Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

Yabancı payı 61.99
    dün yükselişte hacim artınca yabancınında payı vardır demiştim... 64bin üzerindede almaya başladılar...!!!

moodys in siyasi kararlar aldığıda tekrar belgelendi... bankaların görünümünü negatife alıyormuş...
    abd tayyibe karşı... düşürmek için kurumlarıda kullanıyorlar artık... moodys ve s&p tamamen siyasi kararlar alıyorlar...

VOB hafif eksi açıp artıya geçti...moodysi takmadılar... takmalarınıda beklemiyordum... Bu endeksi taşıyanlar, amaçlarına ulaşmadan vaz geçmezler...

Dişe dokunur Amaçda bulamamıştık ya. Herhalde seçime kadar taşıyıp... tayyip kazanınca coşku yaratıp millete verecekler malları... sora aşağı... tek ciddi sebep bunu bulabilmiştim...

TVdeki yorumcular haftalardır şartlanmış gibi tayyip kazanmazsa siyasi istikrarsızlık demektir borsa için kötü deyip duruyorlar... ya bunların hepsi gerizekalı yada birileri bunları bi şekilde şartlandırmış... ya para vererek yada beyinlerini doldurarak...

Sorosu bi kaç kez yazmıştım... ülkelerde manipülasyon yapıp para kazanabilmek için ülkenin medyada görünen önemli kişilerine paralar verip istadiği iyi veya kötü ortamı yaratıyormuş... hemde İngiltere ve hong kong gibi bizden çok daha gelişmiş ülkelerde...

Bizde haydi haydi yaparlar ki soros o kadarda hacim olarak büyük değil... ama güçlü Yahudi... demekki arkasında başka güçlerde var...

Ayrıca bişey daha öğrendim ve şaşırdım ki ben kolay kolay şaşırmam... FX firmaları müşterisine karşı pozisyon alabiliyormuş... bunu normal bişeymiş gibi TVde söylediler... demekki küçük hisse senedi aracı kurumlarıda benzer şeyleri yapıyorlar... Bunu yapmaları normalde, TVde söylemelerine şaşırdım...

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

Bugünki planım da aynı... dönüş sinyalini görene kadar ciddi pozisyon almayacağım... gün içi bi kaç kontratla long gideceğim...
      dün bi kaç kez 2 kontratla long aldım biraz artı yazdım... bi kezde 65binde short denedim, aldığımın yarısını geri verdim... short için erken anlaşılan... alıcılar çok istekli...
      Bu işte rusların payı ne kadar acaba?

Bol şans...

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

Bu moodys hareketi ilede ilk bir saatte düşmezse,
        66.500 200 günlük ortalama direncini bugün bence görür...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

heyt maşşallah.... yada çüşş mü desek bilemiyorum... satıcı yine yok... alıcılar saldırdılar...

Acaba bu alanların hedefi ne...
          * kısa vadede 30 marttaki seçimlerde tayyipin zaferinemi oynuyorlar.?
          * uzun vadeyemi oynuyorlar... önümüzdeki seneye...?
          * yoksa Ukrayna krizinden kaçan paralarmı...? Tabi sadece bu para borsada alıcı olsa... 64bin üzerinde batılı yabancı satardı... endeks bu kadar satıcısız yükselemezdi...

Açılışta bi kaç long almıştım... şimdiden dünki kazancı geçtik... günlük al satlarımı yazmayacağım ama sadece long alıyorum...

Short pozisyona geçince yazacam....

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

Karstaki 7 ölümlü saldırımı piyasayı bozdu yoksa 66binde satışmı geliyor... AKBNK önüne ciddi bi engel kondu... büyük birisi mal çıkıyor... diğer tahtalarıda düşünmeye sevk etti.... bakalım ne olacak...?

çok yazdım ekranı kapayayım ...

bol şans...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

yaw son bişey okudum...
              tayyipin allaha inanmadığını daha önce söylemiştim... inansa cehennemden korkardı demiştim... ancak eminde değildim çünki tayyip benim içinde olmadığım bir sınıftan... aşırı dindar görünen bir sınıftan olduğundan onların kafa yapılarını bilmiyordum... sadece düz mantıkla demiştim... allaha inansalar deniz feneri davası olmazdı... inansalar bu kadar yolsuzluk ortaya çıkmazdı...

egemen bağışın bi konuşma kaseti yayınlanmış... kuranla dalağa geçiyor... başka bir adamla beraber kuranla nasıl dalga geçtiklerini anlatıyor...

memleketin durumu komedi... bi tarafta yolsuzluğa batmış insanlar diğer tarafta entel süzmeler, öbür tarafta yolsuzluk için kendi sıralarını bekleyenler...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

66binde akbnk başta olmak üzere satış yedi... geçmekte zorlanıyor ve isteksizleşti... longları çok küçük bir art ile kapadım ve
                1000 puan eksiyi göze alarak ilk shortumu aldım... 80.100 den...

5 dakkalıkta 2li tepe yaptı...

bir kaç tanede tanede 80.600 ve üzerine short emri yazıp ekranı kapıyorum... kolay gele...

Yorum

• BayKush
                  Tecrübeli
                  • 30 Kasım 2013
                  • 475

Vay be... yukarı yazdıklarımın gelme ihtimali olmadığından iptal ettim...
                  80.875 den 1 tane daha short aldım... 80.100 alışımdan sora baktım yukarı değil aşağı gidiyor... bir tane daha alıp öyle kapadım....

alıcılar 66binde durdular... 66bine kadar bile gelmesi sürprizdi...
                  bakalım 2. seans ne yapacak....!!!!

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

Hayrettin bir durum sayın seyirciler... hacimli bi alış dalgası geldi... endeks 66bine yollandı yine... oraya gelince shorta takviyemi yapsam yoksa burada kapayıp 66.500 ü mü beklesem... buyur burdan yak...

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

80.150 den bi short daha... 3 kontrat shortla devam...

düşeceğinden kesin emin değilim... ky short çünki... büyük ihtimal zarar yazacak bu pozisyon...

KYnin short olduunu nereden biliyorum... tahmin sadece... hisse nette vob24e bakıyorum... 1000 puandır durmadan shortlara takviye yapanlar var... long alıpta emin olan az görünüyor... oradan tahmin sadece...

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

80.200 de short emrim vardı... onu unutmuşum yaw... oda geldi...

halkbnk ve garanla endeksi yukarı çekiyorlar...

bugün bankalar eksi iken sanayi ve holdinler artıydı... dün tam tersi durum vardı... endeks 66.500 e doğru çıkmaya çalışıyor... onun ötesi görünmüyor... ötesine geçerse düşüş trendi ana kanalını yukarı kırmış olacak... tabi kalıcı olarak geçerse...

Yorum

• BayKush
                          Tecrübeli
                          • 30 Kasım 2013
                          • 475

66binde kavga var... birileri tüm gücüyle endeksi çıkarmaya çalışıyor... başaramazlarsa kuyryğu çizdireceklermiş gibi bi halleri var... başarırlarsa shortçu ky ler kuyruğu çizdirecek... benim maliyet iyi... 80.100ün üzerinde... zarar yazsam yazsam 1000 puan yazarım...

vob'dada can havli ile birileri long alıyor... bakalım boğalarmı ayılarmı kazanacak...!!!

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

Yabancı payı 62.08.... bu short için iyi veri değil... yabancılar 65bin üzerindede satmamışlar ve çok az almışlar...

en azından bi spot100 için 63.500 bekliyordum... ancak şüpheliyim...

FED 10milyar daha indirdi ve 2015in ilk çeyreğinde faiz artıracağım büyük ihtimalle dedi... bu kaya (şeyl) gazı sebebi ile abd verileri hep iyi gelecektir ve FEDin planları tutacaktır...

Şimdi asıl mesele shortları nerede kapayacağım... en iyisi olaya günlük bakayım... longları günlük oynamıştım... dönüş görüntüsünü kollamış bi kaç denemede döndüğü yeri yakalamıştım... aynısını shorta yapayım... zaten başka çarede yok...

Bu adamlar seçimler ve tayyibin zaferi hesabını yapıyorlarsa ki aptallar demektir... fetullahın çıkaracağı videolar varken bu ihtimale oynamak akıllıca değil...

Alıcıların endeksi yukarı döndürme ihtimalleri yüksek...

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

Spot açıldı... alıcılar umduumdan daha hevesli çıktı... 79.450 den shortları kapadım...

10:45 e kadar bekleyeyim... bakalım ne olacak...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

matriks te yeni bişey keşfettim... ekranda hisse senetleri penceresi ve birde grafik penceresi varsa...
                                hisse senetlerinden birini Mouse sol tuşu ile tutup, sürükleyip grafik penceresi üzerinde bırakırsanız, o senedin grafiği gösteriliyor... senet, dünya endeksleri, döviz farketmiyor...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information