • 138

iyi akşamlar iyi tatiller!

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

ölü adamı güldürdün ya bu sözlerle...:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

sabah beri ilk kez kendime geldim..teşekkür ederim..

ama yemeğe gitmektense eteği neden geri verdiniz anlamadımm.acele işinizmi çıktı?misafir mi geldi?

yemek daveti var diye siyah-şık bir takım almıştım.hem de vitrindenufak defoları çıktı...

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• DOLUNAY
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2009
                        • 90

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        takibimde değil malesef, zamanımda olmuyor bu tarz bir çalışma yürütmeye, ancak takibimde olan hisseleri analiz yapacak zamanı yaratmaya çalışıyorum :(
                        SAYIN MESUT hocam özürdilerim bu cacık ifadesi mavili hocama aitti biz de bu siteye yeni üye olduk ilk heyecanla yanlışlarımız oldu daha ilk sorumda biraz hisse adı fazla yazmıştım sert bir şekilde yukarıdaki cevabı almıştım ve bu sorum zamanında VAKKO 031- 032 LER DE idi o maksatla bir heyecana kapıldık kusura bakmayın aynı durum GSD de olurmu acaba diye atılganlık yaptık cahilliğimize verin canınızı sıktıysam ÖZÜRDİLERİM bundan gayri sessiz takip ederim hayırlı akşamlar hayırlı tatiller:040:
                        Last edited by DOLUNAY; 20 Mart 2009, 18:44.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

BORSAMATİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          İyi akşamlar arkadaşlar... Olur mesut hocam sıkma canını spegin ne yapacagınıda siz bilemezsiniz...Sanki biz kendi başımıza daha az mı hata yapıyoruz..Arkadaşlarda arada olabilecek bu tür kazalar için ..Emniyet kemerlerini takacaklar..Zaten olgunlukla karşıladılar ..Onlarada teşekkürler..Böyle devam...Tadımız çok güzel...
                          Arkadaşların olgun tavırlar sergileyeceklerinden hiç kuşkum olmadı zaten, sn yağmurla 1,5 yıldır sürekli birlikte olduk topiklerde, tanırız birbirimizi zaman zaman sitem etsek de birbirimize, bu tamamen yanlış yanlış stratejiyle yanlış yapıldığını düşündüğüm işlemleredir. Sn yağmurla gerçek hayatta tanışmamış olsak da, engin sanal ortamda bulunabilinecek ender dostlardan, sanal ortamda da bu denli gerçek yaşamdaki gibi özen gösteren kişi bulunabilir miymiş diye insanı şaşırtacak denli dost bir innsandır.
                          Ketenhelva ile bu sitede tanıştık yşne sanal ortamdan tanışıyoruz, 3 haftadır daha yakın iletişim içindeyiz bu süre de yeterli oldu benim açımdan.
                          Ki yakından tanımış olmaktan da mutlu oldum; yok keten kumaş gibi melteme kapılıp savrulursa, yaparız bir kıyak

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

Sen sabah meltemlerinde rahat uykunu uyurken, durduk yerde gaza gel, tam da 1. sınıfa başlamış talebe misali kalemini silgini ve defterini hazırla ders çalış bir hevesle, bir taraftan da Hocammm, tren kalkıyorrr çığlığı yankılansın kulaklarında, sonra da gel zarar et, olacak şey değil valla, ama düşmanıma yapmak istesem beceremezdim bu kadarını

Telef olmadan telafi ederiz bre ketenhelva, ama sen en iyisi bildiğiin stratejiyi uygula, ağır molla cinsinden, sabah uykundan feragat etmeden, heç strese de mendil sallamadan... irtibatı koparmayalım, en azından şu zarar telafi programı bitene kadar.

Bakalım bu mesajımı da kızmadan okuyabilecek misin, hodri meydan

Ama ketenhelva bir de benim açımdan bak, empati lfn, hergün 10-15 hisse yaz, piyasa düşüyormuş rüzgar esiyormuş, yok endeks 19.000 e yol alıyormuş söylem ve demeçlerine aldırmadan hemi de ve ortalama 3-5 günde yazdıkların tatminkar getiriler vermiş olsun; dahası, sert bahar rüzgarına tutulmuş kuru yaprak misali savrulmamış cinsinden de olsun hepiciği... Sonrasında topikte kel başta duran üç tel saç misali, üç topik izliyeni, yazdıklarımdan seç*beğen al ablaaa diye bağıran pazarcı esnafının tezgahından hisse seçsin...Ama bir ton malın içindeki eteklerden bir kaçı da tezgah başına üşüşen müşteri kavgasında çekiştiilrilmekten defolu hale gelsin ve üçüde bu topiğe düşşün!...
                            Bizim terzi Kel Ahmet var, kendi söküğünü bileme dikemez, ama velakin Vakkodan aldım dedin mi, benden iyisini bulamazdın, ben anlarım kumaşın markanın kalitesinden der; kasım kasım kasılır, sırıtarak çürük dişleriyle. Malın defosunu düzeltmeye adaydır; paçasını biraz kesip kısalttık mı, pantalonun defosu da kalmaz; ne dersin, yaptıralım mı Kel Ahmete!,
                            Ne dediniz, pardon, duyamadım; o zaman ayak bileklerinizde mi kalıyor pantalonun paçası...
                            Ooo Keten bre sen de çok şey istiyon, hem moda şu ara kısasından olanın da!...
                            Last edited by MESUTC; 20 Mart 2009, 20:15.

Yorum

• DOLUNAY
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2009
                              • 90

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              turcas FMZIP hadi abbas yola çıkalım der gibiler
                              Teşekkür ediyorum Hocam hadi ahyırlısı ALLAH size SAĞLIK SIHHAT VERSİN emeği geçen büyüklerime hayırlı tatiller hayırlı günler

Yorum

• hunter07
                                Tecrübeli
                                • 13 Mart 2009
                                • 417

tum forum uyelerine iyi tatiller.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information