Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Ben objektif bakıyorum.Sen parti gözlüğüyle bakarsan, vatan savunmasında ki yerin yalpalamaktan öteye gidemeyeceğin gibi yanlış cephede de olursun.
İşte yeni Chp'nin seçmenine örnek...İttihat ve Terakki'ye dahi çatarak Atatürk'çü görünmek ayrı bir kabiliyet.
Sana ciddi olarak cevap vermek bile zaman kaybı ama forumdaşlar bilgilensin hiç olmazsa.
Yazdıkların 29 Mayıs sonrası, 28 Mayıs'ta verilecek karar.
Biden tayfası mı, Erdoğan mı?
Biden tayfası gelirse, Kıbrıs'ta sondaj yapacak mısınız?
Yoksa dediğiniz gibi Türkiye Akdeniz'de saldırgan politika üretiyor deyip Libya ile olan anlaşmayı da iptal mi edeceksiniz?
Ege'de ki silahlanma 1960'tan beri var...siz bu konuda şimdiye kadar bir şey söylediniz mi?
Biz Ulusalcılar 2014'te bunun mitinglerini yapmaya başladık ve nihayet Erdoğan vurgulamaya başladı.
neyse erdoğan gibi ümmetçi
demokrasi tramvaydır diyen adamı adamı da
ulusalcı yaptınız ya
umarım gerçeği sizde görürsünüz
bana göçmen politikasının
merkez bankasının kasasının boşalmasının
Atatürk düşmanı diyanetin Atatürk ismininin milli bayramlarrın sıradanlaştırılmasının
ulusal çıkarlarımız açısından önemini anlatırsanız memnun olurum
ulan sözcüğünü sana kullanmadım yanlış anlama
ulusal çıkarla ilişkisi konusunda aydınlatırsan memnun olurum
Kuzu abiye burada kafa tutanlara bir sorum olacak. Türkiye şu anda izlenen politikalar yüzünden global yapıya aşırı bağımlı bir durumda. Bu durum çok malum olduğu için örneklendirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Yine izlenen politikaların aşırı bir gelir eşitsizliği yarattığını da sanırım örneklendirmeye gerek yoktur. Tüm bunları ekonomik kriz ile harmanlanmış bir yiyecek krizi izlerse, kendiniz ve aileniz için bir planınız var mı?
paran TURKIYEDEKI BANKALARDA ISE....ister kur korumali...ister doviz mevduati....
o para senin degildir....by kuzu.
o para hazine ve merkez pankasina aittir....
benim gibi yabanci yatirimci konumundaysan....o para sana aittir....cunki paran yabanci bankada...hesabini actigin ulkede....turkiyede degil...TURK OLIGARG...biyikli yabanci ve ben ayni konumdayim....
HALK...bizimle ayni konumda degil....olmamali....BEDEL ODEMELI KI...AKLI BASINA GELSIN...
yuce rebbim...AKILLININ AYAKTA DURMASI...LOKUS YASAMASI UCUN...AHMAGI YARATIR...
AHMAK....aklini kiraya vermise denir...biri...bu secimin konusu EKONOMI degil...HDP ve PKK dir diyorsa....buna inaniyorsa ahmak...ONU SOYMAK HALALDIR...bunu yapmaktan boyyukkk bir zevk aliyorsan....sakin sucluluk hissine kapilma...SOY...SOGAN GIBI...helaldir.
sevgili bilgehan....
bu yazi...burada tanimlanan AHMAK...bizim ulusalci usaglari HADIM ediyor.....neredeyse...Erdogan Mustafa Kemal dir....diyecekler emme...gotleri yemiyo...ha ha ha....
aslinda...AHMAK ta bir insan turudur....ahmak olmak o kadarda kotu birbisey degildir...alinmiyacaksin....rebbim beni ele yaratmis demeyide bileceksin....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SORU 5...EKONOMIYI KIM COKERTTI...cugap...mevcut iktidar.
SON SORU...EKONOMIK OLARAK COKMUS BIR ULKE...BAGIMSIZ OLABILIR MI....cugap....olamaz.
İşte siz olanı,gösterileni değil,görünmeyeni tersten sorguladığınız için Guzu sunuz.
Sizin bu forumda hem piyasa ile ilgili,hem de güncel değişik konularla ilgi absürt bile olsa bazı yazdıklarınızın
forum üyelerinde hem tartışılmasını,hem düşünülüp yorumlanarak doğrusunun bulunmasını istediğiniz için yazdığınızı biliyorum.
Sorgulama hem de tersten sorgulama.Gösterileni, olanı, kimin işine yarıyor,kim faydalanıyor?
Düşünülmesi gereken,sorgulanması gereken bu.
20 yıldır görünmez bir el hep kurguluyor,manipüle ediyor,dizayn ediyor ve adım adım kurguladığı hedefe doğru gidiyor.
Göz önünde görülen tartışılan aktörler,oyuncular belli.Peki ya görünmeyen,topluma gösterilmeyen el ve hedefleri...
PKK SI DA,HDP Sİ DE,FETÖSÜ DE, BUBACAN I DA...ve daha birçokları da piyon kukla.Hemen hemen partilerin çoğuna
piyonlar bir şekilde koyulmuş.Görev zamanı gelince görevlerini yapıyorlar.
YOĞUN DEPREM KUŞAĞINDA BİR ÜLKEYİZ.Onca uyarıya rağmen zamanında önlem almayanlar,giden onca canlar ve
üstüne biriken ekonomik yük ve de beklenen depremler...Bunun için gereken ekonomik yük..
Yine üstüne 20 yıldır oluşan 500 milyar dolara yakın dış borç yükü...
Veee tamtakır kasa, yüksek faizle ordan burdan borç dilenerek çeviriyoruz diyemedikleri için
svap diyorlar..Hee hacı amca ekonomi süper...
feto pkk hdp mayın eşekleri nasıl olsa kukla,,Hem dışarısı hem içerisi kullan babam kullan...
Nasıl olsa medyanın %90 aynı.Ver gazı...Ulen ispanya teröre başvurnmadığı halde ETA terör örgütüünün
siyasi uzantısı BATASUNA yı ayrılıkçılık yapıyor,terör örgütünü kınamıyor diye kapatmadı mı.
Avrupa insanlar hakları mahkemesi ispanyayı haklı bulup.bunu onaylamadı mı.
Eee yıllardır sen neyi bekliyorsun. pkk ya askere alma dairesi gibi çalışan hdp yi,yeşil solu
"Birdaha bölgesel ve etnik, teröre destek veren parti kurulamaz, mevcut yöneticilerini 40 yıl yasaklıyorum"
diye yasa çıkarıp kapatsana..Yıllardır neyi bekliyorsun..Kapatmıyor çünkü açık hali her türlü kullanışa uygun..
Hee kukla pkk bitti öyle mi...Ulen hepsi Suriye nin kuzeyinde Türkiye ye karşı ordu eğitimi alıyor..Vah hacım vah...
GUZU EMMİ 6 CI MADDE DE ŞU OLSUN....
6.DEMOGRAFİK YAPIYI BOZMAK İÇİN ÜLKEYE 13 MİLYON SIĞINMACIYI KİM NE SEBEPLE SOKTU ve MİLLETİN MİLYAR DOLARLARI BUNLARA
NİÇİN HANCANIYOR...BU NE BİÇİM İŞTİR,BU NASIL İKİŞTİR HACI ABİ...
bu usaglar benim yoldaslarim....bunlar silivrideyken....ben bagdat caddesinde protesto gosterileri tertipliyordum....
onlar bu secimde ERDOGAN ci oldular....bizim ucte birimiz bile degil bunlar...
bir ummetci....bir cematci...bir din bezirgani bu usaglarin AKLINI ALDI....
bir zamanlarin...ULUSALCILARI...bir zamanlarin... TURK MILLIYETCILERI...olan bizler....
bak ne hale geldik....birbirimizin dashaklarina kursun sikiik...furdum gavati...furuldu...ACIMADIKI DIYE DIKLENIYOR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İşte siz olanı,gösterileni değil,görünmeyeni tersten sorguladığınız için Guzu sunuz.
Sizin bu forumda hem piyasa ile ilgili,hem de güncel değişik konularla ilgi absürt bile olsa bazı yazdıklarınızın
forum üyelerinde hem tartışılmasını,hem düşünülüp yorumlanarak doğrusunun bulunmasını istediğiniz için yazdığınızı biliyorum.
Sorgulama hem de tersten sorgulama.Gösterileni, olanı, kimin işine yarıyor,kim faydalanıyor?
Düşünülmesi gereken,sorgulanması gereken bu.
20 yıldır görünmez bir el hep kurguluyor,manipüle ediyor,dizayn ediyor ve adım adım kurguladığı hedefe doğru gidiyor.
Göz önünde görülen tartışılan aktörler,oyuncular belli.Peki ya görünmeyen,topluma gösterilmeyen el ve hedefleri...
PKK SI DA,HDP Sİ DE,FETÖSÜ DE, BUBACAN I DA...ve daha birçokları da piyon kukla.Hemen hemen partilerin çoğuna
piyonlar bir şekilde koyulmuş.Görev zamanı gelince görevlerini yapıyorlar.
YOĞUN DEPREM KUŞAĞINDA BİR ÜLKEYİZ.Onca uyarıya rağmen zamanında önlem almayanlar,giden onca canlar ve
üstüne biriken ekonomik yük ve de beklenen depremler...Bunun için gereken ekonomik yük..
Yine üstüne 20 yıldır oluşan 500 milyar dolara yakın dış borç yükü...
Veee tamtakır kasa, yüksek faizle ordan burdan borç dilenerek çeviriyoruz diyemedikleri için
svap diyorlar..Hee hacı amca ekonomi süper...
feto pkk hdp mayın eşekleri nasıl olsa kukla,,Hem dışarısı hem içerisi kullan babam kullan...
Nasıl olsa medyanın %90 aynı.Ver gazı...Ulen ispanya teröre başvurnmadığı halde ETA terör örgütüünün
siyasi uzantısı BATASUNA yı ayrılıkçılık yapıyor,terör örgütünü kınamıyor diye kapatmadı mı.
Avrupa insanlar hakları mahkemesi ispanyayı haklı bulup.bunu onaylamadı mı.
Eee yıllardır sen neyi bekliyorsun. pkk ya askere alma dairesi gibi çalışan hdp yi,yeşil solu
"Birdaha bölgesel ve etnik, teröre destek veren parti kurulamaz, mevcut yöneticilerini 40 yıl yasaklıyorum"
diye yasa çıkarıp kapatsana..Yıllardır neyi bekliyorsun..Kapatmıyor çünkü açık hali her türlü kullanışa uygun..
Hee kukla pkk bitti öyle mi...Ulen hepsi Suriye nin kuzeyinde Türkiye ye karşı ordu eğitimi alıyor..Vah hacım vah...
GUZU EMMİ 6 CI MADDE DE ŞU OLSUN....
6.DEMOGRAFİK YAPIYI BOZMAK İÇİN ÜLKEYE 13 MİLYON SIĞINMACIYI KİM NE SEBEPLE SOKTU ve MİLLETİN MİLYAR DOLARLARI BUNLARA
NİÇİN HANCANIYOR...BU NE BİÇİM İŞTİR,BU NASIL İKİŞTİR HACI ABİ...
.
iste budur....TANRI TURKU KORUSUN....TARIH TURKE GEBEDIR...bu insanlar var oldukca....
bu yazida birleselim....Kemal ve winvop....yormayin beni....
SECIMI KAZANDINIZ...yarin ki usulden....EBENIZIN OREKESINI GORECEKSINIZ....
ellerim ceplerinizden cikmiyacak....ha ha ha....
pazartesi....iki elinizde gotunuzde olacak....yazi dahi yazacak eliniz olmuyacak.....
Yani....UCUN BIRINI VERIYOR....al tepe tepe kullan....
Küreselciler bir yol,bir kuşak projesinde çin e para harcatıyorlar.
Çin hem harcıyor hem de oraya buraya borç veriyor..Sonra bunları alamayacak.
Daha da ilerde Çin in başına çullanacaklar.Afganistanı radikallere bu sebeple bıraktılar.
Hem ayrıca bu çinci amca ülkeye doldurulan MİLYONLARCA SIĞINMACI OLAYINA NEDEN KARŞI ÇIKMIYOR.
DÜNYA DA HANGİ ÜLKE KENDİ ÜLKESİNE NÜFUSUNUN %20 SİNE YAKIN KAÇAĞIN GİRMESİNE MÜSADE EDER.
VARSAYALIM OLDU.Bu kadar yeni gelen nüfusun ekonomik yükünün altından kalkabilir mi?
Üstelik bu gelen sığınmacıların doğurganlık oranı ile 20 yıl sonra genel nüfusun %30 nu oluşturmasını ve
demografik yapısının bozulmasını hangi ülke kabul eder.
KÜRESELCİ SOROS "SIĞINMACILAR TÜRKİYE DE KALSIN,HATTA DAHA GELSİNLER" diyor.
Bu seçimin konusu, geçmiş seçimde olduğu gibi yine ekonomi değil.
Ekonomi ve demokrasi safsatasını öne sürenler, pkk (Demirtaş),fetö gibi ağızların argümanıdır.
İnanamıyorum ya...Yani ekonomi iyi mi diyorsun...Güzel kardeşim geçen yıl mayısta 93 tl ye yediğim yemek,bu gün bir yıl sonra
234 tl.Görüyormusun arada ki far kı? Kaçmış enflasyon..
Peki halk ın geliri aynı dönem de bu oranda arttı mı?
PKK,FETÖ, Demirtaş kim ya...Tersten sorgulayıp okusana.Bunlara toplumun %90-95 i karşı olduğuna göre,,,
Bunlar bir tarafa açık destek veriyorum diyorsa,bunun destek verdiklerinin tam tersine destek verdiklerini okuyamıyormusun.
Bunlar kukla,bu kuklaları kim oynatıyorsa..O minvalde konuşturuyor ve bunun kime yarayacağını çok iyi biliyor
ve hedefine ulaşıyor...Bunlar geri zekalımı..Söylediklerinin toplumun %95 nde ters etki edeceğini bilmiyor mu?
Tabi ki biliyor..Maksat amaç hasıl olsun.Görevlerini yerine getirsinler.
Cengiz efendinin Diyarbakır da bir konuşması var...yanında olsa ha iktir ordan dersin...
Kim bu Cengiz bi yerlerin 5 ci kol adamı,ama Türkiye nin değil. Peki bu Cengiz o konuşmanın
toplumun %90-95 ni ters yöne yönlendireceğini bilmez mi?Tabi ki biliyorlar..Ama görevlerini yerine getirmiş oluyorlar.
Ha keza Fetocular bunların üst kademe komple ajan ve 5 ci kol,orta kesimi bu üst kesimin kullandığı tetikçi takımı, en alt kesim ise kandırılanlar,
konu mankeni durumunda olanlar.
Türkiye de hiç bir karlşılıkları yok.AKP ile güçlerinin zirvelerinde oldukları yıllarda da bile bir karşılıkları yoktu.
%0.2 bile bir karşılıkları yok...
Yorum