Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

5 10 gündür tonlarca lot %10 %20 aşağıdan satan
    Spastik bofa kağıtları bu kadar yukarilardan ısrarla aliyor biraksa bist cokecek

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

Bence shortçu sıkıştırıyor başka bir açıklaması olamaz

Malları satıp çoktan balinalar endeks düşmeden gelmez

Zaten gelmedikleri kademelerin sığlığından belli

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

BEKLENTI BITTI....OYUN TARZIM....

bugun son gun....elimde 6000 maliyetli SHORT var....tek kademe....pazartesi beklenti bitmis olacak...

ona gore yeni oyun tarzim su.....

KENE-1....6000 ILK KADEME....ELIMDE...HAZIRAN VADE BITINCEYE KADAR...BUNU IYILESTIRMEK UCUN...ACACAGIM KENE KADEMELERI....ikinci kene bunun 200 puvan ustu...

KENE-2....6200

KENE-3....6300

KENE-4....6400

BEKLENTI BITTI...durum boktan ise....KENE...YEDDI CEDDINLEYE DONUSUYOR...yani nerede yatirirsan orada ik....hep ik....3200 endekse kadar...TIR KIRALAMAK TEK ISIN...

TIR kiralarken dikkatli olun....laz guneysu...TIR SUFORLUGU YAPIYORMUS...sakin kiralamayin o TIRI...CALAR GAVAT...GIRSIZDIR....LAZDAN EVLIYA OLMAZ....HA HA HA
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bugun eksi kapatacagiz...planim bu...iyide 6030 u niye kapattin...erken...Kuzu kurali icabi o...kurallari cignersem yanarim....o kurallara gore....EMIRLERI YAZIYORUM...BORSA ACILMADAN...TUM GUN GECERLILER....
          burada ilki...ALGIMDI....ikincisi ise...kuzu kurali...yani...AKLIMDI.

bak....

aklim...algimi yendi....eksi kapatmiyor...ALGIMA uysaydim tarragimi yerdim...AKLIMIN dashaklarini yiyim....hep hakli cikiyor.

diyeceksiniz ki ...yaw kuzu akilda dashak olur mu...nasil yiyeceksin ki....

ele demeyin usaglar....

AKLIM alinir.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

Sonra çıkar m. Şimşek ben gelmiyorum der.
            Olur biter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

BEKLENTI BITTI....OYUN TARZIM....

bugun son gun....elimde 6000 maliyetli SHORT var....tek kademe....pazartesi beklenti bitmis olacak...

ona gore yeni oyun tarzim su.....

KENE-1....6000 ILK KADEME....ELIMDE...HAZIRAN VADE BITINCEYE KADAR...BUNU IYILESTIRMEK UCUN...ACACAGIM KENE KADEMELERI....ikinci kene bunun 200 puvan ustu...

KENE-2....6200

KENE-3....6300

KENE-4....6400

BEKLENTI BITTI...durum boktan ise....KENE...YEDDI CEDDINLEYE DONUSUYOR...yani nerede yatirirsan orada ik....hep ik....3200 endekse kadar...TIR KIRALAMAK TEK ISIN...

TIR kiralarken dikkatli olun....laz guneysu...TIR SUFORLUGU YAPIYORMUS...sakin kiralamayin o TIRI...CALAR GAVAT...GIRSIZDIR....LAZDAN EVLIYA OLMAZ....HA HA HA
              Tir yetmez, gemicik verelim abimize.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaw duydun nu kiz....PAZARTESI GUNU BUTUN INEKLER UCACAKMIS TURKIYEDE...

INEK UCAR MI LEM BUNAK DEME KIZ....

BENDE BILIYORUM INEK UCMAZ....emme heberi biraz gidikladim....ucacaklar....cunki....mehemmed simsek geliyor....

allah allah dedim....bu ineklerin mehemmed simsekle iliskileri neki ecep....koca koca vucutlari ile kanat takmadan ucacaklar....

bos ver dedim....INEK BU...AKLI BU KADAR....

fekaat oda ne....borsadaki yatirimcilarda...BU INEKLER UCAR DIYOR....

lem guzu dedim....gendigendime....yatirimcilar akillidir....bunnar inek degil ki....

ecebe...INEK MI AKILLIDIR...YATIRIMCI MI....ne dusunuyorsun kiz...seni olesin....biraz yardimci ol.

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

bist haftalık

alttaki cci enteresan yerde.
                  üstteki beyaz çizginin üstüne çıkarsa fiyat, sonra aşağı iniyor.
                  altına inerse de sonra üstüne çıkıyor

Yorum

• tolga541
                    Katılımcı
                    • 13 Haziran 2018
                    • 118

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

BİST HAFTALIK

KUZU HAKLI..
                      HAFTAYA BASARLAR...
                      İŞTE 3000 MÜ 2400 MÜ GİDER...
                      DÜŞÜYOR BU....

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

KOÇ HOL AYLIK

YÜKSELEN ATR
                        NEGATİF UYUMSUZ DÜŞEN CCİ
                        SATIŞ İŞARETİ.

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

yaw duydun nu kiz....PAZARTESI GUNU BUTUN INEKLER UCACAKMIS TURKIYEDE...

INEK UCAR MI LEM BUNAK DEME KIZ....

BENDE BILIYORUM INEK UCMAZ....emme heberi biraz gidikladim....ucacaklar....cunki....mehemmed simsek geliyor....

allah allah dedim....bu ineklerin mehemmed simsekle iliskileri neki ecep....koca koca vucutlari ile kanat takmadan ucacaklar....

bos ver dedim....INEK BU...AKLI BU KADAR....

fekaat oda ne....borsadaki yatirimcilarda...BU INEKLER UCAR DIYOR....

lem guzu dedim....gendigendime....yatirimcilar akillidir....bunnar inek degil ki....

ecebe...INEK MI AKILLIDIR...YATIRIMCI MI....ne dusunuyorsun kiz...seni olesin....biraz yardimci ol.
                          ulee, inek otlamazsa sut verir mi? Biri onu otlatip birde sut vermeden once balalatmasi lzim.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Sosyal medyada ünlü spekülatörlerden ve 30 yıllıklardan Sait bey var

Sadece onun ağzından eğer Avrupa ile yakınlaşma olmaz ise bu kurla 2800 civarı beklerim diyen

Kuzu hocam ile paralel tek onu gördüm

Yorum

• vicente
                              Yasaklı
                              • 22 Kasım 2020
                              • 2458

Şimşek in başarılı olması için borsanın cok sert düşmesi lazım
                              İkinci de cok buyuk yaptirimlarla fiyat denetimi gerekiyor
                              2. Eve %100 vergi 2. Arabaya aynı şekilde
                              Sahibinden.com kapatılmalı ya da kafasına göre ev araba fiyati belirleyenlerin elindekiler alınmalı direk amasiz şartsız.
                              Kafasına göre zam yapan esnaf vs ne varsa 3 ay kapatılmalı
                              Cok sert sopa gösterilmeli
                              Düzeltmek isteniyorsa
                              Şimşek in programının adı sopa olmali
                              Ahlaksız turk esnafını sopalamadan faiz de artsa para da bulunsa birsey değişmez
                              Borsa neden düşmeli, borsa da dandik sikko şirketlerin artışları insanları harcama yapmaya sevkediyor
                              Mesela zitrilyon fk lik sasa gibi sirketler tek hanelere dusmeli
                              Faiz de artsa likitide de çekilse sopalamadan bu milleti hicbirsey duzelmez

Yorum

• Furki49
                                Katılımcı
                                • 02 Mayıs 2020
                                • 101

Vicente bende kraliyet seviyorum. Sen ne yaptın öyle ya serbest piyasa miyasa bırakmadın ev alayım çocuklarım bari sürünmesin diyen adamıda piyasanın dengesizliğinden ne yapacağını bilemeyen araba değil saçma sapan ürünler alayım nasıl olsa bu enflasyonla gene kar ederim diyen adamıda bitirdin bence sadece piyasanın gerçeklikleriyle hareket edilirse söylediklerine gerek kalmaz kimseyi idam etmemize gerek yok bilimsel yaklaşılırsa olaylara hiç bir problem kalmayacaktor
                                Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                                Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                                İnsan olan insan darıltır mı hiç
                                Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information