Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
65,200-65800 arasında benimde stoplar vardı ucundan zor yıttık.
Ekranda gördüğüm zararın 10/1 i kadar hesap kara geçtiğinde kapattım.
ABV. ama 3,5 attırdı öğlen arası.
Poz flat bekliyorum.
Ufaktan Altın kontratlarına takılayım vakit geçsin.cayycayycayy
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Allah bereket versin demiyceeennnnn.... Bunun işi tamam der..
Hamd olsun denir yawwHO
HO dedik zaten abla
fazlası karlarıda istemedim kapattım.
6500 zarar vardı 8500 e stopları şartlı yazıp bırakmıştım.
Kızdım patlarsa orada patlasın dedim.
717 karla kapadık. HO.ABV.
Makas yukardan gidiyo ona takıldım koca gün kafam karambol oldu erken şortladık.k24k24
şu an kaçan 2500 ü gözüm görmüyor bile
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Bender 65.100 den açtıklarımı şimdi kapattım.. 6 kurumdan kısa yapmışım yaww. Gözüm döndüydü sinirden
Devam ederse 0 a gitmeye oynuyorum dedim..
Daha da davos a gelmicektim..
Bizi yakan o kırmızı yazı zaten zarar ederken öyle diyoruz.
Kara geçtikmi dayanamayıp kapatıyoruz.
Yani 1 lira kazanmak için 10 lira zararı göze alıyoruz.
Benim en büyük hatam bu .
İşlemlerimin STOPlarını yazmak için adammı tutsam ne yapsam.
İpin ucu kaçtımı stop olmak yerine kontrat arttırımına gidiyoruz hep.k24k24
Yorum