Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincide...kısa vade hedef 94 000 vob diyorum....ikincidede alıntıda yani....orta vade vob...102 000 diyorum....

yormayın lem beni....yoksa heyvanlar aleminin tümünü anlatır...beyninizi ikerim....
    buldum emmmmmmmmmmmi getiriverdim

Yorum

• mukora
      Yeni Üye
      • 04 Haziran 2009
      • 24

Etme kuzum....
      Erken başladın irakiya... Ne demiştin...ne demişti erenler

İkilik kinini içimden atıp.....nede güzel demiş ..sonra..

Hakikat kapısı...Marifet kapısı...Tarikat kapısı...

İnsan olan insan için.... Seni gene incitmesinler ona yanarım..

Hassas guzu üreği gıpır gıpır kaynaşır şimdi...akşam erken devrildim kusurum affola...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

tepkide kuzu kuralını yazdım....ona uyarım ben....dunun yukseksegi 300 puvan ihlal edildiginde yani 91 000 deyim....4000 puvan kar var orada tas attım kolum mu yoruldu hepsı 5 gun....degilse...hergun bunu yukselterek....HEDDEF 102 000 E DEVAM....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

unutmayın.....TURKİYEDE HERSEY DEGİŞECEK....tayyip yok...ona gore oynuyorum....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

tum bunnar....capitalist mode geregi...tuvalete sıcarsın sifonu cekersin...işte oyle....SİFONU CEKİYORLAR...SICTILAR...

Yorum

• greenspan41
              Aktif
              • 30 Nisan 2009
              • 327

Üstadım hani 3.05-3.20 de tepe yapıp öyle gidecekti iptal mi?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ONLAR....overshootingler...kısa vadede...

orta vade hedefler onlar...

uzun vade ise 3.60....

tepe 2.80 di....gerisi overshootingdi....YOKSA...turkiyeye girmiş yabancı sirketler batar....USULET VE SUHULET SARTTIR...

SEN su alevi turkusunu bi daha dinle....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

elde ne vardı...88 ve 90....maliyetli iki long....

88 i kapatıp...92 de....4000 puvan karı cebe aldım....AKP parası...5 gun...elimde 90 var....o kuzu kuralında devam....hedef 102...

guzuuu....asla stoploss yapmaz...kuralı nedeniyle...bu 4000 cepte sart...buda kural...bu işten gecineceksin duygu yok bu işte...

iyi geceler turkun furuskan evlatları....

Yorum

• kelmiker
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 554

Ekim vadeli şortu 92000 de çaktım. Hadi hayırlısı

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

kuzu emmi 91 bin kırılınca shortamı geçeceksiniz

Yorum

• ihakki
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 709

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzu emmi 91 bin kırılınca shortamı geçeceksiniz
                        Kuzum şimdi rüyasında türkü çığırıyordur herhalde.Hocamurat kuzunun yazdıklarını dikkatli okumuyorsun,91.000 kırılırsa flat olacaksın.Ha bu arada 91.000 pek kırılacağa benzemiyor.
                        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• oxford
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2013
                          • 467

http://www.bloomberg.com/news/articl...r-yuan-support Bu haberin nasıl bir etkisi olur Kuzu Buyugum..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

meto....

rusya ve cin...bu satısa...ukrayna ve kırım olayları baslamadan 3 ay once baslamıştı...bunu burada yazdım...onlar satıyordu...belcika alıyordu...cok garipti...belçikanın aldıgı miktar kendi yıllık ekonomisinin iki katıydı...VE DEMİŞTİM...onemli bi geopolitic patlama geliyor....ve geldi...KIRIM rusya tarafından ilhak edildi...batı ekonomik ambargo kodu...ama bu ambargo anlamsızdı...rusya paraya bundan 3 ay once kavusmustu...belcikada o guc olmadıgına gore....bu alıcı FED di....şimdide oyle...

bu olaylar....IMF nin yeni para birimi yaratması ucun yapılıyor...dolardan kacıyorlar....

sistem soyle calışıyor....cin..rusya..hind...american treasury i satıyor....doları alıyor...bunu yaptıgı an dolar endeks yukseliyor...ama aldıgı doların ustune yatmıyor...bu dolarlarla gidip altın alıyor...bu sefer altın cıkıyor...doları sattıgı ucunde dolar endeks dusuyor...BU KISIR DONGU....YAKINDA PATLIYACAK....BU PETROL 30 DOLARA DUSTUMU OLACAK....2017 Dİ DE....hersey dibte ve YENİ CYCLE BASLIYOR....dedim...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yarın...agustos vade bitiyor....uzlaşacagız....demiştim ki...bu uzlaşma 95 civarı olur...VADELER ARASI İLİŞKİ...kuzu kuralı nedeniyle....BU BENİM FLAT OLMA HALİMDİR....

bu 70 den gelen cıkış dalgasının....birinci dalga sonlandıgı yerdir...burada iki şey olacak...ya bu dalga duzeltmesini yapıp...102 bin hareketini yapacak....yada 70 dibi bi daha denenecek....bunu arastırıyorum....bi simulasyon yapıp yayınlıyacagım...

bu 102 bin hareketinde risk...TURKİYE ve ISIS olaylarıdır...pentegon acıkladı...anlaşma oldu dedi..

Yorum

• oxford
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2013
                                • 467

http://www.reuters.com/article/2015/...0QU27V20150825 hala detayları konuşuyorlarmış.. bu iş başlarsa bu defa isis baslar..isimiz pek zor..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information