M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

ancak şöyle örnekleyebilirim,önemli,etkili bir haber yada durum daha sonrada medyaya düşebilecekken erken yada geç düşer,aldıgınız yada sattıgınız hisse hareketlenir..şimdilik olmadı..yada pek çok çekince koyarak şanssız diyeyim..
    basit bir soru ama bu kadar düşündügüm olmamıştı..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

Bu arada topiği sürekli izliyen ve katkıda bulunan dostlarımdan bir ricam var lütfen topiğe abone olunuz...
      Sanıyorum profiliniz ve ayarlar bölümünden olunabiliyor.
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        keten göreve çağırılıyorsunuz.. tikkat tikkat...bulunduğunuz yeri terkedip hemen görev başına geliniz..

KIRMIZI ALARM!!! KIRMIZI ALARM!!!

sn mesutc ile iletişime geçiniz!!! tikkat tikkat ACİL DURUM KIRMIZI ALARM!!!

neden yanıt gelmedi acil durumlara böyle mi duyarsız davranıyorsunuz:040: aynı, memleketin deprem önlemleri, çalışmaları gibi duyarsız:040::040::040:
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

ketene 10 ceza puanı, sn mesutc..)
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• entemena
            Katılımcı
            • 16 Mart 2009
            • 145

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Tam anlayamadım hangi seçenektesiniz
            örneğin İMKB %10 düştüğü gün sizin portföyünüz daha fazla düşmemişse... şanslıyım da diye düşünebilirsiniz, Net bir ifadeyle yazarsanız sevinirim Tşk.ler
            Sevgili Hocam,
            İMKB %10 düşüş gerçekleştirdiği dönemde pörtföyümde endex hisseleri mevcuttu, bundan dolayı hisselerim de yaklaşık %10-13'lük bir kayıb vardı. (O günlerde ekran takib etseydim belki de daha az zararla kendimi koruyabilirdim)

Ama tabiki bu bir yakınma değil, fırsatlar bitmez yavaşta olsa zarar toparlanır;)

Genel olarak hayatımda şansızmıyım dersem, sanki 7-8 yıl önce daha da şanslıydım gibi, ama bu dönemler pek öyle görünmüyor gibi

Ama güzel giden şeyerde var tabiki; sizleri bulmuş olmak ve sanalda olsa hayatımızda keyborsa ailesinin artık bir yerinin olması

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

neden yanıt gelmedi acil durumlara böyle mi duyarsız davranıyorsunuz:040: aynı, memleketin deprem önlemleri, çalışmaları gibi duyarsız:040::040::040:
              çalışma yapıyordum,kalem ucu sivriltme,defter kaplama filan.o sebepten gecikme yani..

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                çalışma yapıyordum,kalem ucu sivriltme,defter kaplama filan.o sebepten gecikme yani..

silgini de boynuna as bir iple. kayıp edersin fln.yanlışları karalama..

çantan hazırsa erken uyu bu gece evlat..geç kalıyorsun seansa

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

ordan olmuyor abonelik.bir bilene soralım,yagmur nasıl yapılıyor o iş yahu..

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

:037:muhahaha(bu yadigar ejder gülüşü)

Yorum

• carizzm
                      Tecrübeli
                      • 16 Mayıs 2008
                      • 317

saygılar arkadaşlar üstadlar şükür kavuştuk

şans konusuna gelince bende tuhaf bir şans var anlatayım siz değerlendirin .alkım hissesinden yaptığın % 60-70 lik zararı saymazsak eksiye geçme konusunda şanslıyım, çünki endeksin % 5 kaybettiği günlerde ben % 1 kaybederim, ama borsanın % 5 kazandırdığı günlerdede % 1 kazanırım sabreder bir hissede 2 ay beklerim ne zaman çıkarsam hisse bir haftayı geçmez % 5 ila % 10 prim yapar . örnekleri bol miktarda ben yaklaşık 6 aydır aynı paradayım 100 ytl fark yok şimdi ben şanslımı oluyorum şanssızmı sizce, ne kaybederim nede kazanırım. son örneğim hektas 2 aya yakın maliyetimde (0.59 larda ) bekledim geçen hafta çıktım iki gün sonra 0.65 oldu . ama borsayı seviyorum.sizce şansım nedir..

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

ordan olmuyor abonelik.bir bilene soralım,yagmur nasıl yapılıyor o iş yahu..

yukarıda yararlı linkler var..oradan aboneliklerimi göstere tık...sonrada seç ,tıkk

ya da profilim tık...abonelikler tık..seç tık..

tık tık ..tık tık.tık. karıştırın işte siteyi tık.. ezbere olmaz tık.daha olmadı 4 -5 yaşlarında bebe niz varsa ona sorun o bilir tık.40 yaş üstü olan arkadaşların 4-5 yaşlarındaki veletlerden yardım alması önemle rica olunur

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

aboneliklerimi göster;klasörler-abonelikler,mutlu trade..
                            böyle bişey elde ettim bakalım..

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

:kahkaha::kahkaha::kahkaha1:

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

aboneliklerimi göster;klasörler-abonelikler,mutlu trade..
                                böyle bişey elde ettim bakalım..

mailine gelsin seçeneğini de tık yaparsan buraya her yazılan...sabah 5 de keten uyandı tık...:081: gelir mailine tık..:kahkaha1::kahkaha1::kahkaha1:

bu yazdığım mailine gelir şimdi..nerden istersen ordan oku artık:kahkaha1:

Yorum

Working...
                                X

Debug Information