Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
spot100'de 49,700 ve 49,200 destekleri var... bu destekleri kırmadıkça eski zirvesine gitme ihtimali olduğunu düşünüyorum... 49,200 kırılırsa şortlarımın üstüne şort giyerim
komplo teorisi gibi olacak...ama paylaşmadan da edemiyecem....2 gündür papazda işlem tarzı belirgin bi şekilde değişti...özellikle de intraday hareketleri dikkatimi çekti...en düşükten bile longu cover etmek çin işkencesi....yeni pc yazılımıyla devreye girmiş olmalılar...bukadar ince ayar manuel yapmak çok zor derim...
haberleri izliyorum nasıl kafam bozuldu ya.türk milleti gerçekten ne sabırlı milletmiş.hatta fazla sabırlı bence.veya bu sabır değil duyarsızlıkmı yoksa.bu olanlara milletçe bir tepki vermiyoruz.benim sabrım tükendi doğrusu
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum