Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Kuzu abi..
Bugün seçim kesinleşti.
10000$ ne zaman yollarsın ;)
Türkiyede dolarlara el koyabilirler eğer sanada uyarsa Amerika hesabımi yollayabilirim.
Tekrar teşekkürler
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kuzu abi..
Bugün seçim kesinleşti.
10000$ ne zaman yollarsın ;)
Türkiyede dolarlara el koyabilirler eğer sanada uyarsa Amerika hesabımi yollayabilirim.
Tekrar teşekkürler
Yuzde on bana komisyon odersen, kuzu yu ikna edebilirim.
KIM SORUYOR BU SORUYU.....maldakiler....sirket sahipleri....ve araci kurumlar...
HEDEF NE...gommek....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
emete ve gomete isinde usta kim...kuzu effendi hazretleri....
asagida gommek....iki asamalidir....
yukarida gommek....uc asamalidir....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KIM SORUYOR BU SORUYU.....maldakiler....sirket sahipleri....ve araci kurumlar...
HEDEF NE...gommek....
bir ay once yazmistim....200 gunnuk ortalamadayiz...4300 de iken....
dedim ki....
EMETE....3200 ENDEKSTE....
GOMETE ISE...ESKI ZIRVE 5700....
VE EKLEDIM...BU IKI RAKKAMDA MUTLAKA GORULECEK...BU YORUMUM SECIMI KIM KAZANIRSA KAZANSIN DEGISMEZ DEDIM...
SIMULASYONUM...EMETE VE GOMETE HAZIRLAR....oyun tarzimda hazir....
artik isimize bakalim usaglar....secim bitti....o konuyla ilgili yazi yazmayin lutfen....
kıbrısta karaularımızda petrol sondajı yapan uluslarası firmalar kim
neden ulusalcı hükümetiniz kıbrıs sularında sondaj yapamıyor
egedeki adacıklarda yunan askerleri mangal yapıyor ulusalcılar sesiniz niye çıkmıyor
ülkenizin demografik yapısı afgan paki surilerle değiştirilmesine ulusalcılar niye ses çıkaramıyorsunuz
ulan ekonomisi batan ülkenin ulusalcılığı mı olur
bakınız osmanlı
ülkenin soyulmasına göz yummak mı ulusalcılık
ittihat terkkiciler gibi batırıyorsunuz memleketi
hayalperestler
yanlış bilginiz var (sektördenim).
Güney Kıbrıs'ın exploration yaptığı alanların KKTC ile ilgisi yoktur
Güney Kıbrıs'ın exploration yaptığı alanların KKTC ile ilgisi yoktur
Sektördensiniz ama haritanızdaki 2,3,9,13 ün hatts bunların güney ve doğusunun ihtilaflı alan olduğunu, kktc nin de burada hak iddia ettiğini bilmiyorsunuz sanırım. Tali bir konu ama mesajı görünce yazayım dedim. Forumdaşlar affetsin.
Sn Kuzu, her şey tamam da; emete mi gönete mi ? Buna saat 11 de mi karar vereceksiniz?
bir at once yazdim....secimi kim kazanirsa kazansin....EMETE SARTTIR...dedimki....bu 6 ayda mala kiltledikleri usaglar....yukari giderse satip cikacak....SATTI....TL YI ALDI...KIME FURACAK....DOLARA....HUKUMET BUNU ISTER MI....ZINHAR DINDEN CIKMAKTIR BU....HUKUMET...LIRALASMA POLITIKIASI UYGULUYACAK...dedim....
oyleyse....borsada kilere ZIRNIK KAR VEREMEZ....dedim....ula namissizlar....
Yorum