Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sahol u bu kadar bekledim meğersem o da beni bekliyormuş tepeyle dibi bulamıyorum ya bu kadar da sistem geliştiriyorum ,her bir sistem için dünyanın emeğini harcıyorum abartısız hayatımın 3 dakkasını alıyor her bir formül Neyse, şükür diyelim..sağlığımız huzurumuz yerinde olsa yeter...şükürler ALLAH'ım.
Garan şıllığı yeterince deli ediyordu beni bi de bu Sahol şırfıntısı çıktı başıma.. bu ondan da şuh anlaşılan
Palacan bugün resmen show yaptı,iyiki flat takılıyorum bu ara yoksa kalpten tekleyecektim
6 şubat 2015 tarihinde vob 105500 kapandı bende uzun vadeli bu sayımı yapmıştım, çeşitli forumlara gönderdim ama buraya uzun zamandır uğramıyordum bu yüzden göndermemişim geçde olsa gönderelim,
grafik spot30 haftalıktır, o tarihte, yani 2 ay önce bitti bitti herşey bitti diyerek bu sayımı yapmışım, artık sonrası malum.
belki bitmemiş olabilir diyede not düşmüşüm vs...vs...
Endek30 için yukarıdaki gibi bir senaryom vardı, şimdilerde bu senaryo biraz abartı kaçmış olabilir diye düşünüyorum, son tepeden sonra 5 dalgalık düşüş belirttiğim şekilde olmayabilirde, zaten 1 için yeteri kadar düşmemişti, tepkisinde ise 108609 gördü, bu vobda 109025 görmesiydi, oraya B dalgası demek daha doğru olabilir diyorum şimdi, o senaryoyu ayrıca etiketliycem, az sonra graf hazır olur heralde.
vobda durum buna benzer olacak, yada dipde oyalanmadan yukarı uçacak, olmazsada kısmet artık
hayırlı Cumalar
yukardaki grafta ise formasyon icabı tepkiyi senaryolamıştım, geçde olsa yaklaşık olan oldu ve B dalgası için 109025 e kadar yukarı hareketini yaptı bitirdi ve düşüşe geçti.Yeni çalışmamı yapıyımda ilk buraya göndereyim kısmetse.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
grafik günlük endeks 30 undur, voba uyarlarsak, buradan düşüş devam ederse 96500-98000 lere düşüş olabilir ve arkası değişik şekillerde devam edebilirde, yinede üç aşağı beş yukarı olabilecekleri çizittirmeye çalıştım sadece, tabi birde bunun yukarı senaryosuda var ama ona girmiyorum, yukarı gelişirse onuda senaryolarız, kimseye tavsiye değildir.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Bu garan ile sahol fettanları bendeyken niye böyle şelalevari şuh değildiler anlıyamıyorum bi serbest bırakdık vay ki ne vay..heleki Sahol kapanış rakamı tam bir mesaj
Seçim sonrasına kadar bu iki fettanın tüm numaralarına rağmen flat kararım değişmeyecek ,döndüğümde alışdıkları muameleye yapacağım bunlara tam vahşi yani
8 Haziran sabahı kısmetse görüşmek üzere...Sevgiler Saygılar.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum