tractact Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bekleris .. Ağzına sağlıkKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 dklıkta iğneliyi yaptı..
günlüktede doji var..
bugün olmazsa yarın..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Günlükte flama yaparmı acaba diye de düşünmüyor değilim hani..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
efg nedirKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefg kafa karıştırıyor..bi alıp bi satıyor..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bakıyorumteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCatedral GBPCHF ye dıkkat longa az kaldı, cok tahrık edıcı, dayanamayacagım korkarım kı
hehehe
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Vobun en baba kurumu..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefg nedir
O ne derse o..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
90.79 ten aldım hafta sonu baktım aylık trend çizgisi 92 lerde buraya gelmeden düşmez gibi geldisungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/jpy ninde oluşan yukarı kama değil mi?
bu arada cuma günkü çıkış bana yeni bir şeyin başlangıcı gibi geldi. bakalım hakkımızda hayırlısı sanırım sizde longtasınız?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Oğlanı oturtiim ekrana barii biraz kestiriiimm
Dayanamıyorum..
Yorum
-
Efg çaktırmadan şortluyo sanırım
1031 short oldu
tahvilinde 9,00 geçmesiyle iyice rahatladım, 63,650 maliyetli shortlarım ve ben oldukça rahatız artık...
arkama yaslanıp seyrediyorum sadece
stobum 64,300 ün kalıcı yukarı geçilmesi olur...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
sungur1 Nickli Üyeden Alıntı
GEÇEN Hafta;ALTIN

En yüksek;1195,38/en düşük;1137,43/kapanış;1177,43 olmuştur.
Yükseliş trendi devam ediyor. Volatilenin artması,20 günlük ortalama testi önemli sinyal vermiştir. yükseliş trendi ralli den çıkmak üzere. yataya geçmeye çalışacaktır. altta 1041, üst ise aşırı alımda dır. ancak 1196,60 dikkat edilecek direnç.
7 aralık 2009
gEÇEN HAFTA Altın; enyüksek;1226,57 /endüşük; 1147,78 /kapanış;1161,22 olmuştur. 1142 Önemli destek. 1103 -1113 ,1090 ve 1052 sonraki destekler.
yukarıda 1079-82 , 1196 ve 1220 önemli dirençler.
günlük sat sinyalleri gelmiştir.
BU benim hafta sonu değerlendirmelerim. şu an kısayım. 90,20 stop
Yorum
-
sungur1 Nickli Üyeden Alıntı
usd/jpy
Düşüş trendi devam ediyor. Bu geçen hafta bir doji görünümü oluştu.düşüş hızı yavaşladı. buralar da dip tamamlanabilir.
87,02-22 ile 91,70 arasındayız.
kısa vade ; 88,60 ve 88,01 önemli destekler. 89,5-80 de önemli dirençtir.
88,55 stoplu,alımlar denenbilir ve 8950 ye yaklaşımlarda satılabilinir.
DEMİŞİZ.
USD/JPY;
Enyüksek;89,19/en düşük;84,82/kapanış;86,53 olmuştur.
BU hafta; 86,35 -91,30 arasındayız. DÜşüş trendi devam ediyor. orta kanal alt çizgi test edilip sert yukarı yaparak destek üstüne çıktık.86,35 çok önemli. düşüş trendi olduğu için destekte hergün aşağı geliyor.86,12 ye kadar iniyor. kanal alt çizgim de 84,66 larda.geçen haftanın en düşüğü de 84,82 olduğuna göre;84,66 stop-destek.teknik bu paritede nizami işlemeye başladı.
86,20 stoplu alımlar denenebilinir. Sanırım son düşüşle bu parite de düşüş tamamlandı. 84,82 altına gelmemeliyiz. ancak 2-3 ay taban oluşturma dönemi olabilir.95 üstüne hızla gidersek önceki dip çalışması geçerli olur. bu düşüş bir BOĞA tuzağı olarak kalır.
ekleyecek bir şey yok. 90,77 en yüksek, 85,87 en düşük ; 90,56 kapanış olmuştur.91-92 arası direnci geçer mi? bundan sonra dirençler çoğalıyor. taban çalışması görmeliyiz.
HEDEF 96-98 BÖLGESİ OLACAK.
yanlış alıntı yapmışım.
Yorum
Yorum