Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Ayrıca sevgili kuzu burada niçin yazmayıp da orada böyle bir bilgiyi burayı mahrum ederek yaptı ki acaba...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
soz verdim TEMUR a ana topiclerime VIOP yazmiyacagm diye....
onun geregi...REIZ in DIREN SHORTCU...topigine takiliyorum...eger shortluyacaksam...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
borsada bu bolgede MAL DAGITIMI OLACAK demektir demistim....
suan...gidim gidim duserek...ENDEKSTE....
kaartlarda....yuzde 50 dususler oluyor...o kaartlarda...MAL DAGITILMIS demektir...sonra onlara tepki koyacaklar....obur kaartlar yuzde 50 dusecekler...
bu proses 3 ay surer...hedef feyzada....kucuk yatirimci COK KAYBEDER...MALA KILITLI DURUYORSA....biz durmadik ciktik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
soz verdim TEMUR a ana topiclerime VIOP yazmiyacagm diye....
onun geregi...REIZ in DIREN SHORTCU...topigine takiliyorum...eger shortluyacaksam...
Anladım viop ile ilgiliymiş...doğrudur hatırladım ben de öyle dediğini kuzum ama egeli dost yüzde beş beklenti düşüşünde vioptan bahsetmemiş yukarda o yüzden bir yanlış anlaşılma ve karışıklık oluştu...Lakin yukarıda bir sorum vardı sana...akp iktidarda kalirsaya gore senaryonu soyledin fakat tersi durumdaki son ve net beklenti senaryon nedir demistim...o soru acıkta kaldı...zira onceleri senin de belirttigin uzere yeni cycle akp siz olacak bence de...goruntu oyle şu an itibariyle...güncel bir ozete ve netliğe ihtiyaç var bence...uygun görürsen...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biz 4500 de sattik....ve shortladik....shortlari kapattik VE TEPTI...bakiniz graf...
bu tepis....egitim ucundu...BEN DUSMEM VE BENI BADEM DESTEKLIYOR.
5000 E GELIS...
yeniden dusus denemesinde....SHORTTA PARA IKIYE KATLADIMI....mermi hiziyla shortu kappa degisim bundan....TEPIS VE SILKELEME ARZUSU...
ILK DENEMESINDE...dusus denemesi...hedef 3900 demistim....simdi o 4100 oldu.
suan...elimde VIOP 5500 shortlarim var....VIOP 5200 e indi....TEPIS DENEMESINI YAPACAGI YER VIOP 4950 DE....orada ya tepecek gene egitim ucun....yada BIST 4100 e gocecek...
YANI VIOP shortlar VIOP 5000 DE KAPATILIP...tepecek mi yoksa gocecek mi...ona bakacagiz...kime thyao ve sise.
bist 100 haftalık
bu repainter bir şey değil.
sinyallerin geldiği yerlere dikey çizgiler çizdim.
renklerden belli oluyor sinyaller.
sarının mavinin üstünde olması tepe
kırmızının mavinin altında olması dip yani.
gelecek hafta çıkışta ,bir tepe oluşumu beklenebilir.
Yorum