Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kuzu emmi önce banka sonra sanayi hareket eder der .. yani zaman geldiğinde dip dönüşü yakalayabilirsek burda dip garan da yeşil bir hal resimleyebilirim
kayıtlara geçsin ...
BiR anı de ben paylaşayım ,Marmara depreminden bir gün önce seans salonundaydık o zamanlar seans odaları modaydı ve o zamanlar DOHOL şimdiki Garan GİBİ LOKOMOTİFDİ,neyse Dohol dayım al tekke ver külah al papazı ver kızı o hengamede mini etekli oldukça gösterişli bir hatun salona girdi oldukça yüklü bir miktar EREGL ve AKÇANSA aldı , ozamanlar gençliğimizin doruğundayız bi de kendi paramızla böyle az değil Babanın parasıyla oynuyoruz hatuna hava olsun diye dohol lları satıp full ereğli aldım ,hatunun bir bakışı var o an anlatamam,sonrasını da anlatım mı?
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
BiR anı de ben paylaşayım ,Marmara depreminden bir gün önce seans salonundaydık o zamanlar seans odaları modaydı ve o zamanlar DOHOL şimdiki Garan GİBİ LOKOMOTİFDİ,neyse Dohol dayım al tekke ver külah al papazı ver kızı o hengamede mini etekli oldukça gösterişli bir hatun salona girdi oldukça yüklü bir miktar EREGL ve AKÇANSA aldı , ozamanlar gençliğimizin doruğundayız bi de kendi paramızla böyle az değil Babanın parasıyla oynuyoruz hatuna hava olsun diye dohol lları satıp full ereğli aldım ,hatunun bir bakışı var o an anlatamam,sonrasını da anlatım mı?
O tanışmışlıkla bi gayret al-sat, sat-al derken deprem rallisine
malsız yakalanma durumları mı hasıl oldu yoksa mini hatunda,
Yorum