Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mdogan06
    Seyirci Üye
    • 20 Aralık 2015
    • 60

Her gün 5-10 kez bakarım Kuzu abi yazmış mı diye! Her kelimesinde detay saklı olduğu için en az 2-3 kez okurum yazdıklarını.

Her konudaki fikirleriniz ve düşünceleriniz çok kıymetli...

Allah size ve ailenize sağlık ve sıhhat versin...

Yorum

• winvob
      Katılımcı
      • 03 Mart 2009
      • 109

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      paran TURKIYEDEKI BANKALARDA ISE....ister kur korumali...ister doviz mevduati....

o para senin degildir....by kuzu.

o para hazine ve merkez pankasina aittir....

benim gibi yabanci yatirimci konumundaysan....o para sana aittir....cunki paran yabanci bankada...hesabini actigin ulkede....turkiyede degil...TURK OLIGARG...biyikli yabanci ve ben ayni konumdayim....

HALK...bizimle ayni konumda degil....olmamali....BEDEL ODEMELI KI...AKLI BASINA GELSIN...

timarheneler...kendiliginden olusmaz....OLUSTURULUR KI....soygun mumkun ossun.

yuce rebbim...AKILLININ AYAKTA DURMASI...LOKUS YASAMASI UCUN...AHMAGI YARATIR...

AHMAK....aklini kiraya vermise denir...biri...bu secimin konusu EKONOMI degil...HDP ve PKK dir diyorsa....buna inaniyorsa ahmak...ONU SOYMAK HALALDIR...bunu yapmaktan boyyukkk bir zevk aliyorsan....sakin sucluluk hissine kapilma...SOY...SOGAN GIBI...helaldir.

Bu seçimin konusu, geçmiş seçimde olduğu gibi yine ekonomi değil.

Ekonomi ve demokrasi safsatasını öne sürenler, pkk (Demirtaş),fetö gibi ağızların argümanıdır.

Ekonomi, batı dünyası çıkış bulamamakta, gitgide daha kötü durumlara düşeceklerini göreceğiz.

Onların çıkışı bizden geçiyor.Dediğin gibi burada hükümet değişirse, Demirtaş'ın da dediği gibi sadece pkk,fetö değil Amerika'da nefes alabilecek.
      Kısaca...Çok fazla uzatmaya gerek duymuyorum.

Ahmaklık,...Fetö,pkk,Amerika ile aynı söylemler ise burada tek ahmak benim o zaman)).(Birkaç kişi daha var ben gibi düşünen).

6-7 sene önce söylediklerim şimdi yeni yeni dillendiriliyor.

Muhalefetin temizlenmesi için(Başta Kılıçdaroğlu),Chp seçmeninin sandığa gitmemesi gerektiği gibi.

Ayın 29 undan sonra bunlardan kurtulmaya başlama tarihi ile ben de Atatürkçü CHP'me kavuşabilmeyi umuyorum.

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

Lem guzu, sen bizim sevgili babomuzu sunnet ederken kokunden mi kesip attin? Biz sana ucundan azicik kes demistik. Ulee, adama kastin mi Vardi. Bak gelmez, iki kelam etmez oldu. Bu isler hep o makaryos denen herifin yuzunden, keske onunkinide kokunden kesip ataydin. Hic olmazsa babomuz tek degilim diye birazcik olsun avunurdu.

Yorum

• kemal erdem
          Aktif
          • 15 Mayıs 2009
          • 224

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ekonomi ve demokrasi safsatasını öne sürenler, pkk (Demirtaş),fetö gibi ağızların argümanıdır.

Ekonomi, batı dünyası çıkış bulamamakta, gitgide daha kötü durumlara düşeceklerini göreceğiz.

Onların çıkışı bizden geçiyor.Dediğin gibi burada hükümet değişirse, Demirtaş'ın da dediği gibi sadece pkk,fetö değil Amerika'da nefes alabilecek.

Ahmaklık,...Fetö,pkk,Amerika ile aynı söylemler ise burada tek ahmak benim o zaman)).(Birkaç kişi daha var ben gibi düşünen).

Muhalefetin temizlenmesi için(Başta Kılıçdaroğlu),Chp seçmeninin sandığa gitmemesi gerektiği gibi.

Ayın 29 undan sonra bunlardan kurtulmaya başlama tarihi ile ben de Atatürkçü CHP'me kavuşabilmeyi umuyorum.
          obezistan lideri pedofil biden{ kendi oglunun telefonuna kayitli olan adi} fettosh darbesiyle bunlari indiremedik simdi demokratik yoldan secimle indirecegim dedi, ve 10 benzemesi silah zoruyla bir arada olmalari zor olan 10 benzemesi kanka yapti, gorevlendirdi.
          fettosun videolariyla basa gecirilen , fettosun videolariyla politika yapan pkk ve fettos hamisi, ordunun pirlanta gibi komutanlari fettosun kumpaslariyla derdest edilirken , onur intiharlarina maruz birakilirken bir adim atmayan , pkk hendeklere giomulunce onlari toparlamak destek vermek icin 500 km yol tepen ve chpli ne kadar ulusalci varsa hepsini kovan harzemsah torunu kilicdar,
          ta 93 lerde genelkurmaya bocek yerlesdiren dinleme yapan, emniyetin tum kadrolarini fettose teslim eden , fettosun emriyle mhp yi ele gecirmeye calisan becemeyence parca koparn kadin
          iraka ilk askerlerini indirince bize nbilmem kac milyar dolar verecekler diyen cibiliyetsiz sicak paraci,
          sivasta yaktiklari 33 canin atesinden cikan kurumla , kapkara karamolla
          stratejik acilimlariyla, etrafimizi yikimlara ugratan, kovuldugu gun obezistanin en onemli adamimizi kaybetik dedikleri davit oglu davut
          ve dah niceleri.
          bu ahmak millet bunlari secermi, obezistanin gonlundekine izin verir mi vermez?
          ahmak bunlar, soyulmayida hakederler, yasadiklari deprem bile az onlara soylemi yakisiyor mu , bumudur?
          ya iste boyle.
          akli basinda biri kalksa deseki ,
          su anda ne sikinti yasiyorsak 80 den sonra herseyimizi bunlara actigimiz sicak paraci oldugumuz, bunlar ortak bizse sadece pazar oldugumuz,.
          natoya girdigimiz gunden beri natonunkinin bize girdigi ve buyuzden hep icerde oldugu icin acittigi icin dik duramadigimiz
          tum bunlara paydos ,
          kendi paramizla kendi ikimizle, kendi uretimimizle ac kalsakda dik durarak , kendi ayaklarimiz ustunde duracagiz ve var olacagiz , bakalim bu ahmak halk pesinden gidermi gitmezmi?

Topraktan öğrenip
          kitapsız bilendir.
          Hoca Nasreddin gibi ağlayan
          Bayburtlu Zihni gibi gülendir.
          Ferhad'dır
          Kerem'dir
          ve Keloğlan'dır.
          Yol görünür onun garip serine,
          analar, babalar umudu keser,
          kahbe felek ona eder oyunu.
          Çarşambayı sel alır,
          bir yâr sever
          el alır,
          kanadı kırılır
          çöllerde kalır,
          ölmeden mezara koyarlar onu.
          O, «Yûnusû biçâredir
          baştan ayağa yâredir,»
          ağu içer su yerine.
          Fakat bir kerre bir derd anlayan düşmeyegörsün önlerine
          ve bir kerre vakterişip :
          «—Gayrık yeter!...»
          demesinler.
          Ve bir kerre dediler mi :
          «İsrafil surunu urur
          mahlukat yerinden durur»,
          toprağın nabzı başlar
          onun nabızlarında atmağa.
          Ne kendi nefsini korur,
          ne düşmanı kayırır,
          «Dağları yırtıp ayırır,
          kayaları kesip yol eyler âbıhayat akıtmağa...»

ve o halk ahmak degildir, pazartesi bir daha dusunun salim kafayla gercek ahmak kim diye.
          Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
          Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
          Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
          Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
          Yunus Emre

Yorum

• Titrettin
            Aktif
            • 20 Aralık 2016
            • 318

Duygusallığa gerek yok. Meral hanım haklı idi...

inat edip kaybettirenlerin bahanesi, suçlaması çok olur.

Neyse bi süpriz olmaz ise mhp destekli akp iktidarı tek başına devam. seçim belirsizliğide bitti artık.

31 mat 2024 de yerel seçimler var. başbakanların bile aday olduğu istanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçimi var. akp büyük kentlerinin çoğunu kaybetti. şimdi almak ister. tabi partileri yıkılmadan durabilirse.

not: bir tek benim oyum kalsa bile ben gene sandığa oy atmaya giderim.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

SORU 1....21 YILDIR IKTIDARDA OLAN KIM....cugap...mevcut iktidar...

SORU 2....21 YILDIR HDP VE PKK VARMI.....cugap....var ve dahada guclendiler....

SORU 3.....FETO ile koalisyon yapip onu guclendiren kimdi...cugap...mevcut iktidar...

SORU 4....IRAQTA Kurdistan....suriyede Kurdistan...kimin zamaninda kuruldu...cugap...mevcut iktidar.

SORU 5...EKONOMIYI KIM COKERTTI...cugap...mevcut iktidar.

SON SORU...EKONOMIK OLARAK COKMUS BIR ULKE...BAGIMSIZ OLABILIR MI....cugap....olamaz.

sonuc...yazdiklarin beyni yikanmis birine ait safsatalardir....

digger bi degisle....ONE MINUTE DUR.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bu forumda...ULUSALCILAR BOLUNDULER....liderleri bendim....bu bolunmeyi dogu perincek yapti.

gariii....silahlari cektik....birbirimizi temizliyecegiz....ha ha ha....

once...winvop a dashaklarindan ates ettim....yaniorlar...

Kemal e simdilik kiymiyorum emme....domuz gurgusunlarinida cebime kodum....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Her gün 5-10 kez bakarım Kuzu abi yazmış mı diye! Her kelimesinde detay saklı olduğu için en az 2-3 kez okurum yazdıklarını.

Her konudaki fikirleriniz ve düşünceleriniz çok kıymetli...

Allah size ve ailenize sağlık ve sıhhat versin...
                  cok tessekkurler ediyorum....hep beraber....farkli goruslerle...IDEAL BIR FORUM yarattik....cok forumlar oldu...bir tek bu forum hala ayakta....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu kurallarini uyguluyorum...kuzu beklenti kurali....beklentiye iki gun kala longla....beklenti gununden bir gun once longu kappa....bugun yani....beklentiye notr gir...
                    beklenti bitti...pazartesi....hangi ekstrime giderse...o ekstrimde TERSINI YAP...yani soyguna devam....en cok iki gun pozda kal....HOROZ GIBIMSIN...dudukluyorsun tavugu...iniyorsun...tavuk cok....gene dudukluyorsun....gene iniyorsun....

bununla...TIMARHENEDEKILERI SOYUP....eccik huzur buluyorsun...HEPSI SOYULMAYI HAKEDIYOR...HEPSI KAFAYI SIYIRMIS HALKIMIN.
                    pazartesi....kim kazanirsa kazansin....borsada kurulmus bir tuzak var...icdinamikler nedeniyle.....o tuzaga oynuyacagim....BEKLENTI GERCEKLESIIDE...BEKLENILMIYEN.

Yorum

• kemal erdem
                      Aktif
                      • 15 Mayıs 2009
                      • 224

bu forumda...ULUSALCILAR BOLUNDULER....liderleri bendim....bu bolunmeyi dogu perincek yapti.

gariii....silahlari cektik....birbirimizi temizliyecegiz....ha ha ha....

once...winvop a dashaklarindan ates ettim....yaniorlar...

Kemal e simdilik kiymiyorum emme....domuz gurgusunlarinida cebime kodum....
                      sayin kuzu , biz taraf degiliz, partici hic degiliz.
                      ya istiklal ya olum partisinden baska parti bilmeyiz.
                      sorunuz ona ama ayni zamanda ortaya.
                      .EKONOMIK OLARAK COKMUS BIR ULKE...BAGIMSIZ OLABILIR MI.?
                      evet olabilir.
                      eger o ulke derseki benim cokmuslugumun sebebi ipine sarildiklarimin beni asagi, kuyunun dibine cekmesindendir.
                      ben imf parasiyla gerdege girmeyecegim ben natonun 25 kurusluk askeri olmayacagim, ben fullbright programlariyla halkimin beynini yikamayacagim kendi egitimimi verecegim.
                      ben halkimin celik iradesiyle, gucuyle topragimi madenlerimi isleyecegim, halkimla uretecegim , halkimla bolusecegim.
                      ben cennet vatanimin altindaki petrolu gazi madeni kendim arayacagim ve bulacagim disariya her sene 50 milyar dolar enerji icin para odemeyecegim derse.
                      o ulke cokmus olan ekonomisiyle halada bagimsiz olabilme sansi vardir,cokmus ekonomisinde kurtarma sansi vardir.
                      netekim mustafa kemal bunu sadece yuz sene once giyecek carigimiz yiyecek arpa ekmegimiz dusmana atacak tek mermimiz yokken basardi.hemde ulke yedi duvelin, emperyalizmin isgali altindayken bunu basardi.
                      mustafa kemal londradan borcmu dilendi, hayir.
                      ustelik osmanlinin borclarinida odedi, uretim devrimiyle.
                      bu millet yine yapar, once ustumuzdeki deli gomleklerini , gumruk birligini, natoyu, liberal bagimlilik ekonomilerini, dolar bagimligini sokup atmamiz lazim.
                      tayyip le kemal ekonomik olarak cokda baska seyler soylemiyorlar,
                      tayyibe verilmeyen sicak parayi kemal ben alirim diyor fark bu, ama sicak paranin kurtulusumuz olmadigini biliyoruz, sicak paranin geldigi zaman borsacilarin gulmesini giderkende ardinda biraktigi yikimi ve borsacilar dahil herkesin aglamasini kacinci kere gorduk izledik,
                      bu filim daha ne kadar devam edecek?
                      Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                      Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                      Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                      Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                      Yunus Emre

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

DOLAR TALEBINI DURDURMAK....M2 feyzada iken....mumkunmudur....

bir ICDINAMIKLE bu nasil otelenir....bu otelemede kullanilacak araclardan biri BORSAMIDIR...nasil kullanilir...

FRON NEREDE PATLAR...KREDI faizleri bu seviyede iken....KAC SIRKET IFLAS EDER....

IFLASLARDA...domino etkisi....cek ve senedi gecersiz kilarsa...NE OLUR.

Yorum

• winvob
                          Katılımcı
                          • 03 Mart 2009
                          • 109

SORU 1....21 YILDIR IKTIDARDA OLAN KIM....cugap...mevcut iktidar...

SORU 2....21 YILDIR HDP VE PKK VARMI.....cugap....var ve dahada guclendiler....

SORU 3.....FETO ile koalisyon yapip onu guclendiren kimdi...cugap...mevcut iktidar...

SORU 4....IRAQTA Kurdistan....suriyede Kurdistan...kimin zamaninda kuruldu...cugap...mevcut iktidar.

SORU 5...EKONOMIYI KIM COKERTTI...cugap...mevcut iktidar.

SON SORU...EKONOMIK OLARAK COKMUS BIR ULKE...BAGIMSIZ OLABILIR MI....cugap....olamaz.

sonuc...yazdiklarin beyni yikanmis birine ait safsatalardir....

digger bi degisle....ONE MINUTE DUR.

Hahahahhhh...
                          Iskaladın furamadın.
                          Neden mi?

Cevaplar;
                          ---Pkk türevleri 21 yıldır değil 90 lardan beri varlar ki, onlardan biri SHP yi bitirdi.

Güçlendiler mi diyorsun hala?

Seçim öncesi kimsenin konuşmadığı pkk barajı aşabilecek mi diye sorum ortada iken sen kürtler seçimi belirleyecek diyordun.
                          Ülke içinde artık pkk nın esamesi okunmuyorken pkk nasıl daha da güçlendi oluyor?

---1960-2002 senesine kadar bürokraside 200 000 fetöcü varken,

Belediye Başkanlığı'ndan Ankara'ya gelen Erdoğan, Amerikan planları doğrultusunda onlar ile kola kola hareket etmesi gayet doğaldı.

Ne de olsa Amerika Erdoğan'ı başbakan yaptı. Ama sizler o zaman Ulusalcılığı keşfedemediğinizden Erdoğan'a oy veriyordunuz))!!!...Ulusalcılık???

2002 sonrası 2014 e kadar bürokrasi de ki fetöcü sayısı 400 000 olması gayet doğaldı.

Çünkü, lineer değil logaritmik artıştır bu, fetöcülerin köşe başlarını tutmasından dolayı artış hızı normalken,

15 Temmuz sonrası, 2012 de fetö kumpası ile gelen Kılıçdar, 110 000 fetöcünün hapisten çıkarılması için Adalet yürüşü yaptığını görmezden gelmek Ulusalçılık değildir.
                          Şimdi ki seçim beyannamesinde de bunları söylemektedir

---Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminin kuruluşu çok öncelerden, Saddam hayatta iken oluşmadı mı?

Suriye'de ki oluşumun mimarı, Chp'nin milletvekillerini kapan Davutoğlu değil mi?

---Erdoğan düşmanlığı; Kılıçdar'ın yapabileceği tek politikadır ve onunla oylarını şimdiye kadar konsolide edebilmiştir.

Şu an Türkiye'nin bağımsızlığı konusunda attığı adımlar,

---1. Dünya savaşının sebebi, bilinenin aksine, Osmanlı'nın sahip olduğu petrol kaynaklarıydı.

-Enerji de, olan ve olacak olanlar (Doğu Akdeniz,G.Doğu Petrolleri vs.)Türkiye'nin bağımsızlıkta yapabileceği en önemli ve etkili bağımsızlık hareketidir.
                          11 Milyon İngiliz hane halkı faturalarını ödemekte zorlanırken(3 gün önceki haber), enerji maliyetlerimizin (cari açık) düşmesi ile bizi dünyanın ilk 10 ekonomisine çıkardığını yakında göreceğiz.

-Savunma Sanayi,bu diğer önemli bir bağımsızlık hareketidir.Detaylara girmeye gerek var mı?

Atatürk'ten beri ilk kez azimlice uygulan şimdi ki politikaları 2016 sonrası Türkiye'sinin, liboşlarca,Amerikancılarca,emperyal uşaklar STK larca hazmadilemediğinden, hala 2016 öncesi Erdoğan'ın yaptığı hataları gün yüzüne çıkarmaya çalışmalarını ben 2016 sonrası bıraktım kuzumcum...seni seviyorum.Manipüle etme.Ekonomi ve para piyasaları farklıdır(Özellikle Borsa).

Yorum

• Bilgehan04
                            Yeni Üye
                            • 30 Aralık 2020
                            • 33

kıbrısta karaularımızda petrol sondajı yapan uluslarası firmalar kim
                            neden ulusalcı hükümetiniz kıbrıs sularında sondaj yapamıyor
                            egedeki adacıklarda yunan askerleri mangal yapıyor ulusalcılar sesiniz niye çıkmıyor
                            ülkenizin demografik yapısı afgan paki surilerle değiştirilmesine ulusalcılar niye ses çıkaramıyorsunuz
                            ulan ekonomisi batan ülkenin ulusalcılığı mı olur
                            bakınız osmanlı
                            ülkenin soyulmasına göz yummak mı ulusalcılık
                            ittihat terkkiciler gibi batırıyorsunuz memleketi
                            hayalperestler

Yorum

• Vurgun
                              Seyirci Üye
                              • 08 Ağustos 2020
                              • 54

Ölüm Ölüm evin yıkıla Hırlatmaya ne gerek Var

Yorum

• winvob
                                Katılımcı
                                • 03 Mart 2009
                                • 109

Bilgehan04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kıbrısta karaularımızda petrol sondajı yapan uluslarası firmalar kim
                                neden ulusalcı hükümetiniz kıbrıs sularında sondaj yapamıyor
                                egedeki adacıklarda yunan askerleri mangal yapıyor ulusalcılar sesiniz niye çıkmıyor
                                ülkenizin demografik yapısı afgan paki surilerle değiştirilmesine ulusalcılar niye ses çıkaramıyorsunuz
                                ulan ekonomisi batan ülkenin ulusalcılığı mı olur
                                bakınız osmanlı
                                ülkenin soyulmasına göz yummak mı ulusalcılık
                                ittihat terkkiciler gibi batırıyorsunuz memleketi
                                hayalperestler

Sakin ol şampiyon...ulan lı falan?

Ben objektif bakıyorum.Sen parti gözlüğüyle bakarsan, vatan savunmasında ki yerin yalpalamaktan öteye gidemeyeceğin gibi yanlış cephede de olursun.

İşte yeni Chp'nin seçmenine örnek...İttihat ve Terakki'ye dahi çatarak Atatürk'çü görünmek ayrı bir kabiliyet.

Sana ciddi olarak cevap vermek bile zaman kaybı ama forumdaşlar bilgilensin hiç olmazsa.

Yazdıkların 29 Mayıs sonrası, 28 Mayıs'ta verilecek karar.

Biden tayfası mı, Erdoğan mı?

Biden tayfası gelirse, Kıbrıs'ta sondaj yapacak mısınız?

Yoksa dediğiniz gibi Türkiye Akdeniz'de saldırgan politika üretiyor deyip Libya ile olan anlaşmayı da iptal mi edeceksiniz?

Ege'de ki silahlanma 1960'tan beri var...siz bu konuda şimdiye kadar bir şey söylediniz mi?

Biz Ulusalcılar 2014'te bunun mitinglerini yapmaya başladık ve nihayet Erdoğan vurgulamaya başladı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information