iyi insan lafın üstüne gelirmiş bizde seni uyudu sandık dı
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
HihhhiiiiKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFx de bundan sonra cadı yenge ne tarafa..bende o tarafa..
Özellikle düşüşlerde..
147.10 dan GBP/JPY ler kapandı..
1.4775 ten E/D kapandı...
1.4820 çevresinden tekrar kısa açtım veriden önce E/D de..
Fakat Vadeli çok canımı sıkıyor..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Su uyur caty uyumazzzzbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi insan lafın üstüne gelirmiş bizde seni uyudu sandık dı
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
İnan salak salak yenile yapıp bekliyodum.. Hala diğerinde açılmıyo..k24tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte geldi forumumuz
Yorum
-
Tamamen haklısın... Benide saymayın..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervallahi bende bir bayan olarak şöyle söyliyeyim. hakikaten genelde bayanlar araba kullanmayı bilmiyorlar. ben hariç
Ama çizerim
Yorum
-
İşte bu ben.. Hatta makyaj yaparken .. gazete okurken bile görebilirsinKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHele telefon kulaklarında, sağına soluna bakmadan, tali yoldan ana yola girişleri yokmu..
Eğer sen uyanık olmayıp sakınma manevrası yapmasan, bodoslamadan girecekler..
Hele bazılarının diğer elinde de sigara yokmu..İşte orada sigortalarım atıyor..

Bende yol vermemek için tali yol çıkışlarını dört yol ağzında kapatmıyorlarmı cinlerim fışkırıyor..k24
Bir de küçücük arabalarla kamyon girecek yere bi türlü parkedemezler
Yorum
-
Çıkışları sen ..düşüşleri ben tam isabetKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFx de bundan sonra cadı yenge ne tarafa..bende o tarafa..
Özellikle düşüşlerde..
Yorum
-
bu kadar iyi araba kullanabildiginize gore esiniz uzun yol soforu olmaliCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte bu ben.. Hatta makyaj yaparken .. gazete okurken bile görebilirsin
Bende yol vermemek için tali yol çıkışlarını dört yol ağzında kapatmıyorlarmı cinlerim fışkırıyor..k24
Bir de küçücük arabalarla kamyon girecek yere bi türlü parkedemezler
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Ben aldım diye düşmez şimdi bu..TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz sabır, efendisini bekliyo saatliklerde. 1,4830 üzerine atmadığı sürece aşağı yönü mümkün.
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
İman kuvveti ile 18 pip. Daha ne edelim yahu.KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen aldım diye düşmez şimdi bu..
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Sen vobu itele...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen aldım diye düşmez şimdi bu..

Ben senin için papazı itelerim
Yorum
-
1.4734 çevresi pozisyon kapat emirleriyle çevrili.. Bilemem artıkTheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİman kuvveti ile 18 pip. Daha ne edelim yahu.
Yorum
-
62.025 e de ben tav olacamm ..TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster62350 ye tavım. Gelirse tüm pozisyonları kapatıp bir tatile çıkmayı düşünüyorum. AYUluktan beri uykuya doyamaz oldum birde. Verin 62350 yi sonra bana müsaade.
Analaşalım şu PY ile.. Sonra fena olacak..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum