Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğin gibi değildi.. Kapatılması gerekiyorduk24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
Yalnız değilsin merak etme..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizi yakan o kırmızı yazı zaten zarar ederken öyle diyoruz.
Kara geçtikmi dayanamayıp kapatıyoruz.
Yani 1 lira kazanmak için 10 lira zararı göze alıyoruz.
Benim en büyük hatam bu .
İşlemlerimin STOPlarını yazmak için adammı tutsam ne yapsam.

İpin ucu kaçtımı stop olmak yerine kontrat arttırımına gidiyoruz hep.k24k24
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
İnan sanverden işlem yapıyorum..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gece dov için bir görüşü olan var mı? cadımız ne der?
Ama akılcı olan en az bi 100 puan silmesi..
Ana pozisyonum şu anda ters olduğu için fazla yorum yapmak istemiyorum..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Hepimiz aynıyız mı diyosun Kaptan.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYalnız değilsin merak etme..
64,100 de kapatırım stop olur uzarım diyordum
Müdür çağırdı onun yanına gidip geldim fiyat 64,300 ipin ucu kaçtı sonra k24k24
bu günki saçmalıklarım ondan.
Hep ders alıyoruz.
Sonumuz hayırlı olsun.
iyi akşamlar.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bakmıyorum ki...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 dk.lıklarda kama'yı kaçırdın catedral
olsun yine de yorumunu alalım
FX teyim..
65.000 görünce ayarım kaçtı..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
bu gün işte de performans düşmüştür. geçmiş olsun.piyasa zaten bizim pisikolojiye oynuyor. ne zaman bittim dediysem oradan dönmüştür. geçen altın shortladım. 1213 den o gece 1217,30 zirvesini geçemez dedim. stop koymadım. erken baktım 1226 görmüş. neyse 1-2 saat sonra kucağıma geldi. 25 pip zararla kapattım. 1220 den tekrar kısaladım. keşke tutsaydım diyorum. 70 pip e kapattım.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHepimiz aynıyız mı diyosun Kaptan.
64,100 de kapatırım stop olur uzarım diyordum
Müdür çağırdı onun yanına gidip geldim fiyat 64,300 ipin ucu kaçtı sonra k24k24
bu günki saçmalıklarım ondan.
Hep ders alıyoruz.
Sonumuz hayırlı olsun.
iyi akşamlar.
Yorum
-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
komşunun hatrına % 5 de biz yapsak.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
fx e/d
papaz dellendi iyicene...1,4831 altı...yola devam >>> 1,4672 ....1,4630...buralardan dönmesi gerek ...max 1,4444 taban hedefi...yıl sonuna da 3 hafta kaldı....noel tatili de kırpar ucundan...bi acele etmeleri lazım...
GOLD >>> 1,110/092 destek...az kaldı...
Yorum
Yorum