Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

Son short Pozisyonu zararına kapadım... şubat ayı başından beridir ilk defa zararına bir pozisyonu kapadım... sebebi yine fetullah labunyası... herif kaset çıkaracak diye shortladık hala çıkarmadı... büyük ihtimalle önümüzdeki günlarde hafta sonuna kadar çıkaracak... ama hergün endeks %2 artarsa short bekleyenin hali ne olur...

alıcılar sapıtmış... sanki TR verileri sürekli kötüye gitmiyor... hani az artmasını anlarımda... neyse yaw...

Yabancı payı %62.24... ilginç ama yabancılar alıyorlar... acaba kırım krizinden kaçan paranın bir kısmımı?... herhalde öyledir...

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

her an ortaya çıkması muhtemel kaset yüzünden long alamam... yükseltenler yüzünden shortda çok maliyetli oluyor... kenarda beklemek zorunda hissediyorum kendimi...
      lanet olsun fetullah sana... o ettiğin "kum" la başlayan senin lanetlerinin hepsi sana, aç gözlü hödük... 25 aralıkta kaset dediniz ortada bişey yok...

önce suçsuz generalleri içeri attın, ordu olmayınca apo ya teslim olduk... ordu korkusu kalmayınca sen dahil hırsızlar daha cesur ülkeyi lüpledi... sorada ülke diktaya giderken sende altında kalınca kendi çıkarın için herşeyi yapmaya başladın, hapse attığın ordudan medet ummaya başladın... Yahudilerle ortak dünyayı moka sürüklüyorsun... seni şeytanın esiri hödük... azındanda tayyip gibi allah eksik olmuyor... seni muaviyenin torunu angus... cehennemliksiniz hepiniz...

bu kadar lanet yeter, ekranı kapayayım...

Yorum

• yetkisiz
        Katılımcı
        • 18 Aralık 2013
        • 80

ben olayın titrek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum kanka...kıçı kırık imamlarda o teknoloji olamaz...

adama cesaret madalyası verdiler, o da hem TR yi hem de en organize Türkçülük hareketini bitirme misyonunu yerine getirmek üzere...işi bitince çekilecek kenara "kazandıklarını" yiyecek...

Yorum

• yetkisiz
          Katılımcı
          • 18 Aralık 2013
          • 80

17 Aralık'ta 70 binde idik, şimdi 65 bindeyiz...bu süre içerisinde bizde olanlar başka bir memlekette olsa ne olurdu tahmin bile edemiyorum...bu saatten sonra ne kasedi çıkarsa çıksın farketmez; hatta tayyibe yarar...

Yorum

• badapin
            Seyirci Üye
            • 27 Haziran 2009
            • 50

Aziz Nesin in yanıldığını bir daha görüyorum. Aptalların sayısı kesinlikle %70 den çok fazla.

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

yetkisiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ben olayın titrek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum kanka...kıçı kırık imamlarda o teknoloji olamaz...

adama cesaret madalyası verdiler, o da hem TR yi hem de en organize Türkçülük hareketini bitirme misyonunu yerine getirmek üzere...işi bitince çekilecek kenara "kazandıklarını" yiyecek...
              Yaw bu titreği yahudi kontrolunda yetiştirip beslediler... abd dede ne derseler onu yapıyor... teknolojisi Yahudi teknolojisi...

neyse yaw... çindeki piramitleri unutmuştum, dün bi haber daha okudum o konuyla ilgili, çok hoşuma gitti... aslında batı medeniyetinin taaaaa nerelerden geldiği bir kez daha ortaya çıkıyor... ben dünya medeniyetini yaratanların, eski Hint, Mısır, Arap ve Çin milletleri sanıyodum... Mısır, medeniyetini eski Türklerden almış orasını bi kez daha gördüm... Mısırı eledim yerine Türkleri koydum... Ancak Türkiye'yi Türk zannetmeyin... medeniyetin bu ülkede yaşayıpta kendine Türk diyen insanların %90ı ile alakası yok... asıl Türkler başka... Bu ülke karışmış Türklerle bi alakaları kalmamış...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

Endeks söylediğim gibi davrandı... fetullahın kaseti olmasaydı uçururlardı dedim... 2 gündür kaset maset görünmeyince uçurdular... Uçurmalarının temel bir sebebi yok... teknik varmıdır onuda bilmiyorum...

Eğer hareket kısa vadeli ise, diğer ülkelere göre ucuz olmamız ve fazla satılmamızdan kaynaklanmıştır...
                Ama uzun vadeye oynayanların hareketi ise düşüş trendi sonlanmış olabilir...

Ben seçimlerin borsaya etkisini görene kadar borsadan uzak duracağım... yani önümüzdeki haftaortaları yada sonuna kadar... sonra gireceğim... anormal durumlarda az kalmış olan sermayemi tehlikeye atmak istemiyorum...

Bol şans...

Şu Çin deki Türk piramitlerini araştırıp okuyun... ilginç bilgiler... Mısır ve inka, aztek medeniyetlerinin eski Türk medeniyetinden geldiği ispatlanıyor...
                Piramitler(Eski Türkçede Kabba(Kubbe)) aslında kral mezarıdır biliyorsunuz... Çin(xian(şian)) deki piramitlerden biri Oğuz Kağanın mezarı ve mumyasıda hala içinde duruyor...Bu piramitler Mısır piramitlerinden çok daha önce yapılmış... Binlerce tabletten oluşan bir kütüphaneleride orada okunmayı bekliyor.... O yazıtlar okunsa belki dünya tarihinin bir kısmı değişecek... Ancak çin izin vermiyor... hak iddia ederiz diye yada başka sebeple... TR yöneticileride çok meşgul ilgilenemiyorlar...
                Tabi biz Türk geçiniyoruz ama bizden daha çok Türk olanlar var, Azeriler, Kırgızlar, Türkmenler, Kazaklar, tatarlar vs... (yanlış yazmışsam özür dilerim) O ülkeler neden ilgilenmiyorkine.??? Onlarda ülkelerini satmaylamı meşgullerki....???? Biz bilemeyiz tabi, Allah bilir...!!!!

Kolay gele...

Yorum

• yetkisiz
                  Katılımcı
                  • 18 Aralık 2013
                  • 80

munzam karşılıklara faiz verileceği konusu bankaları uçurdu kanka...daha da devam edebilir yükseliş, ki şahsi kanaatim 72 bin...seçim sonuçları ne çıkarsa çıksın yoruma açık olacağı için 1-2 sallanmada geçiştirirler onu...büyük para açısından; rusya sallantıda, dow, dax tepelerde...para koyacak yeni yerler lazım...

Yorum

• yetkisiz
                    Katılımcı
                    • 18 Aralık 2013
                    • 80

yukarıdaki konuyu bölük pörçük ben de okumuştum...link varsa verir misin ?

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

munzam karşılıklara faiz verileceği konusu bankaları uçurdu kanka...daha da devam edebilir yükseliş, ki şahsi kanaatim 72 bin...seçim sonuçları ne çıkarsa çıksın yoruma açık olacağı için 1-2 sallanmada geçiştirirler onu...büyük para açısından; rusya sallantıda, dow, dax tepelerde...para koyacak yeni yerler lazım...
                      Faiz olayını kullandılar ama MBnin vereceği faiz devede kulak bile değil ki, vermeside kesin değil... Yükseltmek istekleri günler öncesinden belliydi bende yazıp duruyordum, kaset olmasa bunnar uçuracak diye...

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

yukarıdaki konuyu bölük pörçük ben de okumuştum...link varsa verir misin ?
                        Valla bende Google'a girip Türk piramitleri diye yazıyorum ama Türkçe kaynak çok az hepside aynı şeyi yazmış... kopyalamışlar... Üstelik herkes kendi fikrini eklediği için ne kadarı gerçek ne kadarı araştırma yapanın kendi fikri onu ayırd etmek gerekiyor... tabi ayırd edebilmek içinde derin bilgi ve tecrübe lazım... Zor iş yani...

ben tarihe çok meraklı olduğumdan roman gibi okuyorum, üşenmiyorum... uydurmayıda az çok ayırt edebiliyorum... Kazım Mirşan'ın araştırmaları çok iyi... o ismi ararsan çok bilgi bulursun... Stah hoca vermişti ismini...

Yorum

• gazmanbaba
                          Yasaklı
                          • 16 Ocak 2014
                          • 102

slm. kanka...iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyle...boş zamanlarımda bende burda şeyttirebilir miyim ?
                          selam arkadaşlar bende geldim yeniden yetkisiz kardeş aç bir topak orada karala arada bende yazarım sadece tablo ve analizler olur arşiv yaparız faydalı olur lak lak kısmını cafede yaparız her zaman yazmak zorunda değilsin fırsatın oldukça

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

Yabancı payı 62.51... 61.00 den buraya geldi... Bunu tam çözemedim tabi... çözmem gerekiyor... yabancı 63 binde bile satarken, 2 haftadır 65binde neden alıyor...??? Bu arada bi sürü ekonomiye ilişkin kötü veri geldi. Enflasyon arttı, otomotiv ve inşaat sektörü gibi lokomotif sektörlerinde yüksek düşüşler oldu... Bu yabancının neden aldığını çözemediğim içinde kafam net değil... en mantıklı tahmin, rusya gerginliğinden kaçan paranın bir kısmı BISTe girdi...

2 gün önce verdiğim kararı uygulamaya devam ediyorum... seçim etkisi geçene kadar mal taşımayacağım... buda önümüzdeki hafta içine kadar olacak sanırım...

fetullah beklenen kasetleri yayınlamadı... ya elinde yok... tayyip kendisi ile anlaşma yapsın diye blöf yaptı... yada elinde var ve tayyiple anlaştılar... Eğer anlaştılarsa herkes kazanmış demektir... tayyip fetullahla ortak yine ülkeyi lüplemeye ve herşeyi ele geçirmeye devam eder... muhalefet partilerinin oyları arttı bir beş yıl daha milletvekillikleri ve oyları garanti, rahatlarına bakabilirler... apo barzani her istedikleri oluyor, onlar zenginleşmeye ve genişlemeye devam ediyorlar... sadece halkın %60ı soyulup daha kötü duruma doğru gidiyor... onlarda alışmış zaten... bi tanesi ile konuştum, adam son 10 yılda ellerindekileri kaybetmiş zor geçiniyor hararetle tayyipi savunmaya devam ediyordu... yani memnunlar hallerinden...

tabi üzülüyorum bu insanlar cehaletten ve bilinçsizlikten bu haldeler... ancak daha önce denemelerim oldu... maddi açıdan alt seviyede olan cahil ve bilinçsiz birini üst seviyeye çıkarırsan cehaleti ve bilinç seviyesi artmıyor... davranış olarak yine aynı şeyi sergiliyor... alt seviyede iken tayyip gibi kendine zarar verenlerle bir olup çevreye zarar veriyorken, ekonomik olarak üst seviyeye çıkardığında yine aynı kişilerle aynı şeyleri yapıyor... hatta ilk sana zarar veriyor çünki sen onu yargılayıp doğru davranmasını istiyorsun ama o bu baskıdan kurtulmak için zararlı insanlarla birleşip başta sana zarar veriyorlar... Os sebeple soyulan ezilen insanlar için üzüleyimmi kafam karışık... Bu durumu değiştirmenin yolu eğitimmi yoksa batılılar gibi önce moka tamamen batıp sora çıkmakmı... batılılar düzgünmü peki... değil... çözümü yok demekki...!!! en adil ülkelerden biri isveç bile oranın yerli halkı innuitleri kısırlaştırmış... kendilerine davranış olarak benzemiyorlar diye tabi... neyse bugün astral seyahate çıkıp bi Arjantin yapsammıki... orda hava iyidir...

Biraz haber okuyup bilgisayarı kapatayım...

Yorum

• badapin
                              Seyirci Üye
                              • 27 Haziran 2009
                              • 50

BayKush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Yabancı payı 62.51... 61.00 den buraya geldi... Bunu tam çözemedim tabi... çözmem gerekiyor... yabancı 63 binde bile satarken, 2 haftadır 65binde neden alıyor...??? Bu arada bi sürü ekonomiye ilişkin kötü veri geldi. Enflasyon arttı, otomotiv ve inşaat sektörü gibi lokomotif sektörlerinde yüksek düşüşler oldu... Bu yabancının neden aldığını çözemediğim içinde kafam net değil... en mantıklı tahmin, rusya gerginliğinden kaçan paranın bir kısmı BISTe girdi...

2 gün önce verdiğim kararı uygulamaya devam ediyorum... seçim etkisi geçene kadar mal taşımayacağım... buda önümüzdeki hafta içine kadar olacak sanırım...

fetullah beklenen kasetleri yayınlamadı... ya elinde yok... tayyip kendisi ile anlaşma yapsın diye blöf yaptı... yada elinde var ve tayyiple anlaştılar... Eğer anlaştılarsa herkes kazanmış demektir... tayyip fetullahla ortak yine ülkeyi lüplemeye ve herşeyi ele geçirmeye devam eder... muhalefet partilerinin oyları arttı bir beş yıl daha milletvekillikleri ve oyları garanti, rahatlarına bakabilirler... apo barzani her istedikleri oluyor, onlar zenginleşmeye ve genişlemeye devam ediyorlar... sadece halkın %60ı soyulup daha kötü duruma doğru gidiyor... onlarda alışmış zaten... bi tanesi ile konuştum, adam son 10 yılda ellerindekileri kaybetmiş zor geçiniyor hararetle tayyipi savunmaya devam ediyordu... yani memnunlar hallerinden...

tabi üzülüyorum bu insanlar cehaletten ve bilinçsizlikten bu haldeler... ancak daha önce denemelerim oldu... maddi açıdan alt seviyede olan cahil ve bilinçsiz birini üst seviyeye çıkarırsan cehaleti ve bilinç seviyesi artmıyor... davranış olarak yine aynı şeyi sergiliyor... alt seviyede iken tayyip gibi kendine zarar verenlerle bir olup çevreye zarar veriyorken, ekonomik olarak üst seviyeye çıkardığında yine aynı kişilerle aynı şeyleri yapıyor... hatta ilk sana zarar veriyor çünki sen onu yargılayıp doğru davranmasını istiyorsun ama o bu baskıdan kurtulmak için zararlı insanlarla birleşip başta sana zarar veriyorlar... Os sebeple soyulan ezilen insanlar için üzüleyimmi kafam karışık... Bu durumu değiştirmenin yolu eğitimmi yoksa batılılar gibi önce moka tamamen batıp sora çıkmakmı... batılılar düzgünmü peki... değil... çözümü yok demekki...!!! en adil ülkelerden biri isveç bile oranın yerli halkı innuitleri kısırlaştırmış... kendilerine davranış olarak benzemiyorlar diye tabi... neyse bugün astral seyahate çıkıp bi Arjantin yapsammıki... orda hava iyidir...

Biraz haber okuyup bilgisayarı kapatayım...
                              İnsanlar kandırıldıklarına çok zor inanıyor. Ama yalana çok kolay inanıyor.

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

Japonlarla ilgili haber var... hala enflasyonu artırmaya çalışıyorlar... adada yüzyıllardır sıkışmışlar delirmişler tabi... düşük büyümeden kurtulmak için para basıp dağıtıyorlar... bu ülke eskiden onlarca yıl hep milyarlarca dolar fazla verdi... yaw paraları ne yaptılar... hiç... o paralar bende olsa şimdi uçan daire yapmış, ayda marsta koloni kurmuştum...

Morgan stanley seçim sonrasıda TRde durumun iyi olmayacağına dair rapor yayınlamış.

züper lotoda bana bişey yine yok... çok çıkan yerlerden birine çıkmış... yani yine indiragandi...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information