Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

5 dakkalık grafikte 2li dip yaptı...
    üstüne 2 kez 63bini aşağı geçip tekrar yukarı çıktı... riske girmemek için pozisyonu kapadım... bu pozisyon 3 gün sürdü ve önce epey eksiye düşmesine rağmen sonunda artı kapamayı başardım...

Artık öğle sorası yeniden duruma bakarım...

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

Ekran başına geçtim...
      öğle gözlemeci ablaya diye çıkmıştım ama kapalıydı... önceden eşi hasta olduğu için sık sık kapardı, bu kez kendisi rahatsız olduğu için kapamışlar... Allah acil şifa versin...

Bu arada endeks 63.500 den 1 kez dönmüş... şu an yine 63.500 deneniyor... 77.000 e 2 kontrat short emri girdim... bakalım gelecekmi....

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

Sağlamalış geldi. 77binden gelen shortları 200 puan eksi ile kapadım... bugünü artı kapatayım dokunmayayım en iyisi...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

Bugüne dair bir planım yok... Aslında verilerin kötüye gitmesinden dolayı short oynama isteğim var... Ancak yabancı almadığı halde yerli çok istekli alışlar yapıyor... nereye kadar yükseltebilirler.? bir yerde yabancıda katılırmı? gibi riskler olduğundan dolayıda short da gitmeye pek istekli değilim...

Dünki gibi pozisyon almama sebep olacak durumlar olmazsa bilgisayarı bugün açmayacağım... 65bine yaklaşırsa birkaç kontrat short almak isteyebilirim...

Yabancı payı %61.12 krizde %15 negatif büyüme gösterdiğimizde bile bu payın üzerindeydik...
          ABD faiz 2.75 Bu kötü
          TR faiz 11.08 Buda kötü
          Brent petrol 110 buda kötü...
          Ek: F/K ve PD/DD ler hala batı ile kıyaslandığında çok ucuz... Bu yıl karları düşsede ucuz kalacaklar...

USD yükseldiğinden
          -TRde lokomotif haline getirilen inşaat sektörünede yabancı talebi azaldı... oradaki balon ortaya çıktı...
          - Otomobiller daha pahalı hale geldi... orada talep düşmesi bekleniyor...
          - Hayvancılık ve tarım yüksek girdi fiyatları yüzünden bitmek üzere... yabancılar TRde tarım toprağı alıp duruyorlardı... artık bu ürünlerde ithal ediliyor... tarımda yabancının eline geçecek...

işler iyi değil... iyi olan tek şey başbakanımızın orada kalmak için gösterdiği olağanüstü gayret... hem yerliyi hem yabancıyı çok iyi kullanıyor... tabi yerli yutuyor yabancı ise böyle başbakanı yakalamışken koparabildiğini koparmak için görüşüyor... bu ara kıbrısı götürüyorlar...

Bol şans...

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

Endeks 64.000 de zorlanmaya başladı... aslında zorlanma görüntüsü yok da, alışlar durdu...

77.400 den başlayarak kademeli olarak birer kontrat short alıyorum... yine en fazla 3 veya 4 kontrat almaya niyetim var...

haydi hayırlısı... öğle sorası kushadasında bi cafede kahve çay gazete olayına girmeye niyetim var...

Bu arada yeri değil ama yazmadan edemeyeceğim... ekranda kamu spotları para dilenir hale geldi...
            Ülke 100 yıl önce ağa maraba düzenindeydi... ağa halkın toprağını alır... köylüyü boğaz tokluğuna çalıştırır... kazanılanlada ufak tefek hediyeler bahşişler verir.. köylüde allah razı olsun diye ağanın ellerinden öperdi...
            Sonra Atatürk geldi ve ömrü yettiği kadar bu durumu değiştirmeye çalıştı... Bu işin insancıl olanı, ülkenin çalışan herkes arasında eşit paylaşılması... herkesin eğitilmesi ve çalışan herkesin iyi gelir elde etmesi. Alt gelir grubu ve cahillerinde dilenciliğe özendirilmek yerine okullarda zorla ücretsiz eğitilerek modern aileler haline getirilmesi ve onurları ile çalışarak kazanmalarıdır... Bunun için ülkede güçlülerin yolsuzluğunun olmaması gerekmektedir... Olabildiği kadar oldu... Sonra Atatürk öldü ve gelişme geriye dönmeye başladı... Şimdi bakıyorumda yine halkın malını paylaşan ağalar var ve halka ufak tefek dağıttıkları ile el ayak öptürüyorlar... iyi insan görüntüsü çiziyorlar... önce halkın malını çalmayacaksın... sonra çalıştırdığına normal maaş vereceksin... iyiliğe ihtiyacı olanada olanağın ölçüsünde gizli yapacaksın... insanlık budur... yetmiyor üstüne birde hayırseverlerden yardım paralarını topla, çoğunu cebe indir, azını halka dağıtarak reklamını yap... bu kuranın neresinde yazıyor?...

Neyse yaw... ben işime bakayım... şu an 77.400 den tek kontrat short var ve endeks çıktıkça birer tane ekleyeceğim...

Haydi hayırlısı...

Neyse yaw biz işimize bakalım...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

Dr. Yasar Erdinç, para ile sattığı teknik analiz kitabını kısa bir süre ücretsiz dağıtıyor. Link aşağıda.

Yorum

• MYERS
                Aktif
                • 27 Nisan 2012
                • 189

Parani batirmak istiyorsan elemanin kitabini al oku derim.

BayKush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Dr. Yasar Erdinç, para ile sattığı teknik analiz kitabını kısa bir süre ücretsiz dağıtıyor. Link aşağıda.
                http://www.bilgeyatirimci.com/2014/0...gulaniyor-pdf/

Yorum

• MYERS
                  Aktif
                  • 27 Nisan 2012
                  • 189

Bayksuh;

Sen kusadasinda mi oturyorsun. Benim sitede yazan Jason da kus adasinda oturuyor. Oda vob oynar. Bulusun derim.

Endeks 64.000 de zorlanmaya başladı... aslında zorlanma görüntüsü yok da, alışlar durdu...

77.400 den başlayarak kademeli olarak birer kontrat short alıyorum... yine en fazla 3 veya 4 kontrat almaya niyetim var...

haydi hayırlısı... öğle sorası kushadasında bi cafede kahve çay gazete olayına girmeye niyetim var...

Bu arada yeri değil ama yazmadan edemeyeceğim... ekranda kamu spotları para dilenir hale geldi...
                  Ülke 100 yıl önce ağa maraba düzenindeydi... ağa halkın toprağını alır... köylüyü boğaz tokluğuna çalıştırır... kazanılanlada ufak tefek hediyeler bahşişler verir.. köylüde allah razı olsun diye ağanın ellerinden öperdi...
                  Sonra Atatürk geldi ve ömrü yettiği kadar bu durumu değiştirmeye çalıştı... Bu işin insancıl olanı, ülkenin çalışan herkes arasında eşit paylaşılması... herkesin eğitilmesi ve çalışan herkesin iyi gelir elde etmesi. Alt gelir grubu ve cahillerinde dilenciliğe özendirilmek yerine okullarda zorla ücretsiz eğitilerek modern aileler haline getirilmesi ve onurları ile çalışarak kazanmalarıdır... Bunun için ülkede güçlülerin yolsuzluğunun olmaması gerekmektedir... Olabildiği kadar oldu... Sonra Atatürk öldü ve gelişme geriye dönmeye başladı... Şimdi bakıyorumda yine halkın malını paylaşan ağalar var ve halka ufak tefek dağıttıkları ile el ayak öptürüyorlar... iyi insan görüntüsü çiziyorlar... önce halkın malını çalmayacaksın... sonra çalıştırdığına normal maaş vereceksin... iyiliğe ihtiyacı olanada olanağın ölçüsünde gizli yapacaksın... insanlık budur... yetmiyor üstüne birde hayırseverlerden yardım paralarını topla, çoğunu cebe indir, azını halka dağıtarak reklamını yap... bu kuranın neresinde yazıyor?...

Neyse yaw... ben işime bakayım... şu an 77.400 den tek kontrat short var ve endeks çıktıkça birer tane ekleyeceğim...

Haydi hayırlısı...

Neyse yaw biz işimize bakalım...

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

MYERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Parani batirmak istiyorsan elemanin kitabini al oku derim.

yaw okuda uygulama... bilginin zararı yok... teknik analizi öğrenmek lazım...

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

Bayksuh;

Sen kusadasinda mi oturyorsun. Benim sitede yazan Jason da kus adasinda oturuyor. Oda vob oynar. Bulusun derim.
                      Kuşadasına bağlı yakın bir beldedeyim... haftada bi kaç gün kuşadasına uğruyorum...
                      jason ile ilerde görüşürüz acelesi yok şimdilik... bu aralar yanlızlığa ihtiyacım var... öneri için sağol...

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

77.400 üzerine kademeli yazdığım shortlar gelmedi... aşağıdan bi short daha aldım... şu an ortalama 77.325 ile 2 kontrat short var... üçüncüyü kolluyorum ama henüz alamadım... endekste bayağı düştü...

Yorum

• MYERS
                          Aktif
                          • 27 Nisan 2012
                          • 189

Sevgili Baykush

Algini bozar. Erdinc in ne oldugunu cok iyi biliyoruz sonucta

yaw okuda uygulama... bilginin zararı yok... teknik analizi öğrenmek lazım...

Yorum

• MYERS
                            Aktif
                            • 27 Nisan 2012
                            • 189

Sen bilirsin. benden onermesi. Sana iyi trade ler dilerim.

Kuşadasına bağlı yakın bir beldedeyim... haftada bi kaç gün kuşadasına uğruyorum...
                            jason ile ilerde görüşürüz acelesi yok şimdilik... bu aralar yanlızlığa ihtiyacım var... öneri için sağol...

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

77.100 den son kontrat shortuda almış bulunuyorum... 3 kontrat shortla pozisyona yattık... artık beklicem... bakalım ne olacak.... haydi hayırlısı...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

Sevgili Baykush

Algini bozar. Erdinc in ne oldugunu cok iyi biliyoruz sonucta
                                Benim okuduğum kişiler arasında, heralde 10 yıldır okuyorumdur arada sırada...

yanıldığınıda çok gördüm, tutturduğunuda... adamın yorumlarını dikkate almıyorum... teknik analiz zaten evrensel... teknik analiz öğrenmek isteyen okusun, piyasa yorumlarını dikkate almasınlar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information