Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
GUNDWANE....muhtesemdi....hala muhtesem....endeks 80 000 de hedef 300 000 topigini actigim gunden beri benimle berarer hep....hala beraber....cunki ben...ustte 6000 altta 300 000...MAL DAGITIM BOLGESINE GELDIK DIYORUM....bu bolgede cok can yakacaklar diyorum....serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence Gundwane haksızlık yapıyorsun kuzu emmi. Sasa ve Hektaş alın dediyse bilmiyorum tabiki. Takip ettiğim hisseler vardı. Borsa çakılacak, hatta kapanacak diye giremedim.
onu frenlemem gerekiyor....O MUHTESEM SEZGILERINE....VEBAL VAR...artik dikkatli yaz demem gerekiyor...
boyle insanlar azdir serapsuna....ihtiyaclari olan tek sey sudur...BEN BILDIM VE BILIYORUM....diyebilmek ugruna....insanlari zarara sokacak yazilardan kacinmalari gerekir....
bu alemde....
hickimse....gundwane I benim sevdigim kadar sevemez....
SEVGIDIR....onu elestirip....bir duzene sokma arzum...EGITIMDIR diyelim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sirayla gittiler....
once...HEKTAS...SASA...ve gibileri....bunlarla benim 300 000 e geldik...
sonra...BANKALARDA KI RALLY....
daha sonra....HOLDINGLERDE ki rally...
en sonra....GENELE YAYILAN RALLY ILE 5000 OLDUK....
ONCE....bankalari tokatladilar....yuzde 50 coktuler...bircok insan feci para kaybetti...
sonra....HEKTAS...SASA ve gibileri...yuzde 40 coktuler....gene bircok insan feci para kaybetti...
sirada kim var....ulastirma ve SISE gibiler...cokecekler....
iste bunlarda gosteriyor ki....HEDEF FEYZA ya geldik ve bitti...TOKATLIYACAKLAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
serapsunam....
baska yorumculari elestirmiyorum....
onlar bana ait insanlar degil...
GUNDWANE....DIREKT BENIM....
onu durdurmam gerekiyor...beni lutfen anlamaya calis.
sevgiler bitanem.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evvelki yazilarimi okuyun...HUKUMETIN UYGULADIGI KUR KORUMALI YONTEM....1999 DA ECEVIT HUKUMETI TARAFINDAN UYGULANDI....yeni degil bu...
borsa...5000 endeksten 22 000 endekse....bir yilda cikti...4.5 kat...
simdi ise model ayni....80 000 endeksle 4.5 kati carp...360 000 yapiyor...oburu 1 yildi bu iki yil...o nedenlede..6.5 kat cikti....BURASI FEYZA ARTIK.
FORMULU O YAZILARIMDA VERDIM....NIYE 360 000 E GIDECEGIZ DIYE
F(x,y,z,t)=0
bu bir kapali fonksiyondur....x...faiz....y...kur....z...enflasy on...
bu fonksiyonda....her duzlemde...x,y,z birbirine bagimli degisir ve her duzlemde bir KARARSIZ DENGE olusturur...
t...bu onemli....DUZLEMI DEGISTIRIR....
borsayi katliyacak bilgi....t de saklidir...buyume ve parasal genislemeyi gosterir....
t arttimi....x,y,z....bir ust duzleme cikar....t tekrar arttimi para basma yani...ucuncu kata...4 cu kata...5 ci kata...
yani borsa katliyarak artar...4.5 kat....ve 6.5 kat...
BU HESAPLARLA BULUNUYOR....uzun uzun anlattim bunlari hedef 300 000 I actiktan sonar....cunki herkez...HASSTIR DEYYUZZZ DIYORDU BANA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SECIME GELDIK.....
bu SECIMIN SONUCUNU.....
ikisey belirliyecek....
1...SURIYELI GOCMENLER....
2...SURIYEDEKI KURTLER VE ONLARIN TURKIYEDEKI UZANTILARI....
bu ikisey.
hukumet ESAD la gorusmek istedi...ESAD...reddetti....ben sana SECIMI KAZANACAK KOZ VERMEM DEDI....
bu iki sorununda cozumu....ESAD siz imkansiz.
niye yazdim bunu....
SECIM RALLY SI BITTI...
basligimi niye actim...bir dayanagi varmiyi...CEVAPLAMAK UCUN....
ben ardinda onemli bir sebebim yoksa....asla israrli yazilar yazmam.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgilerimle,turkun yigit evlatlari.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Cidden filim gibi perşembe sasanın patronu çıktı hisse pahalı dedi 1 gün sonra şişenin genel müdürü çıktı şu ana kadar gördüğümüz en büyük kriz yaşanıyor dedi gerçekten çok ilginç değil mi ve şişe ne hikmetse 37 tl den 50 milyon lot hisseyi sattıktan 3 gün sonra çıktı bu açıklamayı yaptı
Yorum
-
tuncerim....
grafda...market price yazili yer....80 000 endeksti....oradan HEDEF FEYZAYI baslattim...
grafda....greed yazili yer....HEDEF FEYZADIR...VE GELDIK DEDIM...
MERMI HIZIYLA SATIP CIKTIM....artik zina basliyor...ikilen ikilene donemidir.....dedim....ve diyorum hala....
sende SISEDE 50 MILYON lot gomduler mamina cakayim demissin...KIME GOMDULER.
BU GRAFDAKI O DIK CIKIS....saksakci ve goygoycu...memati dahil...olmazsa olmazdi...ALGIYI OLUSTURDULAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
F(x,y,z,t)=0
bu bir kapali fonksiyondur....x...faiz....y...kur....z...enflasy on...
bu fonksiyonda....her duzlemde...x,y,z birbirine bagimli degisir ve her duzlemde bir KARARSIZ DENGE olusturur...
t...bu onemli....DUZLEMI DEGISTIRIR....
borsayi katliyacak bilgi....t de saklidir...buyume ve parasal genislemeyi gosterir....
t arttimi....x,y,z....bir ust duzleme cikar....t tekrar arttimi para basma yani...ucuncu kata...4 cu kata...5 ci kata...
yani borsa katliyarak artar...4.5 kat....ve 6.5 kat...
MEMATI VE ADAMLARI....yukaridaki formulumde ki t yi degistirdiler....
t...suan maksimumda...artik artiramazlar....
maksimum t de....
x,y,z....bunlardan biri ucacak....hangisi....iste bunu bilmek....EVLIYAULLAHA AITTIR....kim o....KUZU EFENDI HAZRETLERI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TUNCERIM....
ustteki grafda....DESPAIR yazilan yer....bu basliktaki 1900 endekstir.
x,y,z de.....UNSTAIABLE EQUILIBRIUM dan....STABLE-EQUILIBRIUM a gecis yeridir....
hukumet ve ekonomik politikasi komple cope atilir...
ulke....geopolitik diptedir....EV FIYATLARI YIKILMAKTADIR....
F(x,y,z,t)=0...
bu yeniden formule edilir....YENIDEN BASLARIZ.
HAS****** GUZU.....EV FIYATLARI YIKILIR DEMISSIN...ipnemisin nesin sen yahu...ha ha ha.
ele deme ula....
uzulirem...
HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ MEMATI...derim gecerim....t yi gidikladin mi yanarsin memati.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak grafa memati....t feci gidiklanmis....izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vayyy efendim t yi gidiklamak NASTIR....
rahmetli haydar bas hoca demisti....deme...memati...
demisti emme...bele gidiklayin dememisti...sele gidiklayin demisti...yazilari duruyor....adam oldu sadece.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum