Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Millet ittifakı içindeki kanser hdp nin bir adamı sinan ogan a yüklenmiş
Tayyibe çalışanlardan biri
Hdp 1 oy atıyorsa 2 oy kaybettiriyor
Bunun artık tartışması falan da yok
Kk 2 0 geride şu an meclis gitti rte daha fazla oy aldı
Tek şansın var kk
O twit atan hdp liyi alıntılar
Senin atacağın oyun amk yaz
Düşsün oyun 38 e
Ogan %5 ile 43 e gelirsin
Milyonlarca sandığa gitmeyen ve akp ye oy veren insan var
Akp den bıkan ekonomiden bunalan
Ama sana oy vermiyor
Neden hdp söylemlerin yuzunden
Vur şu hdp ye yaklaşık 13 m oy orda duruyor
Bir kere de bunu dene
Yenilceksen böyle yenil 1 kere dene ama
Buna stop loss and reverse denir
Zarar veren hdp pozunu kapat kes at
Milliyetci oylara yürü
Kol kes kilicdar kol kes
Yoksa millet kafanı kesecek
Tarihi bir ekonomik kriz geliyor
Ne yapacaklarını bilmiyor liyakatsiz adamlar batirdikca batırıyor
Dun borsayı cokerten işlemi geri almışlar
Bu adamlar batırmaya doymaz
Ortalık karışık herkes gergin yaşar hocanın para harekatı kitabında akp seçilirse neler olacağını görebiliyor ve ona göre hareket edeceğim ama emmim hala kılıçtardan umutlu o umutla bekliyorum yorumlarını genel itibariyle ikinci turdan sonra bence 2001 krizi pörtler tavsiye ederim hepinize okuyun süreçte neler olabilir görün çünkü kredi geri çağırma muhabbetleri bile dönüyor durum vahim emmi gel bir iki kelam yaz umut ol bize
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Arkadaşlar seçim 28 mayısta bitmiyor 31 mart 2024 e kadar sürecek daha önümüzde belediye seçimleri var hemen enseyi karartmayın şuan lirayı piyasadan bir şekilde (o bende saklı kalsın) çekiyorlar başka al takke ver külah oyunlarıda var. Kısaca Kuzu hocamın burdaki stratejisi benim için çok önemli Hiçkimsenin dediğine bakmayalım. Burada bir ışık var beyni herşeyden arındırmayı başarmış Kuzu hocam var dikkatlice dinliyorum ve beynimdeki kirlenmişliği temizliyorum. İYİKİ VARSINIZ KUZU HOCAM. Ellerinizden öpüyorum.Saygılarımla
REALITY....SECIMI KAZANAN YANAR....bu ekonomik durumu duzeltmek cok acikli.....kim ki iktidari alir....o ki yok olur.
NE YAPARLARSA....NE OLUR....deprem tek basina milyarlarca dolar....
MISAL....
BORSADAN NE KADAR PARA CEKECEKLER....
MISAL....
DOVIZ MEVDUATA NASIL COKECEKLER....kactan tl ye donusturucekler...
MISAL...
BORSADAKI SIRKETLERIN ODEDIGI KURUMSAL VERGIYI...IKI KATINA MI...UC KATINA MI CIKARACAKLAR....
MISAL....
DOLAR-TL 36 PANGINOT BIR GECEDE MERKEZIN YAPACAGI DEVALUATION LA MI OLACAK....bunu yaparlarsa kur korumalidaki mevduata ne yapacaklar....
missal....
bu operasyonlar hangi sekusansta olacak....LIRALASMAK...VE DOVIZ YASAGI...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
coookkkk mesgulum....1850 den buyana tum tarihi taradim....1870 makul geldi.
overcredit...yap islet devret ile 25 yillik gelecegimiz dahi satilmis durumda...
secimi mecimi birakin lem....kilicdar da gelse...farketmez.
onumuzde buyuk bir bok var....temizlenmesi imkansiz.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TCMB tarafından hafta başında yapılan düzenlemeyle kredi kartlarından nakit avans çekimi ve kredi kartı ile kuyum alımı uygulaması menkul kıymet tesisi kapsamına alınmıştı.
Dün de düzenlemeyle ilgili bankalara uygulama talimatı gönderilmişti.
Buna göre, nakit avans, kredili mevduat hesabı ve kartla yapılan kuyum harcamalarında 15 bin TL üzerindeki kısım, menkul kıymet yükümlülüğü kapsamına girmişti.
Bunun üzerine bankalar da kredili mevduat hesap limitlerinde düşüşe gitti.
Bugünkü kararla düzenleme iptal edilmiş oldu.
Allah'ım sabır ver
Bu kadarı da pes.
Allah belalarını versin.
dusun....ON GUN DAHI BEKLIYECEK GUCU YOK MERKEZIN....altina ve dovize kredi kartlari ile saldiriyor halk...
halk bunlar iktidarda kalsin ki...SALAKLIKLARINDAN YARARLANALIM DIYOR...ayni fikirdeyim....
yukarida siraladiklarimda...BORSADAN 30 MILYAR DOLAR CEKEBILIRLER....BU bist 100...basliktaki 2500 u getirir....2 ayda.
Benim merak ettiğim ise şu; madem bu kadar sessiz bir kitle var, madem bütün türkiyeyi dizayn edecek güç ellerinde ve 418 milyarı dışarıya kaçırılmış bir meblağ var neden burada değilde dışarda tutuyorlarki. Seçim biter tayyip erdoğan kazanır para gelir kriz filan olmaz. Yani dolar 36 olur ama halk hissetmez krizi bitti gitti. 22 yıllık süreçte kaç tane kriz oldu kaçını halk hissettiki. Hatta kimse heveslenmesin, kanal istanbul bile inşa edilir.
Kkm faizine %36 veriliyormuş doğru mu
Faize karşıyim nass diyen Tayyip dolar a 36 faiz ödüyor akıl tutulması
Tayyip ile faizler hızla 100 bandına cikar
Turk milleti tayyibe oy vererek ayağına değil kafasına sıktı
Bu bok temizlenmez emmi
Bistin tek bir kurtuluşu var yalandan dolar bazli ucuzluk rallisi
Önümüzdeki 5 yıl full faiz dönemi faiz de olan parayı katlar
bunlar
hedef değil.
yani gidecek demek değil.
ne var sorusuna cevap arama sadece.
kuzuyla örtüşüyor...
kuzunun rakkamları boru değil.
herkes açsın gözünü..
erdoğan tekrar seçilirse,herşey mübah olur.
istediğini yapabilir.artık
ulkemiz uretimle kurtulacak ve hic suphesiz kurtulacak.
,
yurdum insani batmakta olan temerrude dusmekte olan ulkenin dolarina tapinmayi birakirsa
kurtulusumuz daha cabuk ve acisiz olacak.
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum