kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Etme kuzum....
Erken başladın irakiya... Ne demiştin...ne demişti erenler
İkilik kinini içimden atıp.....nede güzel demiş ..sonra..
Hakikat kapısı...Marifet kapısı...Tarikat kapısı...
İnsan olan insan için.... Seni gene incitmesinler ona yanarım..
Hassas guzu üreği gıpır gıpır kaynaşır şimdi...akşam erken devrildim kusurum affola...
Yorum
-
tepkide kuzu kuralını yazdım....ona uyarım ben....dunun yukseksegi 300 puvan ihlal edildiginde yani 91 000 deyim....4000 puvan kar var orada tas attım kolum mu yoruldu hepsı 5 gun....degilse...hergun bunu yukselterek....HEDDEF 102 000 E DEVAM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayın.....TURKİYEDE HERSEY DEGİŞECEK....tayyip yok...ona gore oynuyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tum bunnar....capitalist mode geregi...tuvalete sıcarsın sifonu cekersin...işte oyle....SİFONU CEKİYORLAR...SICTILAR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Üstadım hani 3.05-3.20 de tepe yapıp öyle gidecekti iptal mi?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ONLAR....overshootingler...kısa vadede...
orta vade hedefler onlar...
uzun vade ise 3.60....
tepe 2.80 di....gerisi overshootingdi....YOKSA...turkiyeye girmiş yabancı sirketler batar....USULET VE SUHULET SARTTIR...
SEN su alevi turkusunu bi daha dinle....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
elde ne vardı...88 ve 90....maliyetli iki long....
88 i kapatıp...92 de....4000 puvan karı cebe aldım....AKP parası...5 gun...elimde 90 var....o kuzu kuralında devam....hedef 102...
guzuuu....asla stoploss yapmaz...kuralı nedeniyle...bu 4000 cepte sart...buda kural...bu işten gecineceksin duygu yok bu işte...
iyi geceler turkun furuskan evlatları....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Kuzum şimdi rüyasında türkü çığırıyordur herhalde.Hocamurat kuzunun yazdıklarını dikkatli okumuyorsun,91.000 kırılırsa flat olacaksın.Ha bu arada 91.000 pek kırılacağa benzemiyor.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu emmi 91 bin kırılınca shortamı geçeceksinizYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
http://www.bloomberg.com/news/articl...r-yuan-support Bu haberin nasıl bir etkisi olur Kuzu Buyugum..
Yorum
-
meto....
rusya ve cin...bu satısa...ukrayna ve kırım olayları baslamadan 3 ay once baslamıştı...bunu burada yazdım...onlar satıyordu...belcika alıyordu...cok garipti...belçikanın aldıgı miktar kendi yıllık ekonomisinin iki katıydı...VE DEMİŞTİM...onemli bi geopolitic patlama geliyor....ve geldi...KIRIM rusya tarafından ilhak edildi...batı ekonomik ambargo kodu...ama bu ambargo anlamsızdı...rusya paraya bundan 3 ay once kavusmustu...belcikada o guc olmadıgına gore....bu alıcı FED di....şimdide oyle...
bu olaylar....IMF nin yeni para birimi yaratması ucun yapılıyor...dolardan kacıyorlar....
sistem soyle calışıyor....cin..rusya..hind...american treasury i satıyor....doları alıyor...bunu yaptıgı an dolar endeks yukseliyor...ama aldıgı doların ustune yatmıyor...bu dolarlarla gidip altın alıyor...bu sefer altın cıkıyor...doları sattıgı ucunde dolar endeks dusuyor...BU KISIR DONGU....YAKINDA PATLIYACAK....BU PETROL 30 DOLARA DUSTUMU OLACAK....2017 Dİ DE....hersey dibte ve YENİ CYCLE BASLIYOR....dedim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarın...agustos vade bitiyor....uzlaşacagız....demiştim ki...bu uzlaşma 95 civarı olur...VADELER ARASI İLİŞKİ...kuzu kuralı nedeniyle....BU BENİM FLAT OLMA HALİMDİR....
bu 70 den gelen cıkış dalgasının....birinci dalga sonlandıgı yerdir...burada iki şey olacak...ya bu dalga duzeltmesini yapıp...102 bin hareketini yapacak....yada 70 dibi bi daha denenecek....bunu arastırıyorum....bi simulasyon yapıp yayınlıyacagım...
bu 102 bin hareketinde risk...TURKİYE ve ISIS olaylarıdır...pentegon acıkladı...anlaşma oldu dedi..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
http://www.reuters.com/article/2015/...0QU27V20150825 hala detayları konuşuyorlarmış.. bu iş başlarsa bu defa isis baslar..isimiz pek zor..
Yorum
Yorum