Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • fiyatci
    Seyirci Üye
    • 28 Mayıs 2015
    • 52

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evettt....ikinci tur ...sayim bitmedi henuz....ama gorunen o suan....DINAZORLAR...beni dinlemediniz....ne oldu...ebenizin orekesini gorecekseniz.

KILCDAROGLU RALLY SI....meherlem cekildi....alik gavatlar...ha ha ha.
    Tek reyis sensin
    Ben hala niye herkesi birlestirdi dedigini anlamadım ama ogan in aldigi oy hdp tepkisi resmen..daha çok böldü benim görüşüm. Saygılar

Yorum

• Titrettin
      Aktif
      • 20 Aralık 2016
      • 318

bana göre en kötü olasılık her iki ittifakında 301 çoğunluğu sağlayamaması, hdp nin eklenmesi ile sağlanması idi...

şu ana kadar cumhur ittifakı 320-325 gibi..

meclis çoğunluğu ile ikinci tura giden Erdoğan fark atar..

Yorum

• steve_harris
        Katılımcı
        • 11 Ocak 2019
        • 152

Vicente nerde ya?? Hani gidiyorlardi, 3 gün 5 gün kalmıştı [emoji1787]

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

fiyatci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Tek reyis sensin
          Ben hala niye herkesi birlestirdi dedigini anlamadım ama ogan in aldigi oy hdp tepkisi resmen..daha çok böldü benim görüşüm. Saygılar
          ne dedim....MARAL ve meherlem....

MARAL....bir oy iyi partiye....bir oy kilcdara dedi...emme SINAN a gitti......

meherlem....ben cekildim...magdur edildim...kilicdar etti....oylar EROYA....

kuzu bu insanlari taniyor....bunlar saglam pabuc degiller...bunlari ayagina giyersen....NASIR OLURSUN....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

KILCDAR....48

erdaogan...47

Sinan.......5

boyle biter....ikinci tur...mars mars....

sinandaki yuzde 3 MARAL in oylari....kilcdara verecektiler sozum ona....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ombusman
              Katılımcı
              • 08 Ocak 2019
              • 179

Yüzde bir bile oyu olmayan ve halkda karşılığı olmayan adamı meclise taşıdı chp.
              Buda garip bir durum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ne dedim cuma karimi alirken....EN KOTU HAL...YUZDE 10 DUSUS....IKINCI TURA KALMAKTIR....

NE DEDIM....DINAZORLARA....

lem ahmaklar bu rally KILICDAROGLU rallisi degil....TAYYIP rally si....

dinlemediler beni....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ikinci kotu hal....uc gun arda arda tabandir...BU SECIME HILE KATILDI denirse...ve delil varsa ....olmasi gerekendir....BU HAL OLUSACAK GIBI.

oyle gorunuyor....

Yorum

• fiyatci
                    Seyirci Üye
                    • 28 Mayıs 2015
                    • 52

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ikinci kotu hal....uc gun arda arda tabandir...BU SECIME HILE KATILDI denirse...ve delil varsa ....olmasi gerekendir....BU HAL OLUSACAK GIBI.

oyle gorunuyor....
                    Bu ilginç oldu şimdi..bir sindirelim bunu..tek taban görürüz döneriz diyordum, beyin beyinden üstündür..sağolasın

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Van a gidip pkk ya slogan arttırıyorsun sonra neden oyum artmadı diyorsun
                      Bin kere dedik şunlara fazla bulaşma diye ölü mhp bile canlandı
                      Kıçı kırık %8 hdp oyu için %60 lik milliyetci muhafazakar oyu elinin tersiyle itiyorsun
                      Kurt oyu belirlermis önemliymiş kafası önemli
                      3 günlük parasız partisiz desteksiz ogan %6 aldı
                      Milliyetçileri almadan seçim kazanamazsın. Nokta nokta nokta
                      Van mitingi ile ayağına değil kafasına sıktı kk

Isin kötüsü ogan olmasa rte şu an balkon konuşması yapiyordu

Yorum

• AmurTemur
                        Katılımcı
                        • 06 Ekim 2012
                        • 120

Ahhh kuzu emmi ah...Maral ın seçilecek aday isterim açıklaması yaptığı gece linç ettiğiniz gecede yazmıştım...

Ve demiştim ki; "kandil uzantılarıyla berabermiş gibi bir görüntü seçimi kaybettirir", onay makamı olarak masada tutulan

4 particik in %1 bile oyu yok...Ve BUBACAN ÇOK ABUK SUBUK KONUŞUYOR,OY KAYBETTİRİYOR, MEVCUT YAPI SIKINTILI,KILIÇDAR DEDEM ADAY OLURSA
                        HATA YAPMAMAK KAYDI İLE BELKİ BURUN FARKI İLE ANALİZİNİ HEP YAPTIK.

VE KILÇDAR DEDEM ADAY OLDU...Hem kendim hem de çevremle birlikte Kılıç dedemin kazanması için çalıştım.

Maarrem çekilmeden 3 gün önce gözlemlerimi seçim rallisi bitti topiğinde yazdım..pkk uzantılarının konuşmacıları resmen iktidara çalışıyor,yaptıkları açıklamalarla milletin sinir uçları ile oynuyorlar,Bubacan her açıklaması ile dedemden oy götürüyor dedim.
                        Bunlar bir an önce ağızlarını kapatmazlarsa,ekonomik şartların ezdiği kesimin desteğinden dolayı burun farkı ile önde olan dedeme
                        seçim kaybettirecekler yazdım.
                        Ve sonuç mhp oy patlaması yaptı.AKP oylarını arttırdı.Sebep Kandil uzantılarının şımarıklığı.Bubacan ın saçmalamaları ve chp listelerine konan,hakketmeyen boş beleş adamlar.

MUHALEFETİN GÜÇLÜ OLDUĞU YERLERİN OYLARI BİLİNÇLİ EN SON GİRİLDİĞİ İÇİN KILIÇ dedem SABAHA DOĞRU başa baş durumuna gelir...

Kuzu emmi Kılıç dedem 29 mayısda alamazsa 30 mart da takım elbisemi isterim.İddiaya giriyorum seninle demiştin.Haha ha ha....

Ayrıca özeline attığım yorumu bir okurmusun..Aksak Temur iyi bilmediği konuda boş a konuşmaz...

Yorum

• AmurTemur
                          Katılımcı
                          • 06 Ekim 2012
                          • 120

7 MAYIS GÜNÜ AŞAĞIDAKİLERİ YAZMIŞTIK...VE GÖZLEMLERİM DOĞRU ÇIKTI...MHP oy patlaması yaptı..Akp oylarını arttırdı.

Toplumda gördüğüm hali ile burun farkı ile dedem önde gibi.Emme Bubacan ve gandil mağaralarında birbirini

iken tayfanın düz ovada ki uzantılarının konuşmacıları seçim sonuna kadar ağızlarını bir an önce kapatmazlarsa

dedem seçimi kaybeder.Hem Bubacan hem de mağaralarda birbirini iken tayfanın uzantılarının abuk subuk
                          ve dedemi zora sokacak konuşmaları karşı tarafa çok güçlü propoganda fırsatı veriyor ve de bu propogandalar

son günlerde chp nin bir kesimi ve iyiplilerin bir kısmının kafasını karıştırdığını,bırak ne olursa olsun

düşüncesine kapılan bir kesim olduğunu görüyorum.

Ayrıca emperyalizm kuklası ağlak selonun attığı her twit ve ona buna yazdığı her mektup cumhura gollük paslar oluyor,

ve dedemin kalesine gol olarak dönüyor, dedemden oy götürüyor.Bubacan ın bubala tv yayınında ve yardımcılarının değişik yerlerde yaptığı konuşmalar dedemden

oy götürüyor.

Toplumda acaba bunlar söylemleri ile bilinçli dedemin aleyhine mi çalışıyor kanısı oluşmaya başladı.Çünkü abuk subuk konuşmalarının
                          karşının ekmeğine yağ sürmek olduğunu bilmemeleri için aptal olmaları gerekir diyorlar.

kısa öz dedem seçimi kaybederse bu tayfanın abuk subuk konuşmaları yüzünden kaybedecek.

Gonda araştırmanın sahibi: "Yaptığımız hiç bir ankette gelecek ve demokrat partisine oy vereceğiz diyen seçmene rastlamadık.
                          Bubacan ve davutoğlunun millet ittifakına %1 bile katkısı yok" demiş.

Ama dedem hala sadece burun farkı ile önde.
                          Eğer pkk uzantılarının ve Bubacan ın abuk subuk konuşmalarını önlerlerse hatta mümkünse seçim sonuna kadar konuşturmazlarsa ikinci turda dedem ipi

burun farkı ile göğüsler.

Mart da yazdığım gibi Muarrem balon gibi sönüyor ve oyları Sinan Oğan ve dedeme geri dönüyor.

Sinan Oğan cumhurdan oy alıyor.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

halk....ekonomik durumdan memnun....MILLIYETCILIGI ESAS ALIYOR DIYORSUN....ozette.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

biz halki degistiremeyiz....NE DIYORSA ODUR....

bundan nasil para kazaniriz....onemlidir....BIZIM MESELEMIZ BUDUR....gerisi halki ilgilendirir bizi deelll....sonuclari onu etkiliyecek....

BIZ YARIN NE YAPACAGIZ....meselemiz sadece budur....

HALK...dolar 36 panginot ossun diyorsa....

biz ne yapacagiz....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

yarin borsa acildiginda....SONUCLAR BELLI OLMUYACAK....buyuk bir soygun yapabilirim....

bir irade bunu sagliyor....gorunen o....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information