Sayin kuzu abi moratoryum veya ülkenin temerrüte düşme riski nedir aydinlatirmisiniz bizleri.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Telefonun digger ucundaki hayalim der ki"" ulaa guzu benim hakkim nerdeee""kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboylece....usaglar....
YIGITLERIN HAKKINI....yigitlere verdim....
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTelefonun digger ucundaki hayalim der ki"" ulaa guzu benim hakkim nerdeee""
bende kiz....kalbimde....dudaklarimdan dudaklarina verecegim....eccik sabirli ol....arada iki tane okyanus var....gittin duynanin obur ucuna....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu temamen PUTIN in elinde...MEHDI boyyuk kredi Verdi....geri ister miye bagli...tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin kuzu abi moratoryum veya ülkenin temerrüte düşme riski nedir aydinlatirmisiniz bizleri.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
duyduguma gore...sarisin olmussun....ben sana oraya gitme dedim....kuzeyinizde 1.5 milyar sari cekik gozlu var...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende kiz....kalbimde....dudaklarimdan dudaklarina verecegim....eccik sabirli ol....arada iki tane okyanus var....gittin duynanin obur ucuna....
kizdilar mi....ayni anda ossuruyorlar....AVUSTRALYAYI SARI BIR DUMAN BASIYOR....
BIYIR....deprem bolgesi ve orta anadolu ile lazlar ayni anda ossurdular...hepimiz bogulduk....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tuncer....
Erdogan a oy verenler....ne pohhh yediklerini anladiklarinda....zaten...BATMIS OLACAKLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BENIM CUMA GUNU....DINAZORLARA GONDERDIGIM BUYDU....ONLAR KESIN KILICDAR DEDILER...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKILCDAR....48
erdaogan...47
Sinan.......5
boyle biter....ikinci tur...mars mars....
sinandaki yuzde 3 MARAL in oylari....kilcdara verecektiler sozum ona....
bende yanildim....kilicdar 48 degil 45.....tayyip bey 47 degil 49.5....
IKINCI TURU TUTTURDUM EMME....gerisi tutmadi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Akşam viop da taban... Öngörüsüz akıl tutulması yaşıyoruz.
İkinci turda Erdoğan %65-70 alır...
Erdoğan öldü uydurması oldu borsa çöktü. Meclis çoğunluğu sağladı gene borsa çöktü... Kılıçdaroğlu kazansaydı faizi artıracaklar diye gene çökecekti.
Yorum
-
Allahtan Antartika uzerinden gelen soguk esintiler o gazlari uzerlerine uzerlerine ufluyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterduyduguma gore...sarisin olmussun....ben sana oraya gitme dedim....kuzeyinizde 1.5 milyar sari cekik gozlu var...
kizdilar mi....ayni anda ossuruyorlar....AVUSTRALYAYI SARI BIR DUMAN BASIYOR....
BIYIR....deprem bolgesi ve orta anadolu ile lazlar ayni anda ossurdular...hepimiz bogulduk....
Yorum
-
selam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu graphic ve pembe cizgi....COK ONEMLI...buna donecegim....BIST 100....2500...
PEMBE CIZGI....tayyip beyin ekonomik modelinin BASE dir....
ustteki mavi...3500 u isaret eden...KUR KORUMALI nin base cizgisidir....bu cizgi kirildimi...kur korumali kademeli olarak kaldirilacak...NASIL OLACAK...ilerde izah edecegim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu PEMBE cizgi ile SASA 68 esdegerlidir....model icabi....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu graphic ve pembe cizgi....COK ONEMLI...buna donecegim....BIST 100....2500...
SASA 68 ise....dolar-tl 36 panginotu mustular....
SASA dan cikacak para....dolar-tl ye 20 ila 22 arasi yerlesecektir....36 dan cikmak ucun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
mavi cizgi....dolar-tl....23 de kirilir....model cokusu baslar...otorite zorlanir....bu cizgiyi korumaya gucu yetmez....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu graphic ve pembe cizgi....COK ONEMLI...buna donecegim....BIST 100....2500...
ustteki mavi...3500 u isaret eden...KUR KORUMALI nin base cizgisidir....bu cizgi kirildimi...kur korumali kademeli olarak kaldirilacak...NASIL OLACAK...ilerde izah edecegim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum