Gold 1124 USD ile günün en düşüğünde, ikinci fibo ya doğru iniyor. USD TRY yarın hareketlenir, bayramda Dubai krizi sebebiyle 1550 'leri gördü.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bayramın 1 günü 1.55 i geçti ama havası çabuk indi.bu seviyeyi görse yeter bana allah bereket versinUFO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGold 1124 USD ile günün en düşüğünde, ikinci fibo ya doğru iniyor. USD TRY yarın hareketlenir, bayramda Dubai krizi sebebiyle 1550 'leri gördü.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterölücü de yok piyasa da sanırım Akçay abi alıyorsunda bize mi söylemiyorsun yoksa?
jpyusd cuma günü aldım ben arkama yaslandım izliyorum...:081:
sizin platformlara göre 90,50 short gibi bişey oldu...
bu çekikleri sevmeye başladım...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeter sıkıldım Eurchf + 9...
bugunluk yeter pıyasa kapanmak uzere...
üstad geceden plan olmayıp ipin ucu kaçtımı ekmek zor çıkıyor....
16 pips de ben eur-jpy tırtıkladım bugün....başka mama yok....
zorlamanında anlamı olmuyor zaten...
Yorum
-
teo Altın da çok hareket var. sayısız fırsatları kaçırdım. 110 pip akşam aldım. beklese idim 140 daha verecekmiş.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeter sıkıldım Eurchf + 9...
bugunluk yeter pıyasa kapanmak uzere...
e/u long düşünüyorum ne dersin?
şu an sizin sisteme göre ; e/u;usd/jpy;gbp/usd; altın için al-sat sinyali nereden gelmiş tut -bekle diyor?
Yorum
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteo Altın da çok hareket var. sayısız fırsatları kaçırdım. 110 pip akşam aldım. beklese idim 140 daha verecekmiş.
e/u long düşünüyorum ne dersin?
şu an sizin sisteme göre ; e/u;usd/jpy;gbp/usd; altın için al-sat sinyali nereden gelmiş tut -bekle diyor?
acele etme, pıyasa kapandı, koftıden her sey olur, hele gece 02:00 olsun..
Ben sunu gozlemledım, en ıyı trade zamanı bızım saat ıle 05:00 cıvarı,
sabah Londra acıldıgında dusen dusmus, cıkan cıkmıs oluyor,
Bu nedenle eger pıyasa yatay ıse ancak o zaman para kazanılıyor ama trend olacaksa, sabah 5:00 en uygun zaman ılk poz almak ıcın...
Sabah 5 gıbı dusuyor, LOndra acıldıgında yatay , amerıka acıldıgında yenıden basıyorlar ve kapanısa kadar yenıden yatay..
Dustukten sonra da shortlamak ıcın gec bır zaman , cunku Londra bıtımınde toparlayabılırde..
Catedral sabah 5:00 da daldı tum puanı aldı. Ben aksam 16:00 da geldım ancak bu saatte kadar 9 pıps aldım...
Zorlamanın alemı yok,
Yenı gun yenı fırsat...
Bekleyın derım yenı gun acılıs barını....
Yorum
-
Bende yatacagım, sabah 3-5 arası uyanırsam forumda planı yazmaya calısırım...
Hıc degılse 6-7 saat uyurum bu sefer bır fırsatda ben yakalarım, en azından 2 gundur kayıp yok,
18 pıps kar var 2 gun toplamda...
% 18 fena degıl dolar ıcın, Bereket Versın...
Yorum

Yorum