guner Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kim ulaa? I have a bottle of ""Kezzap""3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana göre yüzü sirke satıyor.
Yorum
-
valla belli olmaz tabiki ama..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam agzini hayirli ac, altin madeni yatirimim var.
altın düşüyor..ne kadar düşer belli değil
dxy de çıkıyor..
Yorum
-
Sen bieyler yapiver hatirima, cok dusmesin.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla belli olmaz tabiki ama..
altın düşüyor..ne kadar düşer belli değil
dxy de çıkıyor..
Yorum
-
hsynkzmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu pirim nerelerdesin ... Rehberliğine ihtiyacımız var...Bizi senden mahrum bırakma Dadaş...
TURKIYEDE OLANLAR...INSAN KALITESI....SINAN OGAN...O ...BU...HERSEY...KUSTURUYOR BENI....MIDEM BULANIYOR...BU INSANLARIN ARASINDAN MI CIKTIM BEN...bu ne bicim is....bu ne bicim ikis....
uzak durup...AKIL SAGLIGIMI KORUMAYA CALISIYORUM....buyuk bir TIMARHANEYE donusmus ulkem...cok yazik...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu kurallarini uyguluyorum...kuzu beklenti kurali....beklentiye iki gun kala longla....beklenti gununden bir gun once longu kappa....bugun yani....beklentiye notr gir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
beklenti bitti...pazartesi....hangi ekstrime giderse...o ekstrimde TERSINI YAP...yani soyguna devam....en cok iki gun pozda kal....HOROZ GIBIMSIN...dudukluyorsun tavugu...iniyorsun...tavuk cok....gene dudukluyorsun....gene iniyorsun....
bununla...TIMARHENEDEKILERI SOYUP....eccik huzur buluyorsun...HEPSI SOYULMAYI HAKEDIYOR...HEPSI KAFAYI SIYIRMIS HALKIMIN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Aynen kuzu hocam, insan acayip yabancılaşıyor ülkesine insanına... Türklerin o bir sürü devleti nasıl yıktıklarını daha iyi anlıyor insan...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURKIYEDE OLANLAR...INSAN KALITESI....SINAN OGAN...O ...BU...HERSEY...KUSTURUYOR BENI....MIDEM BULANIYOR...BU INSANLARIN ARASINDAN MI CIKTIM BEN...bu ne bicim is....bu ne bicim ikis....
uzak durup...AKIL SAGLIGIMI KORUMAYA CALISIYORUM....buyuk bir TIMARHANEYE donusmus ulkem...cok yazik...
Yorum
-
paran TURKIYEDEKI BANKALARDA ISE....ister kur korumali...ister doviz mevduati....
o para senin degildir....by kuzu.
o para hazine ve merkez pankasina aittir....
benim gibi yabanci yatirimci konumundaysan....o para sana aittir....cunki paran yabanci bankada...hesabini actigin ulkede....turkiyede degil...TURK OLIGARG...biyikli yabanci ve ben ayni konumdayim....
HALK...bizimle ayni konumda degil....olmamali....BEDEL ODEMELI KI...AKLI BASINA GELSIN...
timarheneler...kendiliginden olusmaz....OLUSTURULUR KI....soygun mumkun ossun.
yuce rebbim...AKILLININ AYAKTA DURMASI...LOKUS YASAMASI UCUN...AHMAGI YARATIR...
AHMAK....aklini kiraya vermise denir...biri...bu secimin konusu EKONOMI degil...HDP ve PKK dir diyorsa....buna inaniyorsa ahmak...ONU SOYMAK HALALDIR...bunu yapmaktan boyyukkk bir zevk aliyorsan....sakin sucluluk hissine kapilma...SOY...SOGAN GIBI...helaldir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tessekkurler ediyorum....sana ve sevdiklerinede yuce rebbim saglikli ve mutlu omurler versin....Bengux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYüce rabbim iyi ki sizi tanımamı sağlamış…Bir kelam yazın diye dört gözle bekliyoruz.Yüce rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin size ve sevdiklerinize…YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum