M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aha simurg hocaya yakalandık(hemen toz olmalı).saygılar simurg hocam..
    Saygı bizden...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

sn mesutc kayıp galiba..sn jelly e de yanıt gelmemiş...:(

keten uyuyor hala...

burası bu saatlerde sessiz..HAYRETTT...hayret...

sn.mehmetayhan seans dışı zaten kayıp hayrett
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• atalayilkay
        Katılımcı
        • 19 Mart 2009
        • 138

futureler

Dow Jones Indus. Jun 097,215.00 Mar 20 140.00 (1.90%)
        E-Mini S&P 500 Jun 09764.00 Mar 20 16.25 (2.08%)
        Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 097,215.00 Mar 20 142.00 (1.93%)
        Nasdaq 100 Jun 091,188.00 Mar 20 15.50 (1.29%)
        S&P 500 Jun 09764.10 Mar 20 16.00 (2.05%)

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sn mesutc kayıp galiba..sn jelly e de yanıt gelmemiş...:(

keten uyuyor hala...

burası bu saatlerde sessiz..HAYRETTT...hayret...

sn.mehmetayhan seans dışı zaten kayıp hayrett
          Geldim!..

Kaçmak üzere

Velete ayırmam gereken süreden arta kalan amanlarda...

Buralardayım elbet, analiz yapmakla iştigal eylemekteyim
          Görüşmek üzere.
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

trendline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Merhaba mesut bey nasılsınız sizi xxxxxx borsa sitesinden takip ediyordum epey bi süre izinizi kaybetmiştim google den buldum sizi.
            Hoşgeldiniz, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              arkadaslr selam ketenhelva tesekkur button calismiyor boyle yazdim arasira daha fazla yaz hosuma gidiyor okumak.

artik arkadaslar taban olusturma asamasina giriyoruz. son kismina geldik, oyun cok ilginclesti hani satranc diyorlarya iste bu is ona donustu. simdi bu hafta eger 6 mart dipleri test edilirse bence ufaktan alim yapilabilir 3-5 aylik bir zaman dilimi icin. bu hafta piyasalar icin onemli amerikadaki butce acigina kurumlarin nasil karsilik verecekleri onemli lakin acik 1,2 trilyondan 1,83-2,35 tr yonlara kadar cikabilecek. kisacasi 3-4 hafta tahteravalli oynayacaz bu oyunun eger 2. yada 3. kisminda hoslarina gitmeyen birsey olursa iste o zaman midemiz gelecek satislari kaldiramayabilir ve taban olusumunda dowda 6000 altlarini goruruz. ben tamamen yurt disini yaziyorum. mesut hocamiz ve oradaki arkadaslar yasadiginiz yeri ve verileri daha iyi takip edebiliyorsunuz. benimkiler sadece korelasyon olsun diyedir.
              su an kurumlardaki durum oyuncularin hic sevmedigi % 50-50 durum. eger daga tirmanmaya baslayan bogalar ayilarin ballarinin bulundugu bolgeye goz dikerlerse o zaman ayilarda bogalari dag eteklerine surer, stoklari saglama almak icin. ama bu savasta ne ayilar olmustur nede bogalar biri yoruldugunda digerine sahne verecektir.

saglicakla kalin
              flush royale

Teşekkürler dostum, değerlendirmelrin o kadar güzel ki, pay çıkarmamak için okumamak gerek.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

herkeşeee guten morgen,ich habe hunger,ich bin fleisig,schon zehr schon diyerek cümlelerime ara verirken,büyük insan,ulvi şahsiyet,nazik yaratık enrico caruso nun şu cümlesiyle vedamı tamamlamak istiyorum;mortes alle francia,italia arda..
                gözünüz yolda,kulagınız mesut hocamda olsun.

saygılar efenim..
                Danke Schön

Kulağınızı postaya verdiniz mi bilmiyorum, hala ulaşmadı bana

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

şimdide minik bir gülümseme(o kendini bilir)..reha muhtar atinadan,zeki müren bursadan,bülent ersoy ameliyat masasında neşter altından bildiriyor ya,mesut hocamın arkasına takılı C ne olaki,cayman adalarımı..ehikü:037:
                  Korku filmlerini akşam çok izlemişsin anlaşılan
                  Korku filmleri halüsinasyonlara bir hayli yer verir; arka, ön vb zıt kavramlar kulllandığınız araca göre değişir, lokomotiflerin önü arkası neresidir örneğin
                  Sadece çekiç kullanıyorsanız; herşeyi çivi olarak görme olasılığınız yüksektir

"C" bazen boğanın boynuzları; bazen de ayının pençeleri
                  olasılıklara göre yani...
                  Last edited by MESUTC; 22 Mart 2009, 17:56.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

bilgisayar işinde kötüyümdür,kitapları ekrandan okumak hiç cazip gelmedi,illaki elimde kagıt baskı tutacagım,o kokuyu alacagım.eski kafalıyım bu konuda..bu borsa işlerine çalışmak için bile ekrandan okuyup çalışmak yerine hep yazıcıyla yazdırdım..
                    Anlamalıydım Vakkodan kapri pantolan almaya gidip, mağazayı satın almaya niyetlenmenizden

Kaydi sistem maydi sistem anlamam ben, vakko hisselerimi posta yoluyla istirem; alıp koklıcam, elimle dokunucam dediğinizi de duyar gibi olmuştum
                    Last edited by MESUTC; 22 Mart 2009, 22:43.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

edebiyatım hep ortaydı,hala bilmem nasıl yazılacagını.kendimce ancak ana fikir degişikligine gidersem paragraf yapıyorum..
                      İyi ki ortaymış edebiyatınız! Keşke başarısız olsaydınız!...

Ölü Ozanlar Derneği filmini anımsadım birden; Ülkemizin okullarında çok başarılı olsaydınız, yazılarınızın okunması katlanılmaz olurdu; katlanabildiğimden; anlamalıydım başarısız öğrenci olduğunuzu

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

mesut hocam bana korku filmi önermiş,sağolsun..hocam ilk yazdıklarına eyvallahda,vakko film olmakla kalmıyor,seyirci olması gereken kitleyi bizzat filmin içine sokup,3. sınıf,filmde öldürülmesi mutlak,kan revan içinde anlık bir karede görünecek figüran olarak kullanma yoluna gidiyor,yönetmeni kötü hocam..:037:
                        Figüranlar, figüran olmayı kabul edip çay çorba parasına yönetmenle anlaştıktan sonra; film çekimlerinin ortasında, baş aktör olmaya yeltenir veya baş aktörden rol çalmaya yeltenirse!
                        Bir ton dayak yemesi az kalabülür!...

İMKB de her daim figüran olduğunu kabul edip; çay çorba parasına rol kaptın mı, rolün gereği kadar rol çalmalısın; çayını çorbanı içüp kaçmalısın

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Ketenhelva dostum,
                          Analizlerinizi dikkatle okudum, emeğinize sağlık. Sadece AB konusunda düşüncelerimiz farklı, yazmak istiyorum, hem yorucu oluyor, hem de hisse inceliyemiyorum bu kez.

Şu perspektiften de bakar mısınız;
                          1) Bu topraklarda değişim sadece iç dinamiklerle oluşmuş mu tarihsel süreç içinde? Örneğin bu ülkede bir kısım insanın yerin dibine batırdığı bir kısım insanın göklere çıkardığı tarihi kişiliklerden II. Mahmur, III. Selim hatta Abdulhamit dönemlerine bakınız...
                          Abdulhamit en çok batıdaki değişimleri bu topraklara taşıyan Osmanlı padişahlarından biridir örneğin, tııbbiye, askeriye, eğitim alanlarında ve model alınan batıdaki çağdaşı fikri oluşumlar bu alanlardaki yeniden yapılanmanın dinamiğini oluşturmuştur. Ama Abdulhamitin bu yönü hiç gündeme getirilmez sevenlerince de, nefret edenlerincede!....
                          Topkapı Sarayında padişahların giysileri sergilenir; gidilip görülürse, batı giyim tarzını saraya neredeyse Abdulhamitin taşıdığı yargısına varılabilir (Belki de öyledir, bu alanda bir kitap makale okumadım, araştırmam olmadı)
                          2) 1800 lü yıllarda Mancester daki ipekli dokuma sanayinin gelişmesi ve toplumsal değişim konusu gerçekten ilginçtir, Türkiye özeline taşınıp sorgulanabilelidir.ABnin kömürcülerin KAVGASIYLA ortaya çıktığı gözardı edilmemeli ve; bence en önemlisi olayları değerlendirme paradigmamızı değiştirmemiz gerekiyor sanırım; şöyle ki, bu toprakların kültüründe sevigi sonuna kadardır ve sevdiğimizin tüm hatalarını görmezden geliriz, düşmanımızın da her hareketi kötüdür, takdir edilesi durumlarını bile lanetleriz. Müzakere geleneğimiz yoktur, toplumsal ilişkilerimizde sorunlar üzeriine müzakere etmek düşünülmez. Güç üzerinden çözeriz sorunlarımızı! AB de elbette çok sert tartışmalar, perde gerisinde kavgalar olur, ne ki müzakere gelenekleri vardır. Almanya Fransa, İngiltere üçlüsünün daha 1940 yılında birbirine bomba yağdırdıklarını ama peşinden 5 yıl sonra AB nin temellerini attıklarını görmezden gelmemek gerek.
                          Yazılacak, fikir teatisinde bulunulacak bir konu ama yoruluyor insan yazarken ve çalakalem de yazılmıyor ki dostum bu konular...
                          Last edited by MESUTC; 22 Mart 2009, 22:47.

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

Capital dergisi ve insan kaynakları şirketi Adecco'nun bu yıl 9'uncusunu düzenlediği 2008 yılı Türkiye'nin en beğenilen şirketleri

TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN İLK 20 ŞİRKETİ
                            Turkcell, Koç Holding, Arçelik, Garanti Bankası, Sabancı Holding/Coca Cola, Eczacıbaşı Topluluğu, Unilever, Ülker, Doğuş Holding, Procter&Gamble, Vestel, Microsoft, Zorlu Holding, Türkiye İş Bankası, Türk Telekom, Akbank, Philip Morris/Efes Pilsen, Borusan Holding, Bosch, Toyota/Siemens.
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Askerlikten Muaf Olma Hali ile ilgili yasada yeni değişiklik yapıldı ve...

askerlikten muaf tutulma talebi

(Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.)
                              Saygı değer Hakim Bey..
                              Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. Adım XXXX.24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim. Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında Düriye bir kızı var ve babam Fxxxx XXXXX ise bu bahsetmiş olduğum üvey kızım Düriye ile geçen yılın ocak ayında evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.

Aynı zamanda, üvey kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Karım geçen sene benden hamile kaldı ve Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu. Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için benim de dayım oldu. Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım ayında babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif koydular. Arif'te ta babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de benim torunum oldu. Yani ben de aynı zamanda torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babası olmuş oldum. Aynı zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum. Kısacası ben şimdi aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'in de büyük babasıyım. Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir. Zira şu anda ben... Babam Fxxx Kxxx'ın oğluyum. Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Kxxx'ın büyükbabasıyım. Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kxxx Kxxx'ın babasıyım. Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar..
                              Saygılarımla.
                              Cxxxxx Kxxxxx

Not : XXX ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı C. K'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir.

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

sayın mesut hocam ibiş sözüne ve devamına reaksiyonunuz gözümden kaçmadı:037:,fakat maalesef durum bu minvaldedir(sosyal açıdan).çok kısa ve kabaca kızıl sultanın osmanlıdaki son büyük devlet adamlıgı vasfı taşıyan kişilerden olduguna inanırım,o dönemki dinamiklere gelince sadece iç dinamiklerle ülkeyi degerlendirmek bizi yanlış yargılara götürür.ab konusunda ise ayrışma dönemleri yorganın kısaldıgı,paylaşacak az şey kaldıgı dönemlere rastlar,güç dengesi ise ila nihai ingiltere,almanya,fransa arasında gidip gelicidir,şu andada mevcut konjonktür sonucunda hangisi ilerde parsayı kaparım aportunda bekleme modundadırlar.avrupa dışarıya karşı,dışarıyı sömürme söz konusu olunca birliktelik sergilemektedir,fakat sömürebilme işi zayıflar ve bizatihi ab ülkeleri kendi iç dinamikleriyle kazanma,zenginliklerini harcamaya kalırlarsa birbirlerine düşmeleri kaçınılmaz olur..(bir ara daha uzun yazarız)

bu arada eninde sonunda ülker nasıl hocam,ha uşagım,ortagım sorusu gelecektir,şimdiden hazır olunuz hocam(mehmetayhan hocamdan apartıdır)..
                                Last edited by ketenhelva; 22 Mart 2009, 20:53.
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information