Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • azizaydin
    Katılımcı
    • 13 Eylül 2007
    • 118

bence topik herkese açılmasın.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bence topik herkese açılmasın.

bu fikir...bayramda ac halka topigi...bu kadim dostumdan geldi....bu dalga gectigim alıktan.......kendisini hicbi konuda kıramam...asırı duskunum ona...ruh ikizim gibidir...yazılanları okumus...bosver acmıyalım demiş....ACMIYACAGIM....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

incik soruyorlar...bubo ya niye saldırmıyorsun...onuda ezdin...niye ayrıcalık var...

olumm...o deli...kanadada buz gibi ulkede yasıyor..soguk... kafada defarmasyonlar yaratır...beyin kuculur....arabaya binse 6 saat sonra kapının onunde...kim ugrasacak onla yaw...kurt inadı tuttumu...

delianlıysan sen cat ona....ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• greenspan41
          Aktif
          • 30 Nisan 2009
          • 327

Kuzu Dolardaki seçim değerleri hala geçerli mi? 3.05 -3.25 yoksa üstadım senin 2.40 imı öpecek bir aydınlatsan bizi abi.

Yorum

• oxford
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2013
            • 467

1 Kasım da seçime gidiyorlar....Azınlık hukumeti olmayacak galiba...bu ortamda nasıl seçim olacak anlamadım...kan gövdeyi götürüyor...Okullar bile geç açılacak...işimiz zor...

Yorum

• azizaydin
              Katılımcı
              • 13 Eylül 2007
              • 118

dolar 3 ten döndü sanki dolar gevşeyip çıkan para borsayamı girecek acaba.kuzum.78 yada 80000 mi acaba
              y.t.değildir.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu Dolardaki seçim değerleri hala geçerli mi? 3.05 -3.25 yoksa üstadım senin 2.40 imı öpecek bir aydınlatsan bizi abi.

gecerli....bu CHP azınlık...veya CHP artı AKP ile...gecerli degil...şimdi veya erken secimden sonra...erken secimde AKP oyları yuzde 41 degil...yuzde 35 olacak demiştim...bu koalisyon oyle yada boyle olusacak...

2013 de verdigim yorumu unutma...dolar tl....1 15 ila 1.80 arasında on yıl dalgalandı diyordum....yeni on yılda...bu dalgalanma bandı....bu bandın iki katı olan...2.30 ila 3.60 arası olacak demiştim...bu capitalist mode geregi boyledir...

bu bakımdan....2.30 e biryerden mutlaka inecegiz....yeni on yıl...2013 ila 2023 arasıdır...2023 de ise...1 dolar =1 tl=1 euro...turkiye avrupa birliginde...icinde kuzey iraq ve kuzey suriye de var....BUYUK TURKUYE....

NE DOLAR VAR...NE EURO VAR...NE TL VAR....yeni bi para var...IMF hazırladı parayı...petrol bu parayla alınıp satılacak...

bunu soyle yazmıstım....2.80 den...2.40...a....sonra oradan 3.20 ye...3.20 den 2.80 e...ve oradan 3.60 a....bu eliot wave di...bu delindi simdi...wave boyu uzadı...haberler nedeniyle...

Yorum

• greenspan41
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2009
                  • 327

Üstadım anladığım kadarıyla seçime kadar maximum 3.20 leri görecek oradan 2.40 lara düzeltecek . ardından büyük krizde 2017de 3.60 lara gidecek doğru mu anladım hocam...Çünkü bu kez seçimde koalisyondan kaçış yok hükümet kurulunca da tansiyon düşer...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Üstadım anladığım kadarıyla seçime kadar maximum 3.20 leri görecek oradan 2.40 lara düzeltecek . ardından büyük krizde 2017de 3.60 lara gidecek doğru mu anladım hocam...Çünkü bu kez seçimde koalisyondan kaçış yok hükümet kurulunca da tansiyon düşer...
                    evett...dogru...2.80 yerine...3.20 ye uzanan veya 3.05 e uzanan...OVERSHHOTİNG ...Bİ ELİOT WAVE DEYİZ...

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu emmi bir sorumda þu kurallarindan vardir ya birsonraki vade bir önceki vadenin mutlaka dibini test ediyor mükemmel kesinlikle hep test etmiþ düþüþ trendindeki piyasalarda peki bir sonraki vade bir öncekinin gördüðü en yüksek yerden takriben kaç bin puan altinda oluyor gelecek vade short basabilmek adina soruyorum saygilarimla
                      Bolee birr kuraliniz varmi emmi

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bugun son gundu...bu wave dip gunu...istiyen long deneyebilir...bi 77 000 yolda...

evvelki gun yazmıştım bunu....

bu hafta sonu...onemli gelişmelere gebe....sag gosterip sol furabilirler....

iki hamle var....biri 1 kasımda secime gidiyoruz diyor tayyip bey...karsı hamle...CHP meclise yolsuzluk sorusturması onergesi....

satranc...basladı....SAH ve MAT oyunu...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

turkiyenin ISIS a karsı henuz bişey yapmadıgını...PENTEGON dun acıkladı....

anlamı....

PKK olayları basladıgı gibi ...birden duracak....ve TURKİYE ısıs a furacak....bu tabii...turkiyede yeni bi dinci teror dalgası getirecek....

barzaninin gorevi bitiyor....iki yıl uzatmışlardı....bu hafta...o konuda halledildi mi...PKK ve barzani arasındaki buzlarda erir...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bu vadede....90 000 deyiz...obur vadede 92 000 deyiz...

yukarı yonlu...5000 puvanlık dalga bugun baslar...hafta sonu haberler olumlu ise 2000 puvan artı acar...degilse bugun ki dip bir daha gorulur ve yukseliş yeniden baslar...haber kotu bile olsa....

bu harekette....stop loss var...KENE YOK...cunki ana trend asagı...tepkiye oynuyoruz....

bunu kuzu kuralı nedeniyle yapıyorum....kapanacak vade...bi onceki vadenin en dusugunden 3000 puvan yukarıdan UZLAŞIR....yayılma prosesi nedeniyle...buda 95 000 ediyor...5000 puvan var...

Yorum

• ihakki
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              [B]
                              bu harekette....stop loss var...KENE YOK...cunki ana trend asagı...tepkiye oynuyoruz....
                              Kuzum stopploss'u nereye koyacağız?
                              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

Emmi bir önceki vade 08/06/2015 te en düşük 95400 görülmüş o zaman biz bu vadenin gördüğü düşüğe göremi önceki vadenin düşüğüne göremi 300 tepki bekliyelim önceki vadeye göreyse buda 98450 ler eder saygilarimla kariştirdim mi acaba soruyorum PARDON EMMİ YAKIN VADEDE93525 TEST EDİLMİŞ fXU300815S0 DA İSE 08/06/2015 TE 95400 BU FARK NEDEN EMMİ ACABA

Yorum

Working...
                                X

Debug Information