Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

valla yatalım artık yahu.sabahtan beri maymun gibi oldum.köstebek gibi ekranı izlemekten.valla kazandığım paraya sevinmiyorum artık ne iş bende anlamdım.herkese iyi geceler tatlı rüyalar
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• BEYAZIT
      Tecrübeli
      • 05 Temmuz 2009
      • 266

benım grafiklerde daha asagıda destek yok

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• BEYAZIT
        Tecrübeli
        • 05 Temmuz 2009
        • 266

not saatlik ikili dip yaptı goruntusu var su anda
        YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          valla yatalım artık yahu.sabahtan beri maymun gibi oldum.köstebek gibi ekranı izlemekten.valla kazandığım paraya sevinmiyorum artık ne iş bende anlamdım.herkese iyi geceler tatlı rüyalar
          Kazandıklarını EFT yaparak sevinebilirsin...

ÖM den hesap nomu gönderiyorum..
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• delidayim
            Katılımcı
            • 26 Mayıs 2009
            • 214

teo abi,
            nezamandır sorcam soramıyorum,
            OLASILIKSIZ isimli romanı okudun mu?
            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• BEYAZIT
              Tecrübeli
              • 05 Temmuz 2009
              • 266

boyle bir tobo yaparlarsa ben gordum ilk ona gore

yampiri oldu ama olsun

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

Robot M5 te EU da kilitli.. No Trade..

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

Yorum

• mordak
                    Yasaklı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 191

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Dow atasözü şöyle der Komşun senden iyi bilmiyor!
                    Sn Mordak USD-JPY den en az 100 pip kazanacaktın.
                    yazık oldu pozuna
                    sormayın sn.pipsy.....bekliyordum bu hareketi fakat hafta sonu tırsma olunca birde poz biraz ayarsız kaçmıştı....bundan sebep kapadım zarar olmadı ya buna da şükür....

yeni günle birlikte tüm soyguncu genç kızlara bol kazançlar....

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

Günaydınslarrrrrrr...soyguncu kıslarr..

E/D 1.4846 long

Gbp/chf... 1.6709 long

Gbp/usd ...1.6459 long başlıyalım bakalım... ortaya karışık nası oluyomuş.. Bi deniyeyim..
                      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• ardasu
                        Aktif
                        • 27 Mart 2009
                        • 90

günaydın,bol kazançlar

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

Gbpusd ve ed kısa ya döndüm..- 7 8 pip zararla..

tejkrar uzun -5 pip

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

3 pariyede kısaya döndüm...

Aaaa deli bunlar bugün

E/D 1.4840

gbpusd 1.6445

gbpchf 1.6743

Yorum

• OrkunLeo
                              FX ÇETE ÜYESİ
                              • 05 Ağustos 2008
                              • 281

Günaydın Soyguncular...

'Müthiş rüzgarlar' baskın çıktı
                              08.12.2009 07:46:23 Son Güncelleme:08.12.2009 07:48:36 finanstrend.com

DOLAR-TL

Bernanke faizin uzatılmış bir süre düşük seyredeceği yönündeki açıklamaları dolarda düşüş getirirken, Wall Street'te endekslerin artıya geçmesini sağladı. Ancak Bernanke'nin "karşıdan esen müthiş rüzgarlar" olduğunu söylemesi nedeniyle bu etki kısa sürdü. Dolar kayıplarının bir kısmını telafi ederken, endeksler eksiye döndü.

Fed Başkanı Ben Bernanke'nin enflasyonun düşük seviyelerde kalabileceği ve faizin uzatılmış bir süre düşük seyredeceği yönündeki açıklamaları dolarda düşüş getirirken, Wall Street'te endekslerin artıya geçmesini sağladı. Altın 1165 dolara çıktı. Ancak Bernanke etkisi kısa sürdü. Dolar kayıplarının bir kısmını telafi ederken, endeksler eksiye döndü.

Bernanke'nin konuşması sonrasında 1.49'a doğru yükselen euro-dolar paritesi bu sabah 1.4830 civarında. Altın 1160 dolarda tutunmaya çalışırken petrol 74 dolara indi. Altın fiyatları, New York'ta % 0.5 gerileyerek Ekim 2008'den bu yana en sert iki günlük düşüşünü kaydetti. 73.93 dolara inen petrol, arka arkaya dördüncü günde de değer kaybetti.

Washington Ekonomi Kulübü'nde bir konuşma yapan Bernanke, enflasyonun zayıf seyrini sürdürebileceğini, ancak işsizlik oranının bir süre daha yüksek seviyelerde kalabileceğini belirtti. Bernanke ekonominin önünde "karşıdan esen müthiş rüzgarlar" olduğunu söyledi.

Başlangıçta Bernanke'nin açıklamaları, hisse fiyatlarını yükseltip dolara satış getirse de ilerleyen saatlerde yatırımcıların pozisyonlarında değişikliğe gitmeleriyle birlikte durum tersine döndü. Bernanke, konuşmasında Fed'in ekonomiyi desteklemeye yönelik çabalarına karşın ekonominin hala zayıf iş piyasası ve kredi koşulları sıkıntısıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

İki yıl vadeli hazine tahvilinin faizi yedi baz puan düşüşle % 0.76 oldu.

Gün içerisinde % 0.4 yükselen S&P 500 Endeksi ardından % 0.3 değer kaybetti.

Mali hisseler ve teknoloji hisseleri, en çok düşen hisseler arasında yer aldı. S&P Mali Endeksi % 1.6 ve KBW Banka Endeksi ise % 2.1 geriledi.

Dow Jones Sanayi % 0.01 değer kazanarak 10.390 seviyesinde kapanırken, S&P 500 % 0.25 değer kaybederek 1.103 seviyesinde ve Nasdaq Bileşik Endeksi % 0.22 değer kaybederek 2.189 seviyesinde günü tamamladı.

Asya'da endekslerde düşüş eğilimi sürdü. Genelde hafif düşüşler görülürken Şanghay'da % 1'in üzerinde kayıp var.

Bernanke'nin ekonominin önündeki zorluklara vurgu yapması hisselerin eksiye dönmesinde etkili oldu. Petrol ve metal emtia fiyatlarındaki gerileme de hisseler üzerinde baskı yaratıyor. Metal fiyatları 3 günde yüzde 2'nin üzerinde geriledi.
                              Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

Gbpusd lerin yarısı 1.6387 cover..

E/D 1.4834 cover.. HO

Yorum

Working...
                                X

Debug Information