Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
çiti ile efg sadece garantiden 5 milyon adet almış.piyasa kriz indikatör teknik hikaye bundan böyle benim için.bu deyyuslar istediklerinde aşağı istediklerinde yukarı.ben nerden bileyim bunların keyfini.piyasada vobcu kalmaz bu gidişlek24
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
daha 1.6280 alt kanal çizgi pivotu var orayı dener diye düşünüyorum.
o anki duruma kırılmayı işlem hacmide desteklemezse ona görede uzun poz açayım diye bir plan yaptım
Sabah 1.6444 ten beri yarısını kapa aç.. Çok pip oldu.. Bi de fulleyip durdum arada .. 40 pip te almiyiverim..
Bu çok seri hareket ediyo.. Sonra ellerini cebime daldırıverirler .. Nolduğumu anlamam..k24
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Sabah 1.6444 ten beri yarısını kapa aç.. Çok pip oldu.. Bi de fulleyip durdum arada .. 40 pip te almiyiverim..
Bu çok seri hareket ediyo.. Sonra ellerini cebime daldırıverirler .. Nolduğumu anlamam..k24
ablam geceleri takılıyorsun bakıyorum.
biz uyurken sen işleri bitiyorsun hamarat hatun ya.
ben sabah 164 ten kısa açtım. yarısını kapattım yarısını bekliyorum.
ama kraliçe bu rahat durmaz durguğu yerde haklısın.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
çiti ile efg sadece garantiden 5 milyon adet almış.piyasa kriz indikatör teknik hikaye bundan böyle benim için.bu deyyuslar istediklerinde aşağı istediklerinde yukarı.ben nerden bileyim bunların keyfini.piyasada vobcu kalmaz bu gidişlek24
Çoğu kişi bu yuzden VOB'u bırakıyor. Market değil bu. 1-2 kurumun elinde oyuncak olunuyor. Biz kurtulduk çok şükür.Allah kurtarsın .. Forex gibisi varmı? 5/24 trade..
Yorum