gundemimde iki SIMULASYON var....en olasi olani....5700 endeksi biraz asan bir cikis....buna nereden baslariza karar veremedim henuz....3900 den mi...4300 den mi...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergundemimde iki SIMULASYON var....en olasi olani....5700 endeksi biraz asan bir cikis....buna nereden baslariza karar veremedim henuz....3900 den mi...4300 den
mi...
O işte elliotçuların çizdiği 5. Dalga mı oluyor sonra derin düşüş
Lakin o vakit kafamda başka deli soru oluşuyor
Bu sefer de malda hapsedilmiş maliyete gelince satıp kaçacak olan ky nin satışları ne olacak
Yorum
-
izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili ve kıymetli kardeşim Kemal,
ortada rakamlar var..
Deki bana hayır o rakamların doğrusu bu rakamlar.
Biz hesap adamıyız, kimsenin yalanına inanacak halimiz yok..
Ama doğruya da başka türlü nasıl ulaşabiliriz.
Algı - devlete isyan vs bunlar bizim defterimizde yazmaz.. Müsterih olun.
CHP'li seçmenin kendi beceriksizliklerini , yetersizliklerini başkasına yükleme alışkanlığı çok bilindik. En öne çıkanı da YAE konusudur.
https://teyit.org/analiz/14-mayis-se...dium=onesignal
Yorum
-
Kuzu üstadım bu çıkış olursa bankalarlami olur.bankalari baya asagi bastılar.eger malda yanlardan yakalanmış küçüklerin ayrılmasına izin vermeyeceklerse bu şekil bi yol ixleyebilirler diye dusundumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergundemimde iki SIMULASYON var....en olasi olani....5700 endeksi biraz asan bir cikis....buna nereden baslariza karar veremedim henuz....3900 den mi...4300 den mi...
Yorum
-
Kilicdaroglu guzel kardeşim
Neyi bekliyorsun 10 gün kaldı
Son şansın
Adam 5 şart sundu
Hepsi de Türk milletinin istediği şeyler
Kir kes at şu hdp li les tayfayı artik
Milliyetci oylar %25 e geldi hala %8 lik pkk oyuna mı bakacaksın
Bu adamın katılması getireceği oydan da önemlisi yerle bir olan moralleri ayağa kaldıracak
Bu halde gireceksen seçime hiç girme
Kir su soktumun hdp zincirini yahu kır be adam
Bu hafta 3 gün çok sağlam kar ettim
Gram huzur yok içimde
Hadi be birader bir kez doğru iş yap
Yorum
-
)))kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR...by kuzu....
henuz kim iktidar olacak belli degil....
kolay degil...22 yillik bir iktidarin degisimi....SANCILI OLUR...o sanci minumuma indirilerek...iktidar degisir....
Çıkmamış candan ümit kesilmez mi diyorsun?
Amerikası,batı medyası,fetösü,pkksı kıvranıyor sebebi belli de.........?
Kuzum;
Siyasi olayları iyi okuyamıyorsun.
15 Temmuz sonrası.
Ok yaydan çıktı.
Sevin ya da sevmeyin, Tayyip düşmanlığı ile bunları göremezsiniz.
Bay bay Kemal ile Amerika'da Bay Bay olacak...Çin henüz devreye girmedi.
Bi 3-4 yıl daha var.
NewYork'un dışında isen şimdilik dönebilirsin.Millet kazansaydı 50 Km yetmez,Meksika sınırına gitmen lazımdı))
Milletin iktidara geleceğine ihtimal vermediğim için uyarmadım)).
Tayyip düşmanlığı,
Örneğin bulunduğum yerde ki tanıdıklarım bile Togg'un fabrikasının olmadığını söylüyorlar.
Bu akıl tutulması da değil.Yazık bu uşaklara.
Amerika bunlara nasıl bir virüs enjekte etmişse artık, katiline aşık olduklarının farkında değiller.
Erdoğan bu yüzyılın gidişatına,yeni düzenin kuruluşuna öncülük edenlerden biri.
Farkında değilsiniz, tahıl koridoru ile şu an dünyayı ve Türkiye'yi açlıktan koruyor.
Olabilecek muhtemel nükleerin de önleyicisi olacak.
53 ile başkan dedim...bakalım.
İktidarı Kürt oylar tayin etmez dedim.
Akp oyları erirse MHP ye gider dedim...öyle görünüyor.
Pkk barajı geçebilecek mi dedim...geçti...ama bir daha zor.
Yorum
-
4300'den başlamadı mı?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergundemimde iki SIMULASYON var....en olasi olani....5700 endeksi biraz asan bir cikis....buna nereden baslariza karar veremedim henuz....3900 den mi...4300 den mi...
Haziran güzel geçecek...Temmuz'a kadar.
Yorum
-
Açarsanız sevinirim çok vaktim olmuyor fırsat buldukça yazarım küçük kıyameti yaşayanlardan biriyim paranın degersizligini sağlık ve yaşamın sevginin ne denli kıymetli olduğunu en derinden yaşadım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU NICKIN OBURUNDEN IYI...forum seni sevmisti....emme sen...durduk yerde forumun agir toplarina saldirdin...Amer Temur bu forumun en sevilen adami...ona saldirilir mi ulen...
neyse....sakinlestigsen yazmaya devam et....obur nickini sen gidiyorum dedin diye kapadim...yogusam cezani cekmistin...istersen acarim....
Yorum
-
Çin'in demografisinin -söylediği yalanlara rağmen- ne halde olduğunu biliyor musun? Bugün İran'dan Çin'e doğru bir petrol tankeri yola çıksa hangi donanma koruyor? Bugün Rusya'ya uygulanan yaptırımlar Çin'e uygulansaydı 1 sene içerisinde Çin'de kaç kişi ölmüş olurdu?winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster)))
Çıkmamış candan ümit kesilmez mi diyorsun?
Amerikası,batı medyası,fetösü,pkksı kıvranıyor sebebi belli de.........?
Kuzum;
Siyasi olayları iyi okuyamıyorsun.
15 Temmuz sonrası.
Ok yaydan çıktı.
Sevin ya da sevmeyin, Tayyip düşmanlığı ile bunları göremezsiniz.
Bay bay Kemal ile Amerika'da Bay Bay olacak...Çin henüz devreye girmedi.
Bi 3-4 yıl daha var.
NewYork'un dışında isen şimdilik dönebilirsin.Millet kazansaydı 50 Km yetmez,Meksika sınırına gitmen lazımdı))
Milletin iktidara geleceğine ihtimal vermediğim için uyarmadım)).
Tayyip düşmanlığı,
Örneğin bulunduğum yerde ki tanıdıklarım bile Togg'un fabrikasının olmadığını söylüyorlar.
Bu akıl tutulması da değil.Yazık bu uşaklara.
Amerika bunlara nasıl bir virüs enjekte etmişse artık, katiline aşık olduklarının farkında değiller.
Erdoğan bu yüzyılın gidişatına,yeni düzenin kuruluşuna öncülük edenlerden biri.
Farkında değilsiniz, tahıl koridoru ile şu an dünyayı ve Türkiye'yi açlıktan koruyor.
Olabilecek muhtemel nükleerin de önleyicisi olacak.
53 ile başkan dedim...bakalım.
İktidarı Kürt oylar tayin etmez dedim.
Akp oyları erirse MHP ye gider dedim...öyle görünüyor.
Pkk barajı geçebilecek mi dedim...geçti...ama bir daha zor.0.618
Yorum
-
Bu konuda kafam çok karışıkwinvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4300'den başlamadı mı?
Haziran güzel geçecek...Temmuz'a kadar.
Piyasa oyuncuları buralardan malları hep bes ve varlık fonuna devretti
Bu adamlar fiyatlar ölmeden aynı yerden veya daha yukarıdan tekrar parayı sokar mı
Bu balinaların çoğu dolara yerleşti orada bir ralli olmadan geri döner mi
İlaveten ky alayı malda kaldı yeni bir ralli ile bunların mallarını yukarıdan kim karşılar
Yorum
-
herkes gercegi ariyor.
gercek ortada
bu ulkenin kurucu partisiysen ona gore davranacaksin.
amerikadan sufle almayacaksin. avrupa ne derse yapacagiz demeyeceksin, bu saaatten sonra avrupaya girecegiz demeyeceksin, cunku sen avrupaya girmezsin onlar sana girer, bir bakarsin memleketin yarisini ruma ermeniye akdenizi avrupaya teslim etmissin.
bu ulkenin cikarlari nerdeyse orda olacaksin azerbaycanda, libyada akdenizde ne isimiz var demeyeceksin,
ordular ilk hedefiniz akdeniz, ileri emriyle ne isimiz var akdenizde cumleleri ne kadar zit ve ayriksi degil mi bir ben mi yanlis goruyorum.
fettosden icazet alip pkk ve fettose kol kanat germeyeceksin, kankalik yapmayacaksin.
sen bunlari yaparsan bu millet de acliktan olurum ama sana gecit vermem der ve vermez.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Dolar bazında Yılbaşı'ndan bu güne %50 düzeltme yapıldı.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu konuda kafam çok karışık
Piyasa oyuncuları buralardan malları hep bes ve varlık fonuna devretti
Bu adamlar fiyatlar ölmeden aynı yerden veya daha yukarıdan tekrar parayı sokar mı
Bu balinaların çoğu dolara yerleşti orada bir ralli olmadan geri döner mi
İlaveten ky alayı malda kaldı yeni bir ralli ile bunların mallarını yukarıdan kim karşılar
Mallar yarı yarıya ölmüş zaten.
Kuzu'nun 3900 ü %62 ye denk geliyor.
Seçime 7 iş günü var.
Belirsizlk bitmiş olacak.
Oraya kadar basarlar mı?...Herkesin almak için beklediği yer.
Dikkate alacak olursan,Fetö'nün suikast açıklamaları var...daha aşağısı da olur.
Dolar'da ne rallisi olacak?
Yorum
-
Phaon,
İlk 2 hatta 3. sorunun sebebini anlayamazsam da, vereceğim cevap ''bilmiyorum'' olsa da,
3.soruna vereceğim cevaptan önce, Amerikancılık, emperyallerin uşaklığıyla benim gözümde eşdeğerdir.
Çin covid sürecinde bir bakıma elinde olmayan sebeplerle tüm dünyaya amborga uygulamış oldu ve nelerin yaşandığını gördük.
Hangi alık Çin'e yaptırım uygulayabilir? O nedenle Çin'de, yaptırımlardan ölebilecekleri düşünmek istemiyorum
Yorum
-
Keşke dediğin gibi düşmüş olsaydıwinvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar bazında Yılbaşı'ndan bu güne %50 düzeltme yapıldı.
Mallar yarı yarıya ölmüş zaten.
Kuzu'nun 3900 ü %62 ye denk geliyor.
Seçime 7 iş günü var.
Belirsizlk bitmiş olacak.
Oraya kadar basarlar mı?...Herkesin almak için beklediği yer.
Dikkate alacak olursan,Fetö'nün suikast açıklamaları var...daha aşağısı da olur.
Dolar'da ne rallisi olacak?
Ben ocakta 5700 endekste nakite geçerken şişeyi 42 civarı sattım şişe hala 38-40 tl
Eğer yüzde 50 düşmüş olsa idi vallahi alır yatardım
Yorum
Yorum