Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bankalar....batmadan onceki son cikislarini yaptilar...SON MAL CIKISINI YAPTILAR...

GRAFDAKI MAVI CIZGIYI BUGUN KIRDILAR.....mamina korum...biktim lem dediler.

diyeceksiniz ki kuzu...banka nasil mamina koyacak ki...pipisi yok ki...

ele demeyin usaglar....bunlardaki pipi filin ki gibi...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• AmurTemur
      Katılımcı
      • 06 Ekim 2012
      • 120

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bu PEMBE cizgi ile SASA 68 esdegerlidir....model icabi....

SASA 68 ise....dolar-tl 36 panginotu mustular....

SASA dan cikacak para....dolar-tl ye 20 ila 22 arasi yerlesecektir....36 dan cikmak ucun....
      Guzu emmi bu Gundi yi tanıyan bilen yazışan varsa söyleyelim gelsin yazsın artık.

Karşıt yazıyordu eyi oluyordu...Seçim sonucunun bu şekilde çıkacağını bir yıldır da söylüyordu...

Gelsin yazsın renklilik olur topikte....

.

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

Chp nin kanalında seçim tartışması daha ilk gece
        Ne deseler beğenirsin
        Demirtas ve kavala için 2. Tur sandığa gitmeliyiz
        Bu chp esekleri ülkenin en cahil en yobaz kesimi ya da akp den direk para alıyorlar başka açıklaması yok
        Rte nin 49.5 oyunun 4.9 u yiyici kesim aileleri akrabaları
        20 si muhafazakar kesim ekonomik krize rağmen veriyorlar din hassasiyetleri icin
        25 i sadece hdp ye vurmasindan veren milliyetci kesim ciddi ekonomik zorluk yaşayan
        Ölü bahçeliye dirilttiler
        Hala demirtas dio
        Ehh bre esek surusu egitilmezler cidden

Yorum

• MJ232323
          Yeni Üye
          • 24 Nisan 2019
          • 40

mavi cizgi....dolar-tl....23 de kirilir....model cokusu baslar...otorite zorlanir....bu cizgiyi korumaya gucu yetmez....

evet BORSACILARIN önemli ismisin,hakkın yenmez,,
          şimdi resim artık çok net,
          yabancı seçimler öncesi bir değişim olur mu dedi geldi senetleri aldı..
          neler aldı sahol,kchol,bankalar özellikle garan vs ,,bunlar prim yaparken sanayi şirketleri tüp vs prim yapamadı
          şimdi yabancı ben paramı istiyorum kur patlamadan ben canımı kurtarayım yoksa redemption yerim deyip vınnn yapıyor
          tüm senetleri satıyorlar..bizim cahiller de belirsizlik bitti varlık fonu muhabbeti yapıyor..
          varlık yada yokluk senetlerini daha yüksek çarapana kim sürecekti,,(yabancı) artık olmadığına göre
          yerçekimini yaşayacaklar,,bu yerçekimi msci ve ftse ağırlıklarını etkileyecek oralardaki pasif fonlar da mal satacaklar ,ülke em statüsünü kaybetme riski ile karşılaşacak
          aaa yok olmaz vs diyenler yaşayıp görecek yabancı bir kaçsın tehditler başlar (çifte kur, açığa satışa yasağı vs bahanesi olur)

yeni gerçeğimiz akp ve bu makro göstergeler ile borsa çok pahalı..fk vs unut..tl bazındaki değerlemenin bir anlamı kalmamış durumda
          senedi olanların tek kurtarırı kurun serbest kalması ile dolar bazı ucuzluk modunda satıcının kesilmesi olacak..
          kuzu zaten anlatıyor..
          25 senemi bu işlere verdim..
          twitter da yazan cahillere bakmayın siz..
          yok soros geldi tr borsasında zarar yazdı vs laflarını unutun..gülün geçinn
          evet soros geldi eskiden yaşar holdinge ait olsan bira şirketinde para kaybetti (dolandırıldı,kılıfına uygun şekilde..)
          thy 2.halka arzından sonra 5,50 tl den yapılmış
          akp apronda deve keserken gelip thy'de senet alıp x5 yaptığını bilmez,,yada 2008 krizinde yılında abd (meşhur bazuka muhabbeti,, olduğunda)
          tr de tüm senetler tavanken viop ilk defa tavan olmuştu ..tavanlara soros vermişti..böle nice hikayeler
          burda ancak elektrik su faturası çıkarmak için işlem yapanlar ile finansal özgür olacam temettü emeklisi olacam tarikatının müritleri kalır..
          ellerine geçen 3 kr temettü de anlam ifade edecek bir satın alma gücü yaratamaz..

bugün ne oluru özetliyim sizlere,destek seviyesi buradan döner tayfa gelir biraz risk alır .
          yabancı bankalara tabana satış gönderir önce biraz.
          yüksek hacim görürlerse basar çıkarlar,,o malı da hft ler yukarıdan satar ,,
          klasik bir tepki sonra güm daha aşağı seveiyeler..
          bu yazı burada dursun..
          hadi size bir jest tüpraş ve bim senetlerini GQG partners diye bir yabancı satıyor..
          bu yabancı kim derseniz bir bakın google dan..
          böle nice yabancılar terki diyar da..
          bizbize yeteriz he canım he bizbize yeteriz..

ülkende cari açık almış başını gitmiş..tek şansın güçlü turizm sonrası karanlık...
          geçmiş olsun hepimize..
          artık çok kısa kazançlar peşinde koşmak şart..
          burada artık servetini anlamlı seviyede artırabilme şansı imkansıza yakın..
          ELAZIĞSPOR VE MAC CİTY mücadelesi nasılsa bizim de öle şansımız var artık...

kuzu ya selam olsun..benim sahip olduğum ekstra bilgiler olmadan bu başarılı borsa perfomansına saygı duyarum

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

Bist aralıktan beri neden düşüyor
            1 rte secimi kaybedip kabul etmeme durumu
            2 hükumete yakin kişilerin fonların satışı

Bist dun neden taban oldu
            İlk turda kk kazanıra gelen yabancı direk kacti

Üstteki 2 sebep ortadan kalkmış gorunuyor belki 15 gün daha sürer
            Ama yakın bir zamanda o iki sebebin ortadan kalkmasıyla en azında eski zirveye hızla gideceğimizi düşünüyorum
            Bist 6 aydır sürünüyor enflasyon hesabıyla büyük kayıplar var hızla geri gelmeli işin doğası geregi

Yorum

• selam
              Yeni Üye
              • 10 Nisan 2009
              • 32

Seçim neticesine pozitif bakmaya çalışarak yorumum şu şekilde:
              "Türk milleti zekidir, çalışkandır."
              AKP nin denediği ve neticelendiremediğini, beni tekrar seçin sonuçlandırayım olarak ifade ettiği Yeni Ekomomi modeline ve AKP ye son bir şans daha verdi. Şimdi size (AKP ye) "al meclis çoğunluğunu da verdim, ne menem birşeyse bu ekonomik modeliniz, buyurun iddialarınızı sonuçlandırın da göreyim dedi". Yani, ekonominin bu kötü halini görüyoruz, bu duruma siz getirdiniz, alın size son bir şans ve gücünüzle düzeltin düzeltebiliyorsanız dedi. Bombayı kucaklarına bıraktı. Bu durum belki muhalefet için daha iyidir. Çünkü, bilimsel gözle değerlendirildiğinde yolun sonunda büyük bir ekonomik başarısızlık olacağı gözüküyor ve Türk halkı bu son şans ile başarısızları ve yeni modeli tarihe gömecek. Bu 5 yıl sonra değil de, daha kısa sürede yeni bir seçimle gerçekleşecek muhtemelen.

Yorum

• sarisicak01
                Tecrübeli
                • 22 Ağustos 2018
                • 475

Meclis çoğunluğunun başka parti , Cumurbaşkanının başka partili olması belirsizlik getirir.
                Eğer uyumsuzluk başlarsa , başladığı anda ülke allak bullak olur. Sonucunun tahmini zor bir süreç olur.
                Yeni bir erken seçimi gündeme getirir.

Yorum

• kemal erdem
                  Aktif
                  • 15 Mayıs 2009
                  • 224

MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  evet BORSACILARIN önemli ismisin,hakkın yenmez,,

bizbize yeteriz he canım he bizbize yeteriz..

ülkende cari açık almış başını gitmiş..tek şansın güçlü turizm sonrası karanlık...
                  geçmiş olsun hepimize..
                  artık çok kısa kazançlar peşinde koşmak şart..
                  burada artık servetini anlamlı seviyede artırabilme şansı imkansıza yakın..
                  ELAZIĞSPOR VE MAC CİTY mücadelesi nasılsa bizim de öle şansımız var artık...

kuzu ya selam olsun..benim sahip olduğum ekstra bilgiler olmadan bu başarılı borsa perfomansına saygı duyarum
                  vurkac icin gelecek yabanci gelmesin, isabet olmus zararina verip kaciyorsa dediginiz gibi.
                  dogrudan , kalici geldimi birdaha cikamayacak olan yabanci sermaye varsa buyursun gelsin. vurkacciya izin bile verilmemeli.
                  dolar batacak ulkenin parasi bize ne?
                  karsiliksiz para basan obezlesen onlar onlar dusunsun. onlar batacak biz zorluk ceksek bile duzluge cikacagiz.
                  uc yuz sene once dunyanin uretici gucu olan hint ve cin geri dondu. Onlari iki yuz sene somurup dunyani en zengini durumundan dunyanin en aci haline getiren somurgenler merdivenlerden agir agir iniyorlar.
                  70 senede bulamadigimiz gazi petrolu vatan evlatlari 5 tane koca arastirma ve sondaj gemisiyle haril haril calisip gun yuzune cikariyorlar. cari acigimizin ana kaynagi umuyoruz ki azalacak ve brezilyanin yaptigi gibi cari fazlaya donecek.
                  savunma sanayi gumbur gumbur geliyor, her sene ihracatinida katlayarak.
                  kiytirik sevilla haritalari yapip bizi dislamak istedikleri mavi vatanimizdaki gaz ve petrol bizi bekliyor, pkk basimiza bela edilip birak cikarmayi arastirma dahi yapamadigimiz guneydogunun petrolu bizi bekliyor.
                  bizim daha cok calismamiz lazim cunku kavalayi ve demirtasi cikarmamiz gerekiyor diyen bir zihniyetten khk dan atilan tum fettos ve pkk liyi goreve geri dondurecegim diyen bir zihniyetten hayir gelmez, gelmeyecek.
                  bu millet o kadar aziz ki vakti zamaninda ya istiklal ya olum dedi, emperyalistleri kovdu ulkemden.
                  su anda hepimizin gozu onunde ben ac kalirim ama silahlari bize cevrili, hainlikleri bize karsi olan amerikan parali askerleriyle is tutanlara bu ulkeyi teslim etmem dedi.
                  evet , elbette biz bize yeteriz.
                  Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                  Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                  Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                  Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                  Yunus Emre

Yorum

• lastarm
                    Yeni Üye
                    • 27 Ekim 2022
                    • 22

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Guzu emmi bu Gundi yi tanıyan bilen yazışan varsa söyleyelim gelsin yazsın artık.

Karşıt yazıyordu eyi oluyordu...Seçim sonucunun bu şekilde çıkacağını bir yıldır da söylüyordu...

Gelsin yazsın renklilik olur topikte....

.
                    Kast ettiğiniz ben isem uzaktan izliyorum arm46 nickim yasaklı zaten bu nicklede size cevap için yazdım

Yorum

• kemal erdem
                      Aktif
                      • 15 Mayıs 2009
                      • 224

lastarm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kast ettiğiniz ben isem uzaktan izliyorum arm46 nickim yasaklı zaten bu nicklede size cevap için yazdım
                      kastedilen gundwane, siz degilsiniz
                      Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                      Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                      Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                      Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                      Yunus Emre

Yorum

• lastarm
                        Yeni Üye
                        • 27 Ekim 2022
                        • 22

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Tmm

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          açılışta özel ve güzel bankaların pay vadelilerinde şort poz. açtım

kuzu emmi tebrikler...
                          yakın ve orta vade savunma sanayi bence..

bugün bir süredir almak istediğim savunma sanayi hissemi mevcut pozisyonumu bozmadan aldım..

pair trade devam ediyorum..

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• lastarm
                            Yeni Üye
                            • 27 Ekim 2022
                            • 22

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bir iki birşeyde ben yazayım dilim şişti KUZU hapse attı yemek şu bedava dedi hiç bir şey göndermedi AÇİZ AÇ,eğer yasaklı olmasa idim farklı şeyler olabilirdi yasaklı olmasam idim yazacaklarimdan biri BTC 16 iken, endeks 5 bin üzeri iken bu ikisinin esitlenecegi idi endeksi BTC bin 50 bini gibi düşünün şuan BTC 27, endeks 45 gibi düşünün bu eşitliğin sağlandığı rakamda bistin düşüşü biter.bakalim olacak mı?

Yorum

• muratti
                              Aktif
                              • 09 Eylül 2007
                              • 266

bankalar....batmadan onceki son cikislarini yaptilar...SON MAL CIKISINI YAPTILAR...

GRAFDAKI MAVI CIZGIYI BUGUN KIRDILAR.....mamina korum...biktim lem dediler.

diyeceksiniz ki kuzu...banka nasil mamina koyacak ki...pipisi yok ki...

ele demeyin usaglar....bunlardaki pipi filin ki gibi...
                              Ustad bizde bu karlilikta bankalar nasıl batabilir.aydinlatirsan bizleri şimdiden tesekkurler

Yorum

• Titrettin
                                Aktif
                                • 20 Aralık 2016
                                • 318

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ustad bizde bu karlilikta bankalar nasıl batabilir.aydinlatirsan bizleri şimdiden tesekkurler
                                Bankaların batık olduğu bir ülkede diğer şeylerin de batık olması gerekir. Bankacılık olmasan devlet olmaz. Kabile olur. Devlet faiz artırsa bile o tahvilleri zararına alacaktır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information