Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

Bu arada ziraat bankasından kestiği yüksek dosya masrafını geri alabilirmiyim diye bikaç eylem yaptım. Hepside boşa çıktı.

Hakem heyeti belge istedi. Ziraat bankası belge vermedi.

Bugünde Türkiye bankalar birliği ilanını gördüm. orayada başvurulabilirmiş. Sitelerinde boşvuru formuna baktım. 50 tane kısıtlayıcı şart koymuşlar. Birinden geçseniz diğerine takılıyorsunuz. Ben ilk şart olan zaman sınırlamasına takıldım. 60 günlük başvuru süresi var... alt maddelerdede başka zaman aşımları var. zaten şartların yarısına takılıyorum... o şartlardan geçebilen yoktur... güzel iş...

Bu işin normalı. bu dosya masrafı haksız alınıyor diye ilk yargı kararı çıktığında. Bu karar tüm bankalara gönderilir ve zaman sınırsız herkese paranın iadesi istenir... Anormal olanda millete tek tek mahkemelere başvurun denir... tek işlemde hallolacak sorun yüzbinlerce işleme çıkarılır... o yoldada 50 tane engel konur... bizim memleket böyle...

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

77.850 ye ilave short emri girdim ve ekranı kapıyorum... Öğle sorası açarım...

bol şans...

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

Bu Windows 8.1 i yüklediğime pişman oldum...

- İkide bir internet bağlantım kesilmeye başladı...
        - kotamda kalanı göremiyorum artık...
        - Tabletime bağlı klavye ikide bir bağlantıdan çıkıyor kullanılamaz hale geliyor... her seferinde çıkarıp takmam gerekiyor... şimdilik sorunlar bunlar...

ve win 8.1 in ilave hiçbir yararını görmedim... olmasada olur bir iki ıvır zıvır var...
        az önce yazdığım yazıda hat gittiği için kayboldu... tekrar yazmayacağım...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

15:56
          ekranı ancak açtım.
          Pozisyon artıya geçmiş.
          ABD verisi, bizim için beklenenden kötü gelmiş os sebeple direk aşağı vermişler... Yukarı gel gel yapmamışlar yada yapamamışlar...
          Yukarı yazdığım emir gelmiş...
          4 kontrat short pozisyonla devam ediyorum...

şimdi aşağıya ne kadar inecek onun hesabını yapmalı... ilk görünen 62.700

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

76.200 de 2 kontrat kapadım

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

76.300 den bir kontrat daha kapadım... tek kontrat short kaldı...

1 tane daha alabilirim... kapanışa 15 dakka var daha...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

76.350 den bi short daha... 2 kontrat short ile haftasonuna giriyorum... 63bin sınırında kapadığı için alayım dedim... pazartesi belki bi kaç yüz puan eksi açar...
                aslında 76.225 ve .300 e 2 kez 500 kontrat long emri girdiler... belkide pazartesi gaplı artı açar... ihtimal var...

bu haftayı artı kapadım...

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...

Yorum

• detan
                  Tecrübeli
                  • 31 Ekim 2013
                  • 676

Selam BayKush, nasıl gidiyor diye bir bakayım dedim
                  Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Selam BayKush, nasıl gidiyor diye bir bakayım dedim
                    merhaba detan.

ufak ufak kazanıyorum. idare etmeye çalışıyorum işte... fetullaha kaptırdığımı bu sene geri kurtarabilirsem sevinecem.

sizin topiklere giremiyorum, 5 GB kota ancak matriksin günlük kullanımına yetiyor... birazda haber okumaya...

umarım sizin durumlarda her zamanki gibi iyi gidiyordur...

bol şans...

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

Günaydın, iyi bir hafta diliyorum.

muhalefet lideri sabah sabah sinirimi bozdu... dingil tayyipe sesleniyor... oyun azalırsa bırak diye... adama bırak diye yalvarmaya başlamış... çünki adam çuvalla evlere girip milletin altınını cüzdanını alsa yinede başta kalmaya devam edecek. muhalefet olarak göndermeyi başaramayacaklar... anketlerden onu anladı herhaldeki yalvarmaya başlamış...

Geçen akşam kafam iyi iken kılıçdaroğlunun facebook hesabına girip ne zamandır yazmak istediğim bir yazıyı yazdım... yeri değil ama aynı yazıyı burayada asayım, belki dağıtan olur... bu yazıyı kafam kıyakken yazdım. ayıkken kimbilir neler yazarım.

Sn. Kılıçdaroğlu.
                      Siz çalmayan çalışkan bir kişisiniz, ancak chp olarak;
                      60 yıldır 1. parti olamadınız.
                      Bunun yolu dürüst çalışkan ve geniş ufuklu olmaktır.

Bu şartları gerçekleştirmenin yoluda bence şunlardır;
                      (Vekilken beni kaale almadınız, başkanken alın lütfen.(Baba tarafından aynı soydan geliyoruz.))

Bir konuşma yapın ve şunlar için halka söz verin;
                      - Sizden özür diliyorum; Siyasetçiler olarak hata içindeydik. Komisyoncu olarak tanınan özal ailesinden başlamak üzere, mavi akımı imzalayan mesut yılmaz ve imzadan sonra holding sahibi olan kardeşi turgut yılmaz, asgari ücretle sigortalı olarak iş hayatına atılan anca siyasete atıldıktan sonra ailesi Türkiyenin en zenginleri arasına giren tayyip erdoğan ve bazı bakanları başta olmak üzere tüm belediye başkanları ve kamu kurumu yöneticileri hakkında ciddi inceleme başlatacağız ve vatan hainliği yapıp yapmadıklarını inceleyeceğiz.(aklamaya yarayan yüce divan saçmalığı değil.) halkın 1 TLsini bile almışlarsa en ağır ceza ile yargılanmalarını sağlayacağız ve son kuruşuna kadar geri alacağız ve halka iade edeceğiz. Bu konuda ailem adına söz veriyorumki elimden geleni yapacağım ve halkın vicdanı rahatlamadan bende rahat etmeyeceğim.

- Sizden özür diliyorum; chp olarak yeterince temiz olamadık. belediyelerden başlamak üzere halkın çıkarını değil, kendi cebini düşünenlerin tamamını temizleyeceğiz.(belediyelerde ve chp kontrolundaki kamu kurumlarında ailece çalıştık, en az %70ini temizlemeniz lazım. kimseyi kandırmayın millet aptal değil.Siz farkında değilseniz belediyelerde imar yada tapu işi olan herhangi bir vatandaşa sorun. chp Eskiden(Eceveit zamanında) gecekonduları sahiplerine verirdi, şimdi içindekileri çıkarıp mütaahhit gibi onlara köhne apartmanlar satıp belediye üst düzey çalışanlarını gecekonduların yerinde yapılan lüks apartmanlarda otortuyorsunuz. Çöp toplayan bu vatandaşlar sizin belediye meclisinizdeki adamlarınızdan çok daha fazla bu vatan üzerinde hak sahivbidirler.)

- Sizden özür diliyorum; özaldan beridir devletin siyasi partilere yaptığı anormal para yardımları yüzünden, sıkıntı içinde yaşayan halkın %60ını anlayamadık. Sandıkki herkes bizim korunaklı sitelerimizde yaşayan komşularımız gibi. Sandıkki herkes hangi arabayı alacağını tartışıyor. Gözlerimiz kapandı. Danışman olarak belirlediğimiz rahat içinde yaşamaya alışmış olan akademisyenler gerçekleri göremedi. kendilerine aydın dediler ancak ankaranın orta sınıf semtlerinde bile halk ekmeklerin başında kışın kar içinde sabah 06:00 lerde kuyruklara giren insanları göremediler. Atalarından kalan arsaları evleri satıp, araba elektronik ve beyaz eşya alıp istatistikleri patlatan eğitimsiz halkın harcamalarını ilelebet sürecek sandılar ve halkı zenginleştiğine inandılar. Bu alınan teknolojik pahalı süslü araba ve elektroniklerin 20 sene sonra hurdaya ayrıldığında, halkın yenisini alacak parayı bulabilmeleri için atadan kalan arsasının kalmadığını anlayamadılar. 15 yıl önce vatandaşların çoğu; evlerinde 24 saat kalörifer yakarken, şimdi sadece gündüz yaktıklarını farkedemedik. Arabalarını tüm hafta kullanırken şimdi evlerinin önünde park ettiklerini göremedik. Sağlıklı besin kullanmak yerine herşeyin ucuzuna kaçtıklarını, her sokakta tamir atölyelerinin terzi atölyelerinin açıldığını göremedik, süpermarkette ucuz ürün raflarının katlanarak arttığını göremedik. Halkın çalışarak kazanma umudunu kaybettiğini ve piyangolara saldırdığını göremedik. devletten yardım beklemek yerine soluğu aşiret reislerinin tekkelerinde aldığını göremedik. Televizyonlarda çalışmadan para dağıtan programların neden bu kadar çok seyredildiğini anlayamadık. halkın adaletsizlik ve ezilmişlik duygusu içinde birbirlerinden nefret eder hale geldiğini göremedik. Umudunu kaybeden zor durumda kalan gençlerin çaresizlik içinde din adamlarının eline düştüğünü, silaha sarıldığını, mafyaya karıştığını göremedik. Televizyonların gençleri kolay paraya ve cinselliğe kısa yoldan erişim yollarını gösterdiğini göremedik.
                      Afrikalı liderin "batılı(abd, ab) geldiğinde bizim arsalarımız, onların elinde yeşil kağıtlar vardı. şimdi bizde işe yaramayan yeşil kağıtlar onlarda arsalarımız var" sözünü anlayamadık.

- Sizden özür diliyorum; Seçimlerde sizden oy alabilmek için bulabildiğimiz tek vaat herkese devletin parasını dağıtmaktıki bunu 10 yaş zekasına sahip herkes bulabilirdi. Bize gönderilen projeler içinde boğazlardan elektrik üreterek enerjiyi yarı fiyatına indirmek vardı, çine, iran ve hindistan üzerinden giden dev demiryolu projeleri vardıki bu projeler Türkiyede herkesi 10 yıl içinde işsizlikten kurtarabilecek projelerdi. Bunları anlamak ve sahiplenmek yerine çocukça para dağıtma seçeneğine sarıldık ve Türkiyeye hiçbir faydası olmayan tersine yük olacak projeler üreten iktidarın göz boyayan projelerinin gerisinde kaldık.

Bunlar için söz verin ve içten olun. Bunları gerçekleştirecek geniş bir ekip kurun. O zaman birinci parti olursunuz ve ne abd'nin nede fetullahın elini öpmek zorunda kalın.

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

2 short kontratla devam ediyorum. sanırım bist100 61bine yollanacak.
                        eğer spot 63bini denerse, bir veya 2 kontrat daha shortlara takviye yaparım ve ekranı kaparım ona göre.

yabancı payı 61.59 endeks perşembe günü 64 binde iken satmamışlar. cuma sattılar anlaşılan.
                        açık pozisyon sayısı hala anormal 304bin
                        ABD faiz 2.77
                        TR faiz 11.17
                        brent 108
                        USD 2.20nin üzerine çıktı...
                        sanayi üretimi idare eder geldi... 5 bekleniyormuş, 7.3 geldi... bu adamlar verileri isteğe uyarlıyorlardı. şimdi oyları düşünce iyice verileri uçururlar artık...

kolay gelsin...

Yorum

• BayKush
                          Tecrübeli
                          • 30 Kasım 2013
                          • 475

75.900 den bir short daha...
                          sanayi üretimi iyi gelince endeks yükselmeye başladı...

otomotiv ocak şubat %20 anormal gerilemiş.
                          elektrik üretimi azalmış...
                          inşaat sektörü iptaller yüzünden yavaşlamış... ama sanayi üretimi maşallah... kağıt üzerinde dahada uçururlar...

76.300 e bir short emri daha girdim. ekranı kapıyorum... öğle sorası eksidemiyim, artıdamıyım bakarım...

bol şans...

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

BayKush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Günaydın, iyi bir hafta diliyorum.

muhalefet lideri sabah sabah sinirimi bozdu... dingil tayyipe sesleniyor... oyun azalırsa bırak diye... adama bırak diye yalvarmaya başlamış... çünki adam çuvalla evlere girip milletin altınını cüzdanını alsa yinede başta kalmaya devam edecek. muhalefet olarak göndermeyi başaramayacaklar... anketlerden onu anladı herhaldeki yalvarmaya başlamış...

Geçen akşam kafam iyi iken kılıçdaroğlunun facebook hesabına girip ne zamandır yazmak istediğim bir yazıyı yazdım... yeri değil ama aynı yazıyı burayada asayım, belki dağıtan olur... bu yazıyı kafam kıyakken yazdım. ayıkken kimbilir neler yazarım.

Sn. Kılıçdaroğlu.
                            Siz çalmayan çalışkan bir kişisiniz, ancak chp olarak;
                            60 yıldır 1. parti olamadınız.
                            Bunun yolu dürüst çalışkan ve geniş ufuklu olmaktır.

Bu şartları gerçekleştirmenin yoluda bence şunlardır;
                            (Vekilken beni kaale almadınız, başkanken alın lütfen.(Baba tarafından aynı soydan geliyoruz.))

Bir konuşma yapın ve şunlar için halka söz verin;
                            - Sizden özür diliyorum; Siyasetçiler olarak hata içindeydik. Komisyoncu olarak tanınan özal ailesinden başlamak üzere, mavi akımı imzalayan mesut yılmaz ve imzadan sonra holding sahibi olan kardeşi turgut yılmaz, asgari ücretle sigortalı olarak iş hayatına atılan anca siyasete atıldıktan sonra ailesi Türkiyenin en zenginleri arasına giren tayyip erdoğan ve bazı bakanları başta olmak üzere tüm belediye başkanları ve kamu kurumu yöneticileri hakkında ciddi inceleme başlatacağız ve vatan hainliği yapıp yapmadıklarını inceleyeceğiz.(aklamaya yarayan yüce divan saçmalığı değil.) halkın 1 TLsini bile almışlarsa en ağır ceza ile yargılanmalarını sağlayacağız ve son kuruşuna kadar geri alacağız ve halka iade edeceğiz. Bu konuda ailem adına söz veriyorumki elimden geleni yapacağım ve halkın vicdanı rahatlamadan bende rahat etmeyeceğim.

- Sizden özür diliyorum; chp olarak yeterince temiz olamadık. belediyelerden başlamak üzere halkın çıkarını değil, kendi cebini düşünenlerin tamamını temizleyeceğiz.(belediyelerde ve chp kontrolundaki kamu kurumlarında ailece çalıştık, en az %70ini temizlemeniz lazım. kimseyi kandırmayın millet aptal değil.Siz farkında değilseniz belediyelerde imar yada tapu işi olan herhangi bir vatandaşa sorun. chp Eskiden(Eceveit zamanında) gecekonduları sahiplerine verirdi, şimdi içindekileri çıkarıp mütaahhit gibi onlara köhne apartmanlar satıp belediye üst düzey çalışanlarını gecekonduların yerinde yapılan lüks apartmanlarda otortuyorsunuz. Çöp toplayan bu vatandaşlar sizin belediye meclisinizdeki adamlarınızdan çok daha fazla bu vatan üzerinde hak sahivbidirler.)

- Sizden özür diliyorum; özaldan beridir devletin siyasi partilere yaptığı anormal para yardımları yüzünden, sıkıntı içinde yaşayan halkın %60ını anlayamadık. Sandıkki herkes bizim korunaklı sitelerimizde yaşayan komşularımız gibi. Sandıkki herkes hangi arabayı alacağını tartışıyor. Gözlerimiz kapandı. Danışman olarak belirlediğimiz rahat içinde yaşamaya alışmış olan akademisyenler gerçekleri göremedi. kendilerine aydın dediler ancak ankaranın orta sınıf semtlerinde bile halk ekmeklerin başında kışın kar içinde sabah 06:00 lerde kuyruklara giren insanları göremediler. Atalarından kalan arsaları evleri satıp, araba elektronik ve beyaz eşya alıp istatistikleri patlatan eğitimsiz halkın harcamalarını ilelebet sürecek sandılar ve halkı zenginleştiğine inandılar. Bu alınan teknolojik pahalı süslü araba ve elektroniklerin 20 sene sonra hurdaya ayrıldığında, halkın yenisini alacak parayı bulabilmeleri için atadan kalan arsasının kalmadığını anlayamadılar. 15 yıl önce vatandaşların çoğu; evlerinde 24 saat kalörifer yakarken, şimdi sadece gündüz yaktıklarını farkedemedik. Arabalarını tüm hafta kullanırken şimdi evlerinin önünde park ettiklerini göremedik. Sağlıklı besin kullanmak yerine herşeyin ucuzuna kaçtıklarını, her sokakta tamir atölyelerinin terzi atölyelerinin açıldığını göremedik, süpermarkette ucuz ürün raflarının katlanarak arttığını göremedik. Halkın çalışarak kazanma umudunu kaybettiğini ve piyangolara saldırdığını göremedik. devletten yardım beklemek yerine soluğu aşiret reislerinin tekkelerinde aldığını göremedik. Televizyonlarda çalışmadan para dağıtan programların neden bu kadar çok seyredildiğini anlayamadık. halkın adaletsizlik ve ezilmişlik duygusu içinde birbirlerinden nefret eder hale geldiğini göremedik. Umudunu kaybeden zor durumda kalan gençlerin çaresizlik içinde din adamlarının eline düştüğünü, silaha sarıldığını, mafyaya karıştığını göremedik. Televizyonların gençleri kolay paraya ve cinselliğe kısa yoldan erişim yollarını gösterdiğini göremedik.
                            Afrikalı liderin "batılı(abd, ab) geldiğinde bizim arsalarımız, onların elinde yeşil kağıtlar vardı. şimdi bizde işe yaramayan yeşil kağıtlar onlarda arsalarımız var" sözünü anlayamadık.

- Sizden özür diliyorum; Seçimlerde sizden oy alabilmek için bulabildiğimiz tek vaat herkese devletin parasını dağıtmaktıki bunu 10 yaş zekasına sahip herkes bulabilirdi. Bize gönderilen projeler içinde boğazlardan elektrik üreterek enerjiyi yarı fiyatına indirmek vardı, çine, iran ve hindistan üzerinden giden dev demiryolu projeleri vardıki bu projeler Türkiyede herkesi 10 yıl içinde işsizlikten kurtarabilecek projelerdi. Bunları anlamak ve sahiplenmek yerine çocukça para dağıtma seçeneğine sarıldık ve Türkiyeye hiçbir faydası olmayan tersine yük olacak projeler üreten iktidarın göz boyayan projelerinin gerisinde kaldık.

Bunlar için söz verin ve içten olun. Bunları gerçekleştirecek geniş bir ekip kurun. O zaman birinci parti olursunuz ve ne abd'nin nede fetullahın elini öpmek zorunda kalın.
                            bu yazıyı öne alayım, belki dağıtan olur...

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

16:07
                              Ekran başına geçtim.
                              Beklediğim gibi endeks çıkamamış. Hesabımı henüz açmadım ama 76,300 e yazdığım şort emri gelmiştir. 4 şort ile devam ediyorum. Longdan Shorta ne zaman geçmiştim. 77425 den kademeli.

Bu pozisyonda iyi gidiyor. Hedefim şimdilik 61bin civarı.

Bol şans. Biraz haber okuyayım.

16:37
                              Ek: 75.400 den 2 kontrat kapadım... geriye kalan 2 kontratı 75.100 e kapama emri girdim... ancak short düşüncem devam ediyor hala... yarına short girmeye niyetim var...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

cnbc-e haberine göre
                                Ocak ayında bankacılık karı %44 azalmış. Bu önemli haber...

gazeteportdada ocak sonunda bankacılık kredileri %35 artmış yazıyor. Maliyetler arttı anlaşılan... ancak kim aldı gene bu kredileri. araba satılmamış, daire satılmamış.? büyük bir tekstil kuruluşu iflas etmiş.??? sizmi aldınız yoksam yaw.?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information