Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

Bikaç kontrat almaya karar verdim... nasıl olsa sabah artı yazdım, hata yapma payım var...

75.300 den bir kontrat long aldım... daha alttan alabilirmiyim diye 1 tane daha kolluyorum...

haydi hayırlısı...

ek: 2 kontrat oldu...
    üçüncüyüde alabilirim... bekleyelim bakalım

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

Cenazeye bayağı büyük kalabalık toplanmış...
      Halk TV.
      Ulusal TV
      ve fetullahın kanalları veriyorlar... çok çok kalabalık... umarım polis saldırgan davranmaz...
      SALDIRGAN DAVRANIRSA TAYYİPİN VE SAZ HEYETİNİN SONUNUN BAŞLANGICI GELİR...
      tunustaki ayaklanmanın bi pazarcının ölümü ile başladığını unutmasınlar... halk çok dolmuş artık burunlarından soluyorlar... yaw longu kapasammı bu tayyip aynı tayyip... gezideki tayyip... bide kefenli üç beş çakal salmışlar sokağa...
      istanbulda olsaydım katılırdım...

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

BayKush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bikaç kontrat almaya karar verdim... nasıl olsa sabah artı yazdım, hata yapma payım var...

75.300 den bir kontrat long aldım... daha alttan alabilirmiyim diye 1 tane daha kolluyorum...

haydi hayırlısı...

ek: 2 kontrat oldu...
        üçüncüyüde alabilirim... bekleyelim bakalım
        Hay allah yaw.!!!
        üçüncü kontratı kollarken telefon geldi... marmaristen bi kız arkadaş... 20 dakka konuştu, o arada ekranda VOBun hızlı yükselişini seyrediyordum... üçüncü kontrat alamadık...

kız evlenmiş, kredi çekip bi eve girmişler kaparo vermişler, kız evin parasını katlayayım diye tam fetullah döneminde borsaya girmiş... paranın önemli kısmı uçmuş... beni aradı tüyo ver diye...!!!! yazık yaw... benimde fetullah belimi kırmış, zaten senetlerle ilgilenmiyorum... Allah yardım etsin zor durumda olan herkese... bi tarafta adam ihtiyacı olmayan yüzmilyonlarca doları gizleyebilmek için insanların ölmesine sebep olacak olayları yaratıyor... diğer tarafta insanlar geçinme derdinde onbeş takla atıyor... bu kız haketmiş ama milyonlar var sürünen insanın aklına geliyor işte...

ha üçüncü kontratı kollayayım...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

vay endekste 63bini geçmiş... sabah demiştim cenazede olay çıkmasın 63bini geçirirler diye...

hıza bakılırsa 64bine dayarlar... bi kontrat daha alayım yaw...

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

bak ayhan53 aklıma geldi... umarım kötü yakalanmamıştır...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

76.325 den Longları kapadım abicim... akşam olaylar olabilir... Risk almayayım...
              Bu pozişında artı kapandı...

ekranı kapayayım... saat 17:00 yi geçmiş... dışarısı aydınlık saat 16:00 filan sanıyorum...

76.250 ve aşağısına birer kontrat long emri girdim... gelirse yarına long girecem, gelmezse flat...
              bol şans...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

ayhan53 sağ salim göründü...
                yaw bu fetullah dönemi çok kişiyi yakmış... tabi bende varım aralarında... bu kadar "ah almak" fetullahıda yakar... ama millet kendi kötü durumlarının siyasetçilerden olduğunun farkında değil... o yüzden bir ben ah ediyor olabilirim... ah fetullah ah, ah tayyip ah, ah bilal yaw, ah Sümeyye ah... burakda 6. gemiciği almış...

Yorum

• BayKush
                  Tecrübeli
                  • 30 Kasım 2013
                  • 475

Bugün ve yarınki planım günlük oynamak... pozisyon tutmayacağım... sebebi pazar günü kırım referandumu var... kırımlılar rusyayı istiyor ve abd kabul etmiyor...

tabi endekste 63bini geçti... long almak için ve short almak için güvenli yerler değil...

Dünki coşkulu alışın bir kısmı rusyadan kaçan paradan deniyor... bu paraya güvenerek bugün uygun yerlerden long almaya çalışacağım... ancak en fazla 2 kontrat ve az bi karı görürsem hemen kapayacağım... bugün ve yarın böyle oynayıp haftasonuna malsız girme niyetim var...

şu an pozisın flat...

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

yabancı payı 61.57
                    tr faiz 11.47
                    abd faiz 2.72
                    brent 108
                    APS 330.000 !!!!

bugün ve yarın alış satışlarımı yazmayacağım, çünki ana pozisyonum değil...

bol şans...

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

Bu arada,
                      arada sırada long oynayışım kimseyi şaşırtmasın... Orta vade yön aşağı... daha önce belirttiğim gibi yaza kadar yatay hafif aşağı bir endeks bekliyorum...

Şubattan beridir hem longdan hem shortdan artı yazabiliyorum, benim açımdan iyi bir gelişme... Oyun tarzım fetullahın tekmesinden sonra değişti...
                      Artık kısa vade trende oynuyorum, 2 yönede oynuyorum ve borsa ekranı başında fazla vakit geçirmiyorum. Pozisyonu aldıktan sonra ekran başından kalkabiliyorum... en önemlisi full girmiyorum kendimi tutuyorum...
                      fetullah beni batacak noktaya kadar getirdiki, belkide bana iyilik yaptı bunu uzun vadede göreceğim...

bu arada teşekkür edebilmem için fetullahın kendisini bana bi gönderselerdi iyi olurdu. ayrıca özal ailesini, mesut ve turgut yılmaz biraderleri, çilleri, ve tayyiple saz heyetinide göndersinlerki onlarada ayrıca teşekkür edip sarmalayabileyim. hepsinin gadasından almak geçiyor içimden...

ekranı kapayıp, önce sporumu yapayım sorada gözlemeci ablaya gitme hazırlıklarına başlayayım.
                      hava serin ama güneşli. rüzgar biraz sorun yaratıyor...

kolay gele...

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

Bu arada bi yardımcı bilgi vereyim...

bende samsung klavyeli tablet var... geçen sene almıştım...
                        1 haftadır klavye ile bağlantısı sık sık kesiliyor. arızada olabilir virüs te...

servise bi göstereyim dedim. aradım alo samsungu... en yakın bilgisayar servisi izmirde... ben kuşadasındayım servis izmirde...!!!
                        kargo ile gönderecekmişim... artık iş 5 günde biter...
                        e ben bu bilgisayar ile para kazanıyorum...!!!

yani haberiniz olsun durum bu... diğer markaları bilmem ama samsung herhalde büyük şehirlere kurmuş bilgisayar servislerini...!!!

artık kuşadasında bi serviste göstereyim... garantisi yok olur ama garantisi işime yaramadıki.!!! zaten win 8 yerine win 8.1 yüklemiştim... o yükleme ile garantiside yok olmuş olabilir...

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

BayKush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          yaw vix, join me de nedir... ? anlamadım sorunu.?
                          bana 1. kademe derinliği TEB verdi bedavadan.? bist30 kontrat ücretide 1 tl alıyorlar.

ekran paylaşmadır da full derinlik lazım bizeeee tek gademe ben de goruyommm
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ekran paylaşmadır da full derinlik lazım bizeeee tek gademe ben de goruyommm
                            vob da, 10 satır derinlik görebiliyorum da... mobil internetimin kotası tablo ve resim görüntülememe yetmiyor... os sebeple tablo ve resim olan yerlere girmiyorum abicim... zaten derinliğin bi faydasını göremedim... kapanışa doğru nadiren bakıyorum... iptal olduğu için saniyede değişiyor emirler, çok hızlı akıyor...

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

Dünya borsaları düştüğü için, bizdede usd yükseldi ve usd ile bi kaç aydır negatif korelasyon başlatan bist'de güne düşerek başladı...

vob 75 bine yaklaştığında tek kontrat long ve altına indiğinde bir kontrat daha almaya niyetim var... eğer alırsam riskli haftasonuna long gireceğim...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

yabancı fikir değiştirdi... artık 63bin altında haber kötü olsada satmıyor... 64binde sattımı yarın göreceğiz...
                                yabancı payı 61.60
                                abd faiz 2.64
                                brent 106 üzerinde

APS sürekli artıyor. 335bin üzerinde... Bu APS ye dikkat edin bir dolap dönüyor... birileri topluyor olmalı, KYnin yükseltmesine imkan yok... ruslarmı acaba? anneciim ruslar geliyor...mu?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information