Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hayalım
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 822

Chp lideri ve yonetiminde biraz yurek olsaydi bu secim bitmisti. (nokta)

Yorum

• kemal52x
      Aktif
      • 11 Ocak 2011
      • 237

Sandıklarda bulunan parti görevlileri ,sandık daha seçim merkezlerine yola çıkmadan sandık sonuçlarını okul sorumlularına onlar kendi parti ilçe merkezlerine onlar parti il yönetimine ve onlar da PARTİ GENEL MERKEZLERİNE bildirirler.Kısaca Parti genel merkezleri sonuçları daha tv lerde bizler görmeden önce çoğunluğunu (Yurt dışı hariç) bilirler ve buna göre tabanlarını hazırlarlar.Bu uydurmalar tüm partilerin sandık görevlileri ile birlikte il ve ilçe parti görevlilerini zan altında bırakıyor ve kısaca parti üst yönetim biz masumuz bizi alt kadromuz sattı diyorsunuz kendi çalışanlarınıza hain diyorsunuz.Kusura bakmayın ama buna inanıyorsanız diyecek bir şey yok. Bu işler o kadar çok rahatsa 43 den oyu 49,4 çıkaracağına 50 yapardı, Sayın S.O na yazılan ( aha aha) 0,61 eksik yazılırdı. Algı yönetimi için yazılan bu yazı olsa olsa Sayın K.K koltuğu bırakmamak için yaptığı bir manevradır. Topu at çalışanlara ve devlete.

Rahatsızlık verdiysem başta Kuzu üstadım olmak üzere tüm üyelerden özür dilerim . Bu yazdıklarım benim düşüncemdir.

Yorum

• izmirli_hoca
        Tecrübeli
        • 19 Haziran 2013
        • 1457

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Chp lideri ve yonetiminde biraz yurek olsaydi bu secim bitmisti. (nokta)
        İşte patrona kızıp, gelip evde karısını döven adamdan farkınız kalmadı bu sözlerle..

Yorum

• izmirli_hoca
          Tecrübeli
          • 19 Haziran 2013
          • 1457

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sandıklarda bulunan parti görevlileri ,sandık daha seçim merkezlerine yola çıkmadan sandık sonuçlarını okul sorumlularına onlar da kendi parti ilçe merkezlerine bildirirler. Bu uydurmalar tüm partilerin sandık görevlileri ile birlikte il ve ilçe parti görevlilerini zan altında bırakıyor ve kısaca parti üst yönetim biz masumuz bizi alt kadromuz sattı diyorsunuz kendi çalışanlarınıza hain diyorsunuz.Kusura bakmayın ama buna inanıyorsanız diyecek bir şey yok. Bu işler o kadar çok rahatsa 43 den oyu 49,4 çıkaracağına 50 yapardı, Sayın S.O na yazılan ( aha aha) 0,61 eksik yazılırdı. Algı yönetimi için yazılan bu yazı olsa olsa Sayın K.K koltuğu bırakmamak için yaptığı bir manevradır. Topu at çalışanlara ve devlete.

Rahatsızlık verdiysem başta Kuzu üstadım olmak üzere tüm üyelerden özür dilerim . Bu yazdıklarım benim düşüncemdir.
          Kimsenin kimseyi suçladığı yok..

Sadece rakamlar tutarsız..

Son seçimde ki seçmen sayısı (brüt) 59.367 *1000 kişi

bu güne kadar Allahın rahmete kavuşan insan sayısı 2,159 * 1000 kişi

İlave seçmen sayısı (18 i geçenler ) 4,904 *1000 kişi

Ölenleri düş yenileri ekle Yeni seçmen sayısı çıkar yani 62,112 *1000 kişi

YSK nun açıkladı seçmnen sayısı 64,113*100 kişi

Nerden çıktı bu 2000*1000 kişi ilave..

Bu hesap netleşmeden..

Kimse suçlanamaz..

Yorum

• kemal52x
            Aktif
            • 11 Ocak 2011
            • 237

Sayın İzmirli Hocam sizin gibi değerli bir büyüğümün böyle yalan larla dolu bir yazıya inanması beni çok üzdü . Niyetim sizi kırmak değil sadece bazı algı oyunlarıyla halkı başka yöne yönlendirmeye hatta devlete karşı isyana bile götürebilecek yalanlarla ortalığı ateşe verdirecek iddaalara alet olmanız.

Yorum

• izmirli_hoca
              Tecrübeli
              • 19 Haziran 2013
              • 1457

Sayın İzmirli Hocam sizin gibi değerli bir büyüğümün böyle yalan larla dolu bir yazıya inanması beni çok üzdü . Niyetim sizi kırmak değil sadece bazı algı oyunlarıyla halkı başka yöne yönlendirmeye hatta devlete karşı isyana bile götürebilecek yalanlarla ortalığı ateşe verdirecek iddaalara alet olmanız.
              Sevgili ve kıymetli kardeşim Kemal,

ortada rakamlar var..

Deki bana hayır o rakamların doğrusu bu rakamlar.

Biz hesap adamıyız, kimsenin yalanına inanacak halimiz yok..

Ama doğruya da başka türlü nasıl ulaşabiliriz.

Algı - devlete isyan vs bunlar bizim defterimizde yazmaz.. Müsterih olun.

Yorum

• hsynkzmz
                Üye
                • 15 Kasım 2015
                • 57

Değerli abim pirim Kuzu..Pozizyon olarak ne yapmalıyız beklemeye devam mı..Yoksa kısa vade long mu short mu..Tavsiyen nedir

Yorum

• freeyourmind
                  Katılımcı
                  • 12 Mart 2016
                  • 198

izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu hesap netleşmeden..

Kimse suçlanamaz..
                  Bak bu ilginç gerçekten. 2 milyon çok büyük rakam. Ben de merak ettim şimdi bu fark nedir.

Sent from my SM-C9000 using Tapatalk

Yorum

• kemal52x
                    Aktif
                    • 11 Ocak 2011
                    • 237

Öncelikle yayınladığınız ilk yazı rakamlarla alakalı değil tamamen halka gaz vermekle ve alt kadronun ihanetleri ileilgili. Rakamları parti merkezleri bilmiyor mu hocam ? Niye itiraz etmiyor o zaman. Her partinin mahalle sokak yapılanması var. Seçmen listeleri seçimden çok önceden asılıyor tüm partiler kontrol ediyor. O parti çalışanları da mı ihanet içindeler.Hocam tüm parti çalışanlarını suçluyorsunuz.

Yorum

• izmirli_hoca
                      Tecrübeli
                      • 19 Haziran 2013
                      • 1457

Öncelikle yayınladığınız ilk yazı rakamlarla alakalı değil tamamen halka gaz vermekle ve alt kadronun ihanetleri ileilgili. Rakamları parti merkezleri bilmiyor mu hocam ? Niye itiraz etmiyor o zaman. Her partinin mahalle sokak yapılanması var. Seçmen listeleri seçimden çok önceden asılıyor tüm partiler kontrol ediyor. O parti çalışanları da mı ihanet içindeler.Hocam tüm parti çalışanlarını suçluyorsunuz.
                      Hayır,kesinlikle kimseyi suçlamıyorum..

Adı geçen rakamların, devlet kurumlarından alındığı iddia ediliyor.

Sorumlu kişilerin çıkıp doğru rakamları yayınlaması her türlü, yalana son verecektir.

Zaten sorun da burada.. Hiç bir partinin yayınına güven kalmadı..

Konuşması gereken devletteki sorumlular susmamalı.

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Elliotçular ısrarla 5. Dalgayı bekliyor

İşin ilginç yanı piyasa yapıcı da ona zorluyor

Çok anlamam anlayan var mı bu dalga sayımlarını

Yorum

• troas
                          Yeni Üye
                          • 01 Ekim 2013
                          • 47

Kuzu can geç oldu kusura bakma, yeni topik hayırlı olsun.

Bize karanlıkta ışık oluyorsun, Allah razı olsun, teşekkürler..

ABD borç tavanı ile ilgili bir gelişme var mı, bu adamlar toplanıp duruyor ama bir sonuç yok. Olası bir kitlenme ve resesyonun etkileri globalde borsalar, petrol, gaz ve altına nasıl etki eder, borsalar ve emtialar yerçekimi etkisini yaşar mı, ya da böyle bir durumda altın güvenli yatırım olabilir mi?

Hepimize kolay gelsin, ne diyeyim "bu da geçer"..

Yorum

• raistlin39
                            Katılımcı
                            • 21 Temmuz 2016
                            • 171

izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu hesap netleşmeden..

Kimse suçlanamaz..

Sayın Hocam,

Rakamlarla ilgili olarak şöyle bir düşüncem var. Ölüm sayısını nerden elde ettiniz bilmiyorum (TÜİK'te en son 2021 yılı verileri var) ama sizin söylediğiniz sayılarda yurtdışı seçmenler de dahil edilmiş. Yani yurtdışında ölenleri de düşmek gerekir. Ama o farkın çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. Bence asıl fark 2018 den sonra kolayca vatandaşlık verilen diğer ülke vatandaşlarından kaynaklanıyor. Bunun sayısı hakkında da net bir bilgi ben bilmiyorum.

Saygılarımla.

Yorum

• izmirli_hoca
                              Tecrübeli
                              • 19 Haziran 2013
                              • 1457

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sayın Hocam,

Rakamlarla ilgili olarak şöyle bir düşüncem var. Ölüm sayısını nerden elde ettiniz bilmiyorum (TÜİK'te en son 2021 yılı verileri var) ama sizin söylediğiniz sayılarda yurtdışı seçmenler de dahil edilmiş. Yani yurtdışında ölenleri de düşmek gerekir. Ama o farkın çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. Bence asıl fark 2018 den sonra kolayca vatandaşlık verilen diğer ülke vatandaşlarından kaynaklanıyor. Bunun sayısı hakkında da net bir bilgi ben bilmiyorum.

Saygılarımla.
                              Ben Can Ataklının videosundan aldım rakamları..

Doğrulama imkanım kesinlikle yok.

Belki arkadaşlardan bazılarının imkanı vardır diyerek yazdım.

Kimin doğruyu söylediğini öğrenmek, faydalıdır diye düşünüyorum.

Neticeyi değiştirmeyecektir. Ama doğruyu konuşanı bilmek önemli.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu hocam o zaman direk dolara yerleşsek

Lakin şu da var herkes dolarda hal böyleyken herkese para kazandırırlar mı
                                HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR...by kuzu....

henuz kim iktidar olacak belli degil....

kolay degil...22 yillik bir iktidarin degisimi....SANCILI OLUR...o sanci minumuma indirilerek...iktidar degisir....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information