Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

GBP/USD tüm pozisyonlar kapandı ..

Şimdilik başka pozisyon yok. VOB a 65.100 den max bet yaptım bu arada..
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

çiti ile efg sadece garantiden 5 milyon adet almış.piyasa kriz indikatör teknik hikaye bundan böyle benim için.bu deyyuslar istediklerinde aşağı istediklerinde yukarı.ben nerden bileyim bunların keyfini.piyasada vobcu kalmaz bu gidişlek24
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        daha 1.6280 alt kanal çizgi pivotu var orayı dener diye düşünüyorum.
        o anki duruma kırılmayı işlem hacmide desteklemezse ona görede uzun poz açayım diye bir plan yaptım
        Sabah 1.6444 ten beri yarısını kapa aç.. Çok pip oldu.. Bi de fulleyip durdum arada .. 40 pip te almiyiverim..

Bu çok seri hareket ediyo.. Sonra ellerini cebime daldırıverirler .. Nolduğumu anlamam..k24

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sabah 1.6444 ten beri yarısını kapa aç.. Çok pip oldu.. Bi de fulleyip durdum arada .. 40 pip te almiyiverim..

Bu çok seri hareket ediyo.. Sonra ellerini cebime daldırıverirler .. Nolduğumu anlamam..k24

ablam geceleri takılıyorsun bakıyorum.
          biz uyurken sen işleri bitiyorsun hamarat hatun ya.
          ben sabah 164 ten kısa açtım. yarısını kapattım yarısını bekliyorum.
          ama kraliçe bu rahat durmaz durguğu yerde haklısın.
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

Sn. Cati Lütfen artık kraliçiye vurmayın. zavallı aptal oldu. biraz bizide düşünün .

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

1.4806 4/1 E/D kısa.....

Vob da işin b... nu çıkardım.. Allah sonumu hayretsin..

Yıkılır bu alem yıkılırrrrrr...............

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn. Cati Lütfen artık kraliçiye vurmayın. zavallı aptal oldu. biraz bizide düşünün .
                Bu robotlar alım mı yapıp durdu...

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  çiti ile efg sadece garantiden 5 milyon adet almış.piyasa kriz indikatör teknik hikaye bundan böyle benim için.bu deyyuslar istediklerinde aşağı istediklerinde yukarı.ben nerden bileyim bunların keyfini.piyasada vobcu kalmaz bu gidişlek24
                  Çoğu kişi bu yuzden VOB'u bırakıyor. Market değil bu. 1-2 kurumun elinde oyuncak olunuyor. Biz kurtulduk çok şükür.Allah kurtarsın .. Forex gibisi varmı? 5/24 trade..

Yorum

• tractact
                    TOBOma
                    • 19 Kasım 2007
                    • 560

spot100'de 50,900 üstüne atarsa ikili zirveye gidecek bence...

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bu robotlar alım mı yapıp durdu...

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

dolarlarıımmmmmmm ohh be keyfim geldi.abla bu arada noldu birden bire haraketlendi ortam
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• vobteknik
                          Bağımlı
                          • 07 Ekim 2009
                          • 401

Senaryo : 9 Fiyat : Aşağı APS : Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa :
                          Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
                          (eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)

*= İsteyerek veya değil (stop emirleri)

Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dolarlarıımmmmmmm ohh be keyfim geldi.abla bu arada noldu birden bire haraketlendi ortam
                            Walla Vob da ayarım kaçtı.. Hesabım olan hangi kurumda para bulduysam bastım shortu.. Bakmıyom walla..

Kraliçedeki işlemler kapattı vob hasarını bu sabah..

Yorum

• vobteknik
                              Bağımlı
                              • 07 Ekim 2009
                              • 401

Saatlikte 58 den beri ilk defa ters yüz barı oluşuyor.
                              Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Saatlikte 58 den beri ilk defa ters yüz barı oluşuyor.

%6.66 eksi kapayasıca...k24

Yorum

Working...
                                X

Debug Information