kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BU SORUYA ARTIK BIR CEVAP VERMELIYIM....biktim bu sorudan....
yaw kuzu....bu kadar twitterci....bu kadar you tube cu var....HANGISINI IZLIYORSUN....
cugap....TUNC SATIROGLU....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
5846 short tekrarvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5817 shortlar 5780 den flat
Yukari ciksin basicam yine
Cok sevimsiz şekilde makası aciyor surekli
Yorum
-
bas bas paralari leylayavicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5846 short tekrar
Yorum
-
ciddi olamazsın kuzum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU SORUYA ARTIK BIR CEVAP VERMELIYIM....biktim bu sorudan....
yaw kuzu....bu kadar twitterci....bu kadar you tube cu var....HANGISINI IZLIYORSUN....
cugap....TUNC SATIROGLU....
ya da ironi yapıyorsun
))
Yorum
-
5789 yarısı kar al çıkarsa tekrar short duser burasivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5846 short tekrar
Yorum
-
-
***** 7 bin tepmiş yinevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5789 yarısı kar al çıkarsa tekrar short duser burasi
En ufak birseyi hemen ziplatayim diye degerlendiriyor
Ya sağlam çökecek ya da uzun soluklu ralliye hazirlaniyor
5853 tekrar short
Makas 41 bin yaklaşık 1 haftalık tatil var vade erken kapanacak
Bu 2 etken olmasa shortlamam açıkçası
Biri hapsursa 5 10 bin teptiriyor
Yorum
-
abi o adamın kendine hayrı yok.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU SORUYA ARTIK BIR CEVAP VERMELIYIM....biktim bu sorudan....
cugap....TUNC SATIROGLU....
Yorum
-
Tam olarak bunu kastetmiştim KUZUM...İnşallah Short açan dostlar zarar büyümez.Çok belliydi bu yapıyı çalıştırıp batırmaya oynayacağı...Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGazan mübarek olsun yiğidim. Ama dikkatli ol yine de kabine ile ilgili gelen duyumlar kalan son 5 yılda Reisin 2001-2008 arası yapıya döneceğini işaret ediyor. En azından Cuma gecesi eve SHORT gidilmez sanki...
Gerçi sen korkuyu tükürmüş adamsın ben cesaret edemiom bu ara ne keneye ne kademeye...
Yorum
-
viop üçüncü kademe şort 6.050.......kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviop haz. vade ikinci kademe şort 5.900..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
Yorum