Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • rex
    Bağımlı
    • 04 Haziran 2009
    • 63

ateş sadece düştüğü yeri yakmaz

lanet....k24:(:(:(

Yorum

• BEYAZIT
      Tecrübeli
      • 05 Temmuz 2009
      • 266

BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      benım grafiklerde daha asagıda destek yok

artık takip edecegim grafik budur, eger bu hafta ciddi bir yukarı hareket gelmezse ki beklemiyorum yukseliş trendi bitmisitr

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• horcans
        Katılımcı
        • 10 Kasım 2009
        • 18

Dün 63350 den biraz shortlamıştım (büyük zarardan sonraki ilk hareketimdi)..Bugün 65 leri görünce yeter diye bağırıverdim araba kullanırken..Cnnradyoyu sinliyorum,haberler kötü,heryer savaş alanı,Kpatma davaları,Şehitlerimiz,vatanımızın işler acısı durumu vsvsvs..Cari açıklar,yunanistanı bilmemnesi ama biz %2 lere yakın yukardaydık..Vallahi borsayı da wobu da bırakacaktım ,o kadar sinirlendim...ama inatla da kapatmadım kısaları..Haa ne mi oldu 63650 den kapattım 2.seans..Yine yanlış hareket...
        Şimdi Ne yapmalı flat im ama kesilen kol büyük piyasalara tekrar dönmelimi izlemelimi.... ))Ya herro ya merro misali.

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

birde böyle bir senaryo var 1.46 desteginde tutunamazsa vay haline
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            http://img691.imageshack.us/img691/8919/eurou.jpg

birde böyle bir senaryo var 1.46 desteginde tutunamazsa vay haline

bu gonderdıgınız grafıge gore bunun dusme ıhtımalı sıfır
            sadece yukarı cıkmak ıcın daha da guclenıyor gerı emaya ılk defa gelerek (mavı cızgı) ...

Cıkıs boyunca hıc guclenmemıs, 1 degıs, daha 2 kere daha degecek sonra dusecek...

Asagıya nıye uyumsuzluk yapımıslar onu da anlamadım, daha uyumsuzluk olusmamıs, sonunu bılmıyoruzkı ne olacak, Yanı netıcede uyumsuzluk tamamlanmamıs, ayrıca tamamlansa ne olur kı, tutarmı tutmaz mı..

Bır de en onemlı coskular uyumsuzluk anlarında olur, bunu bılırler de kıtaplarına yazmazlar...

Can yakan, kol koparan hareketler ,uyumsuzluk var ıken yapılan hareketlerdır...

Bunu soylede dusunebılırsınız, asırı alımdan cıkıp yenıden gırme olayı gıbı...EN guclu ve en tehlıkelı hareket o andır ıste,sermayeyı bıtırır...

Bu grafıge bakarak gobekden longlardım. uzun vade ıcın .

Yorum

• rex
              Bağımlı
              • 04 Haziran 2009
              • 63

fx e/d

yıl sonu öncesi böyle sert bir geri çekilme ew4 (1,38xx)...bu senaryo işlerse MC ler everest boyuna ulaşır...şimdilik kv > down A c (major şekli) ilerlemekte >>> 1,4628 ...(yıl sonunu yukarlarda kapatacak olursak)....velevki down trend olarak bakarsak...ew1.3 deyiz ....4 up ve buradan 1,38 kadar ew1.5...şahsi tercihim ilk senaryodan yana...!
              GOLD 1,092 altına giderse...2. senaryo devreye girer...

Yorum

• PipsyGirl
                Çalışkan
                • 06 Ağustos 2009
                • 1559

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bu gonderdıgınız grafıge gore bunun dusme ıhtımalı sıfır
                sadece yukarı cıkmak ıcın daha da guclenıyor gerı emaya ılk defa gelerek (mavı cızgı) ...

Cıkıs boyunca hıc guclenmemıs, 1 degıs, daha 2 kere daha degecek sonra dusecek...

Asagıya nıye uyumsuzluk yapımıslar onu da anlamadım, daha uyumsuzluk olusmamıs, sonunu bılmıyoruzkı ne olacak, Yanı netıcede uyumsuzluk tamamlanmamıs, ayrıca tamamlansa ne olur kı, tutarmı tutmaz mı..

Bır de en onemlı coskular uyumsuzluk anlarında olur, bunu bılırler de kıtaplarına yazmazlar...

Can yakan, kol koparan uyumsuzluk var ıken yapılan hareketlerdır...

Bu grafıge bakarak gobekden longlardım. uzun vade ıcın .
                sanırım küçük zigzaglar yapabilir. ama bana göre 1.4600-50 kırılmadığı sürece yukarı elbette ama bu elliot dalga grafiklerinden olduğu için sanırım büyük dalgayı tahmin etmeye çalışıyorlar
                söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• bogazici77
                  .............
                  • 11 Temmuz 2009
                  • 1920

1.51 demedi be katır mübarek
                  Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

Ikı gundur mama yok eurchf su ana kadar sadece 6 pıps..

Kapanana kadar beklıyeyım, belkı 10 pıpse tamamlarım

Yorum

• horcans
                      Katılımcı
                      • 10 Kasım 2009
                      • 18

Eveet bir Galatasaray lı olarak Beşiktaşımıza başarılar diliyorum.Bir kaç saat uzaklaşıyorum borsalardan.

Yorum

• BEYAZIT
                        Tecrübeli
                        • 05 Temmuz 2009
                        • 266

micro vade

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• PipsyGirl
                          Çalışkan
                          • 06 Ağustos 2009
                          • 1559

sizce kapanışta paritelerin burada olması normalmi.
                          ben papazda kısa pozdaydım artık kapanışa doğru tepkiler gelir. pozumu kapattım. ama tepkiler gene gelmedi
                          trend yukarı orası kesin ama kapanış fiyatıda önemli .

Yorum

• PipsyGirl
                            Çalışkan
                            • 06 Ağustos 2009
                            • 1559

sizce kapanışta paritelerin burada olması normalmi.
                            ben papazda kısa pozdaydım artık kapanışa doğru tepkiler gelir. pozumu kapattım. ama tepkiler gene gelmedi
                            trend yukarı orası kesin ama kapanış fiyatıda önemli .

piyasa oyuncuları ikinci tarım dışı istihdam raporunu görmek isteyeceklerdir.
                            1 ay boyunca da düşebilir. uzun zamandır 30 gündür kıramadığı 148i kırdı neden 1 ay boyuncada aşağı zorlamasın sadece bir varsayım

Yorum

• rex
                              Bağımlı
                              • 04 Haziran 2009
                              • 63

piyasa oyuncuları ikinci tarım dışı istihdam raporunu görmek isteyeceklerdir.
                              1 ay boyunca da düşebilir. uzun zamandır 30 gündür kıramadığı 148i kırdı neden 1 ay boyuncada aşağı zorlamasın sadece bir varsayım
                              >>> 1,4831 yukarı kırılmadığı müddetçe ...senaryonuz işleyebilir...tek engel yıl sonu tatili 24.12.09 yaklaşıyor...ellerini çok çabuk tutmaları gerek...yıl sonu hedefler var pek çok kurum ve portfoyler için....onnar da ayarını yapması gerekecek....çok bilinmeyen denklem oluştu...
                              bu arada GOLD > 1.121 lerde dolacak 2. GAP var ( şu an 1.124,60 min)

Yorum

• UFO
                                Katılımcı
                                • 10 Aralık 2008
                                • 0

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                haberleri izliyorum nasıl kafam bozuldu ya.türk milleti gerçekten ne sabırlı milletmiş.hatta fazla sabırlı bence.veya bu sabır değil duyarsızlıkmı yoksa.bu olanlara milletçe bir tepki vermiyoruz.benim sabrım tükendi doğrusu
                                Millet duyarsızlık ötesi, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı. Halbuki bilmez ki bugün başkasına yarın sana. Yazıklar olsun.
                                Dolar long devam...Hedef FEZA :))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information