guner Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Depremin ilk dakikalarından itibaren Cumhurbaşkanlığınca uluslararası 4. seviye afet alarmı verildi.
-
94 çiller krizinde elimde şişe cam senedi vardı 9 10 seans en iyi fiattan satışını verdim hisseyi satamadım o zaman bile şimdikiler gibi ağlamadık yeni nesil borsacılar yüzde 200-300 kazanırken iyi herhangi bi krizde twitter da ağlamaya başlıyorlar yopk işlemler iptal edilsin yok hükümet destek versin bu kayıpları göze almıyacaksanız borsada işiniz ne borsa herkesin kazandığı bir oyun deeğildir yeni nesil borsacılar çoluk cocuk misketlerini geri isteyen oğlanlar gibi
Yorum
-
Ya ne desem bilmem ki millet enkaz altında bizim borsacılar çarşamba iptal edildi Salı da edilsin diye milletvekilleri ile odalar açıyor
Satan adam daha şiddetli satar gibime geliyor
Şu da var seçim yaklaşmasa bu siyasiler hayatta yüzlerine bakmaz
Yorum
-
Hocam borsa ilk kez dusmedi daha da cok dusecekTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa ne desem bilmem ki millet enkaz altında bizim borsacılar çarşamba iptal edildi Salı da edilsin diye milletvekilleri ile odalar açıyor
Satan adam daha şiddetli satar gibime geliyor
Şu da var seçim yaklaşmasa bu siyasiler hayatta yüzlerine bakmaz
Benim zoruma giden boyle ağır bir felakete rağmen badem birkaç ite milletin yagmalattirilmasi kimin yaptığı cok açık, islemler iptal edilsin edilmesin.. az kaldi secime.. biyerlerinden çıkarak alınır o paralar.
Ptesi bu borsa acilmamaliydi net bir ihlal var nokta
Ölü sayısı 20 bine geldi daha enkazın %10 u kalkmadan..böyle bir felakette bile milleti soymayi düşünen kansızlarin kazanması insanın sinirini bozuyor.
Bunların oyu 20 lere dustu millet kin kusuyor oy verenler dahi
Er ya da geç bunların yedi ceddinden salı günkü paralar acı acı çıkartılacak .. az kaldi
Oyle hırsız öyle kansızlar ki yardim işini dürüstçe yapan haluk levent e saldırıyorlar bağışlar oraya gidiyor diye..ahbap a gelen bagislara çökmeye çalışacaklar..
Yorum
-
Bence pazartesi günü ben dahil çoğu kişi olayın büyüklüğünü anlayamadı
Salıngünü sırf yatırım finans satsın diye açtılar
Çarşambayı iptal ederek günah çıkardılar ama zaten çarşamba büyük bir satış yoktu
Yangından mal kaçırır gibi Salı takasını işlediler
Bu Salı günü açılması yanlış oldu
Yorum
-
Bilgehan04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94 çiller krizinde elimde şişe cam senedi vardı 9 10 seans en iyi fiattan satışını verdim hisseyi satamadım o zaman bile şimdikiler gibi ağlamadık yeni nesil borsacılar yüzde 200-300 kazanırken iyi herhangi bi krizde twitter da ağlamaya başlıyorlar yopk işlemler iptal edilsin yok hükümet destek versin bu kayıpları göze almıyacaksanız borsada işiniz ne borsa herkesin kazandığı bir oyun deeğildir yeni nesil borsacılar çoluk cocuk misketlerini geri isteyen oğlanlar gibi
BUNU IYI OKUYUN....
O KRIZDE BEN BATMISTIM...bilgisizdim....yemin ettim....ogrenip maminiza cakacagim dedim...
OGRENDIM....geleni gideni...tumunu ikiyorum simdi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
çok büyük bir facia.
bu gece enkaz altında 50-150 bin kişinin kalmış olabileceğini söyledi fox.
ben şahsen pazartesi salı hiç böyle bir şey beklemiyordum..pazartesi sabah 300 vefatdan bahsediyorlardı.
tvler bile çarşamba günü gittiler oraya.
4. seviye afet ilanından da bir şey anlamadım.sarısıcak
gölcük depreminde sabah saatlerinde helikopterler gösteriyordu olayın vahametini.
o gün borsa açılmadı.
benim işim yok.
gün boyu tv izliyorum.
Yorum
-
çarşamba günü seans 15-20 dakika kadar açık kaldı. 2. devre kesici anında işleme girdi. yani çarşamba açılmadı bile sayılabilir.
son 2 aydır işlemler zaten mide bulandırmaya başlamıştı. düşündüm ki bunlar seçim öncesi çok düşüremez. en kötü 5bin küsur civarında seçime girerler. lakin deprem oldu. olduktan 2 gün içinde olanları twitterden takip ediyorum en koyu en radikal ak partililer bile isyan ediyor. bunların içinde eski büyükşehir belediye başkanı, milletvekilleri, aktif üst düzey siyasiler de var.
borsadaki büyük düşüşleri depremi bahane edebilirler. seçim öncesi sıkı durulur planın bozuldu.
belki hafta sonu dahil konuşulur. bir şeyler yapılır. şok, panik ve yandaşlarda bile öfke yüksek... 9 gündür düşen borsada tam tepki beklenirken deprem olması da ilginç oldu...
haziranda ki normal seçime daha 4 ay 8 gün var.. yani zaman uzun aslında. uzatılır ya da iptal edilebilir mi. acılar.. kış... ekonomik zorluk.. zor günler....
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçarşamba günü seans 15-20 dakika kadar açık kaldı. 2. devre kesici anında işleme girdi. yani çarşamba açılmadı bile sayılabilir.
son 2 aydır işlemler zaten mide bulandırmaya başlamıştı. düşündüm ki bunlar seçim öncesi çok düşüremez. en kötü 5bin küsur civarında seçime girerler. lakin deprem oldu. olduktan 2 gün içinde olanları twitterden takip ediyorum en koyu en radikal ak partililer bile isyan ediyor. bunların içinde eski büyükşehir belediye başkanı, milletvekilleri, aktif üst düzey siyasiler de var.
borsadaki büyük düşüşleri depremi bahane edebilirler. seçim öncesi sıkı durulur planın bozuldu.
belki hafta sonu dahil konuşulur. bir şeyler yapılır. şok, panik ve yandaşlarda bile öfke yüksek... 9 gündür düşen borsada tam tepki beklenirken deprem olması da ilginç oldu...
haziranda ki normal seçime daha 4 ay 8 gün var.. yani zaman uzun aslında. uzatılır ya da iptal edilebilir mi. acılar.. kış... ekonomik zorluk.. zor günler....
borsanin buyuklugu 600 MILYAR TL....
hukumette bu para yok....
BORSA ZATEN 3700 E INMEK UZEREYDI...dususun depremle ilgisi yok...MANUPULASYON BITTI....bununla ilgisi var....
deprem sunu yapti....millet gorduki en iyisi satip cikmak....
satip cikacaklari....alacak para nerede....inersen 1900 endekse...o zaman almaya gucun yeter...BASLIKTAKI....hedef bist 1900 nereden geliyor....ISTE BURADAN GELIYOR....onu yazan kuzu...manupulasyon bittimi...NE OLURU HESAPLADI VE ONU BULDU.
4500 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....600 MILYAR TL
1900 ENDEKSTE BORSANIN EDERI.....250 MILYAAR TL...
BAK 250 MILYAR TL BULMAK....600 MILYAR TL BULMAKTAN DAHA KOLAY...
BIR YIL BIR AY ONCE...ENDEKS 1700 DU...manupulasyon 1700 den basladi...geri 1900 e dusecek diyor baslik...SAKA YAPMIYOR...GERCEK BU.
CUNKI....bu cikis EKONOMIMIZ COK IYI DIYE OLMADI...MANUPULASYONDU BU...faizleri yuzde 9 a indirirsen enflasyon yuzde 80 iken....parayi buraya zorla surersin...bu MANUPULASYONDUR.
GERCEK FIYATLAR DEGILDIR....HAYALIDIR.
kendinizi kandirmak....ne guzel duyna...para akiyor....demek.
TUZAGA DUSTUN VE KESILMEYI HAKETTIN DEMEKTIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Koc bir video izledim yeminle midem bulandı başım döndü bu deprem falan değil dünya tarihinde böyle bir deprem olmamıştır vefat sayısı inanilmaz rakamlara çıkabilir.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercan kaybı ve yaralı sayısı gölcük depreminden fazla.
birde enkaz altında kalanlar dahilmi buna acaba.?
Bu deprem falan değil korkunç birsey
Yorum
Yorum